NUGGELA & SULÉ | A legjobb hajápoló termékek amiket valaha próbáltam

Jó ideje keresgélem már a legjobb termékeket, ez igaz a bőrápolás és a hajápolás terén is. Azt már biztosan mindannyian tudjátok, hogy a natúr termékek „megszállottja” vagyok. Ezen a területen viszont még csak bő 1 éves tapasztalatom van, így mindig kutatom az újdonságokat, hogy megtaláljam az igazit a hajápolásban is. Fő problámám, hogy nagyon lassan nő a hajam, emellett a festés sem tesz túl jót neki.
Nos a nagy keresgélésben rátaláltam a Nuggela & Sulé termékeire és ahogy elkezdtem keresgélni a termékekről leírást, folyamatosan belefutottam a vásárlók pozitív véleményeibe. Őszintén szólva kíváncsivá tett, hogy vajon tényleg ilyen jók lennének?
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, ezért megrendeltem a termékeket a 7SCENTS oldaláról és már csak ki kellett várnom, hogy megérkezzenek, majd indulhatott is a tesztelés.

Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon
Kezdjük az illatával, nem, nincs hagyma illata, a nevét a benne lévő vöröshagyma kivonatról kapta, de valójában az illata jellegzetes gyógynövény és citrom illat. A hagyma az egyik leggyakrabban használt eszköz a hajproblémák kezelésére és a haj megjelenésének javítására, már évszázadok óta. Sok remek tulajdonságot társítanak hozzá, például:

  • Elősegíti a gyors hajnövekedést.
  • A könnyen zsírosodó haj számára segít szabályozni a mirigyeket.
  • Előnyös a korpásodás megszüntetésében.
  • Hajhullásgátló hatású.

A hagyma mellett tartalmaz flavonoid quercitint, amely javítja a véráramot és csökkenti a fejbőr gyulladását. Ként, amely antiszeptikus tulajdonságairól, hajtisztítási és javítási képességéről ismert, másrészről tartalmaz tengeri glikogént, amely elősegíti a fehérjeszintézist a hajnövekedés során, ami megerősíti a hajat, nagyobb volumenűvé teszi és megállítja a hajhullást. Hasonlóképpen tartalmaz Holt-tengeri sókat, amelyek szilícium tartalommal aktiválják a véráramot és serkentik a hajnövekedést.
Maga a sampon egész sűrű, én a mézhez hasonlítanám, így kisebb mennyiség is elég belőle. Én egy hajmosásnál kétszer használom és ez is az ajánlás hozzá. Először ugyanis megszabadít a szennyeződésektől és a faggyútól, ilyenkor nem is habzik annyira. Másodszor pedig felszívódnak belőle az aktív összetevők. Már első körben is elég szépen habosít, de második mosásra érzem úgy, hogy igazán tiszta lesz tőle a fejbőröm és a hajam is.
Igen tudom, hogy nagyon sokan félnek a természetes SLS-t tartalmazó samponoktól, hogy nem fognak megfelelően habzani és zsíros marad tőle a fejbőr. Ettől nem kell félni, mert ha megtaláljátok a megfelelő minőséget, akkor ott a habzással sem lesz gond.
Hajmosások alkalmával, érdemes hetente legalább kétszer néhány percig alaposan bemasszírozni a fejbőrbe, ezalatt a benne található hatóanyagok kifejtik jótékony hatásukat. A hajnövesztő hatásáról még nem tudok beszámolni, de arról abszolút, hogy egészen meglepő eredményt tapasztaltam már pár alaklom után is. Zsírosodással kapcsolatban is pozitív a tapasztalatom, mert ahogy egyre melegebb van, általában gyakrabban kell hajat mosnom, viszont egyelőre még nem kellett plusz hajmosást beiktatnom. Kíváncsian várom a hosszútávú hatásait.

Nuggela & Sulé Imperial Supreme Hajbalzsam
Sokkal több, mint egy kondicionáló, ígérete szerint mindössze 3 perc alatt csillogó fényt ér el, ráadásul megkönnyíti a haj kifésülését, megvédi a hajszálakat és serkenti a haj növekedését. Tipikusan azoknak való, akik nem érnek rá minden hajmosás után 10-15 percet különböző maszkokra fordítani. Kiváló hajbalzsam a márka fent említett híres hagyma samponja után. Számos előnye van:

  • Antioxidáns hatású, amelyet az E-vitamin biztosít.
  • Erősíti a szőrtüszőt, miközben javítja a haj vastagságát és nagyobb életképességet biztosít a hajnak.
  • Serkenti a haj növekedését azáltal, hogy összetételében hagyma kivonatot és tengeri glikogént tartalmaz.

Minden hajtípusra alkalmas, beleértve a zsíros hajat is, de különösen jót tesz a száraz ás törékeny hajnak. A balzsam nemcsak a hajhullás csökkentésében segít, de a száraz és töredezett haj sokkal rugalmasabb, erősebb és fényesebb lesz. Imádom!

Nuggela & Sulé Regeneráló Ampullakúra
Az évszakváltás sokunk számára előtérbe helyezi a hajhullás problematikáját. A téli, szélsőséges hideg, a jeges szél, ezzel párhuzamosan a benti meleg levegő és a vitaminhiány mind-mind károsítja a haj szerkezetét. Ez is az oka annak, hogy belevágtam egy regeneráló kúrába.
Ebben a hajápoló készletben 4 db ampullát találhatunk, a teljes kúra pedig 10 hét. Minden ampulla 2 vagy 3 kezeléshez szükséges hatóanyagot tartalmaz.
A formula maca-gyökeret és mindenféle finomságot tartalmaz, aminek köszönhetően a haj zsírosítása, elnehezítése nélkül fejti ki szerkezetjavító hatását.
Ő egy csoda volt, főleg hogy a hagymasamponnal és balzsammal használtam együtt! Minden hajmosás után szétoszlattam a nedves hajamon kb. fél órára felcsavartam a tincseket a fejem bubjára, majd alaposan köblítettem és következhetett a hajmosás. Ez a hármas nagyon puhává és selymessé varázsolta a hajamat, könnyen kifésülhető lett és enyhén fényes. Egyenlőre azt vettem észre, hogy egy kicsit jobb tartása lett a hajamnak. Kíváncsi vagyok, hosszú távon mit hoz ki a hajamból. Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!