Koreai szépségápolás a Skin Shop termékeivel

A koreai kozmetikumok egyre népszerűbbek világszerte. Aki elkezdi alkalmazni ezt a számunkra talán még szokatlan bőrápolási rutint, kipróbálja a termékeket, gyakorlatilag biztos, hogy megszereti és használni fogja őket a jövőben is. Nálam ez volt az első alkalom, hogy koreai és ázsiai termékeket próbáltam ki. Biztos vagyok benne, hogy innentől követni fogom a Távol-Kelet újdonságait, melyek Magyarországon jelennek meg. Nagyon sokféle véleményt lehet olvasni ezekkel a termékekkel kapcsolatban, pro és kontra, viszont nálam az első tapasztalatok nagyon pozitívak.
Gondoljunk csak bele, az európai nők általában 25-30 éves korukban kezdenek foglalkozni az arcbőrükkel, ezzel szemben a koreai nők már egészen fiatal koruktól tudatosan foglalkoznak a bőrápolással. Nem járnak szoláriumba, odafigyelnek a megfelelő fényvédelemre és csodaszép az arcbőrük. Persze az is a távol-keleti termékek mellet szól, hogy mivel nagy az igény a szépségápolási termékekre, így természetesen Ázsiában nagyobb a kínálat az arcápolási termékek terén, illetve az irritáló összetevőktől mentes, antioxidánsban és hidratáló összetevőkben gazdag termékekre is nagyobb az igény.
A Skin Shopnak köszönhetem, hogy eljutottak hozzám ezek a termékek. Idéznék az oldalukról, hogy mivel is foglalkozik a cég:

A bőrápolás évezredek óta kiemelt szerepet tölt be a szépségápolásban, de nemcsak esztétikai szempontok miatt fontos. A bőr ugyanis a legnagyobb méretű szervünk, így vigyáznunk kell rá, nagyon nem mindegy, milyen kozmetikumokat használunk.
Több éve foglalkozunk komolyabban a bőrápolás témájával és miután rátaláltunk az egyre népszerűbb koreai termékekre, arra jutottunk, hogy ezeknél a kencéknél nincs jobb 🙂
A koreaiak folyamatosan fejlesztik kozmetikumaikat, az állam komoly összegekkel támogatja a szépségipart és az állandó verseny is arra ösztönzi a cégeket, hogy egyre jobb termékekkel rukkoljanak elő. A gyártók szívesen kombinálják a hagyományos növényi kivonatokat mesterséges összetevőkkel és a gyakorlatban is használják a szépségipar legújabb kutatási eredményeit.  Ennek eredményeképpen a koreai termékek megbízhatóak, hatásosak, ár/érték arányban messze a legjobb készítmények, melyek ma a piacon kaphatók.
Azon dolgozunk, hogy ezek a hatékony és látványos eredményeket hozó termékek számodra is elérhetővé váljanak. Kínálatunk folyamatosan bővül, állandóan figyeljük az újdonságokat és megszállottan kutatjuk a legjobb termékeket.

SECRET KEY LEMON SPARKLING HABZÓ LEMOSÓ
(2.350 Ft/120 gr)
Először is, imádom a habzó arctisztítókat, mert könnyen használhatók akár zuhanyozás közben is és remekül tisztítják a bőrt. Ez a kis csoda lemosó remek citromillata mellett, nem csak a bőrt tisztítja, hanem azonnal eltávolítja a sminket is. Általában a micellás víz után használom, vagy csak magában, ez attól függ, hogy aznap mennyire sminkeltem. Viszonylag kis mennyiség is elég belőle, használat előtt az arcot be kell nedvesíteni, így szépen felhabzik a gél és minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít, mindezt anélkül, hogy utána feszülne a bőr, vagy száraz érzetet hagyna maga után. Ami hatalmas plusz pont, hogy egyáltalán nem irritálja a szemem, nagyon ajánlom nektek, különösen ha dehidratált vagy érzékeny a bőrötök.

SECRET KEY LEMON SPARKLING HÁMLASZTÓ VATTAKORONGOK
(4.370 Ft/70 db)
Abszolút kedvencek! Szeretem a praktikus dolgokat, és ez az a termék, ami teljesen kimeríti ezt a szót. Egyszerre tisztít, tonizál és eltávolítja az elhajt hámsejteket.
Az egyik oldala sűrűbben bordázott, a másik kevésbé. A rücskös részé az első felvonás, ami segít az elhalt hámsejtek eltávolításában. A benne lévő gyengéd hámlasztó az én érzékeny bőrömet sem irritálta. A nedvesség, ami a lapkában van bőven elég az egész arcomra, nyakamra és a dekoltázsomra is. Több lemosót is használok, és folyton tesztelgetek, de az biztos, hogy alapdarab lesz nálam, mert ha gyors és alapos arctisztítást szeretnék, akkor ez a tökéletes választás számomra. Én nagyon szeretem reggel is alkalmazni, mert kellemes az a friss, nyugodt, tiszta, hidratált érzés, ahogy a bőröm érzi magát utána.

SECRET KEY PÓRUSTISZTÍTÓ TONER CSODAMOGYORÓ KIVONATTAL (2.950 Ft/248 ml)
A fő összetevők közé tartozik a csodamogyoró és az aloe vera, amiről ismeretes, hogy kiváló hidratáló hatása van. Emellett még található a termékben 13 féle különböző gyógynövénykivonat, szinte minden összetevő hidratáló, élénkítő, feszesítő, és pórusösszehúzó hatással bír. Azt hiszem már ezek is mutatják, hogy ez a tonik merőben más, mint a társai. A toniknak frisstítő citrus illata van, engem egy mediterrán tájra emlékeztet.
Arctisztitás után egy vattakorong segítségével törlöm át a bőröm vele. Annak ellenére, hogy napi 2-3 alkalommal használom, semmilyen szárító vagy irritáló hatást nem tapasztalok. Az első hét után már látható volt a hatása, észrevettem, hogy a bőröm lágyabb lett a tapintásra, simábbnak és üdébbnek tűnt, emelett sokkal egyenletesebb lett a felszíne. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

SECRET KEY 24K ARANNYAL DÚSÍTOTT ESSZENCIA
(5.850 Ft/150 ml)
Hogy mi is az az esszencia? Ha röviden kellene jellemezni, akkor azt mondanám, hogy az arcszérumokhoz hasonlítható a legjobban. Közvetlenül arctisztítás vagy tonizálás után használható.
Remek az összetevőlista (arany, niacinamid, hialuronsav és EGF) és ehhez méltán a hatása is remek. Az illata finom, visszafogott, de semmiképpen sem nevezném unalmas natúr illatnak. Egy alapos arctisztítás után, mind lefekvés előtt, mind reggel, még sminkelés előtt szoktam felkenni. Elég sűrű a textúrája, így egy kicsit várni kell a beszívódással, cserében elképesztően üde és friss lesz tőle a bőr. Ezt minden bőrtípusra bátran ajánlom, nem zsírosít, sőt a niacinamid tartalmának köszönhetően bőröregedést gátló, az acne ellenes és a bőr pigmentációjára kifejtett kedvező hatása is jelentős. Javítja és növeli a bőr felső rétegeinek hidratáltságát, gátolja az UV okozta károsodást, valamint gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő.

SECRET KEY FEKETE CSIGA HIDRATÁLÓKRÉM
(4.600 Ft/50 gr)
Ennek a nappali gélkrémnek az alapvető alkotóeleme a 90% -os afrikai feketecsiga nyálkivonat, amelyet számos különféle vizsgálatban klinikailag bizonyítottak a bőr gyógyító és helyreállító tulajdonságai terén. Nagyon gazdag fehérjékben, hyaluronsavban, antioxidánsokban.
A krém textúrája mivel géles állagú, így nagyon könnyű, a teljes felszívódása gyakorlatilag 2-3 percet vesz maximum igénybe.
Amiket észrevettem használata során: sokkal jobb az arcom tapintása, az apró mitesszerek gyógyításában is sokat segített, összességében elmondhatom, hogy ez egy rendkívül könnyű bőrápoló termék, amely bármilyen mellékhatás nélkül elősegíti a bőr textúrájának és állapotának javulását.

SECRET KEY BLACK OUT PÓRUSÖSSZEHÚZÓ PAKOLÁS
(3.450 Ft/100 gr)
Ez egy nagyszerű maszk, egyben a másik kedvencem, amelyet akkor használok, amikor érzem, hogy szüksége van a bőrömnek egy alapos tisztításra. Különösen érvényes ez itt a belvárosban, mert a szmog és por miatt gyorsan eltömődnek a pórusok.
A maszk kát fő hatóanyaga az agyag és a feketeszén, melyek magukba szívják a felesleges faggyút és a pórusok mélyén található szennyeződéseket alaposan kipucolják.
Kombinált és zsíros bőrre szerintem az egyik legjobb választás, összehúzza a pórusokat, szépen kitisztította a T-zónát, emellett ragyogóvá teszi a bőrt. A benne található fekete fokhagyma, fekete szezámmag és szójakivonat gondoskodik a bőr rugalmasságáról, míg az ázsiai gázló és csodamogyoró nyugtatja azt.
Nagyszerű termék! Gyönyörűen tisztít, felszívja a felesleges faggyút, és szabályozza is, még 4-5 nappal később is látom a maszk hatását.

SECRET KEY MARINE RACOONY HIDROGÉL SZEMTAPASZ
(4.840 Ft/60 db)
Viszonylag régóta nagy rajongója vagyok a szemtapaszoknak, de nehéz volt eldönteni milyet vegyek, persze a koreai kozmetikumok között többféléből is lehet válogatni. Az én választásom erre a multifunkcionális tapaszra esett. Nemcsak szemen, de arcon is bátran hasznáható, főként a nevetőráncok mérséklésében nagy segítség.
Egy alapos tisztítás után felhelyezem a szemek alá, majd kb 30 percig kell fenn hagyni, ami pont elég idő egy kis lazításra is. Nagyon kellemes, érezni, ahogy beszívja a bőr az összes nedvességet a tapaszokból. Ami még a bőrömön maradt, nem mostam le, csak beütögettem és nem is ártott meg, nem irritált, nem pirosodott, nem bizsergett, jól működött.
Nagyon szépen feszesít és szinte azonnal látható eredményt ad. Kisimítja és valóban ragyogóbbá teszi a szemkörnyéket. Az aloe verának, algának és kamillának köszönhetően remekül hidratál és tényleg üdébb lesz tőle a bőr. A szem alatti sötét karikáimat segített mérsékelni, fáradt, duzzadt szemre egy áldás szerintem, egy kényeztető hétvégi otthoni spa élménybe is nagyon jól be lehet illeszteni.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is!
A termékeket itt találjátok meg!