APIVITA | TAVASZI ÚJDONSÁGOK FÓKUSZBAN A FÉNYVÉDELEM

Az utóbbi években egyre több natúr, organikus krémet és szépségápolási terméket használtam, fokozatosan lecseréltem gyakorlatilag mindent természetes termékekre. Az APIVITA termékeiről már sok bejegyzést olvashattatok tőlem, nem titok, hogy a kedvenc márkáim között van.
Az Apivita egy görög márka, amelyet 1979-ben alapítottak, ez volt az első görög márka, amely holisztikus, természetes termékeket gyártott a szépség és az egészség érdekében. Nikos és Niki Koutsianas, mindketten gyógyszerészek, először 1972-ben találkoztak egy helyi athéni gyógyszertárban, ahol felfedezték a természet iránti szenvedélyüket. Ugyanazon gyógyszertárban dolgoztak, majd összeházasodtak és együtt készítették el első természetes kozmetikai termékeiket méhkészítmények és görög gyógynövények felhasználásával. 1979-ben született meg az APIVITA, és ez volt az első természetes kozmetikumokat forgalmazó cég Görögországban. Inspirációjának forrásai: a méhek, a gazdag görög természet és Hippokratész holisztikus megközelítése.

Suncare oil balance színezett mattító arckrém zsíros/kombinált bőrre spf30
Mindenki tudja, hogy a bőr öregedésének lassításának egyik fő módja az arc fényvédővel való védelme az időjárási körülményektől függetlenül. A káros UVA- és UVB-sugarak blokkolása megakadályozza a bőrt az öregedésben és a ráncolódástól. Bár számos márka nagyszerű SPF-krémekkel rendelkezik, kevés olyan van ami magasabb faktorszámú és túlnyomórészt természetes alapanyagokból készült volna. Az APIVITA új arckrémjét kifejezetten kombinált, érzékeny bőrre fejlesztették ki, amelynek célja a barna foltok megjelenésének csökkentése és megelőzése, valamint a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartása.
Minden nap használom ezt a textúráját tekintve testesebb színezett krémet. Kisebb mennyiség is bőven elég az egész arcra, különösebb illata nincs, talán egy enyhe mézes alapot érzek ki belőle. Többnapi használat után megállapítottam, hogy ez kiváló alapot ad a sminkhez és őszintén szólva, ez az egyik fő oka annak, hogy ilyen szertartásosan használom. Szeretem, hogy a bőrön eloszlatás után nagyon könnyű és mégis mennyire tartós. Ha meleg van nem kopik meg azonnal, ezáltal nem lesz foltos az arcom és végig véd a nap káros sugarai ellen. Nem zsírosít, kézzel is könnyedén fel tudom aplikálni a bőrömre, tartós és nem is sötét az arcszínemhez. Nagyon szép összhatást nyújt, biztos hogy újra veszem.

Wine elixir ránctalanító arckrém spf30
Most hogy végre itt van a tavasz és a napocska is gyakran süt, egyre többet igyekszünk levegőn lenni, így előtérbe kerültek a fényvédők, főleg azoknál akik nem fényvédőztek télen. Nézegettem az újdonságokat különböző márkáktól, de szinte az összes esetben szomorúan kellett konstatálnom, hogy bár a formulák évről évre fejlődnek, az egészet legtöbbször elrontja, hogy telis-teli vannak alkohollal és kemikáliákkal, amelyek hosszú távon károsíthatják, öregíthetik a bőrt.
Az APIVITA újdonsága alkohol- és illatmentes darab, amibe került jó pár hidratáló összetevő, valamint vitaminokban is gazdag. Ígérete szerint segít a finom vonalak mérséklésében és egy kellemes kontúrt ad az arcbőrnek.
Hamar beszívódik, nem szárad mattra, viszont szép, kellemesen ragyogó fényt ad a bőrnek. Fényvédelem tekintetében egyenlőre kiválóan teljesít, enyhén barnul alatta az arcom,  de nem égtem le tőle kezdeti hófehér bőrrel sem. Szép, krémes, könnyed állaga van, BB krémmel is jól viselkedik. Nem pereg le, egybesimul az arcommal. Imádom. Végre! Ja és nem irritálja a szememet se, pedig ettől tartottam kicsit, mivel nem szemkörnyékápolóról van szó. Mivel nagyon jó fényvédő, szép összetevőkkel és az áréval sincs problémám, ezért nálam átment a teszten. 🙂

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!