APIVITA új BEE RADIANT ragyogást fokozó, bőrfiatalító termékcsalád

Biztos vagyok benne, hogy minden nő nagy vágya, hogy mérsékelje a bőr öregedését, vagy épp a fáradtság jeleit. Az APIVITA új BEE RADIANT ragyogó, bőrfiatalító termékcsaládját kifejezetten a bőr öregedésének késleltetésére és helyreállítására fejlesztették ki. A sorozat minden tagja 99% -ban természetes összetevőket és hatékony formulákat tartalmaz. Az erőteljes hatású, természetes aktív hatóanyagok kombinációja elősegíti a bőr védekező képességét, javítja a bőr öregedését, fiatalossá és fényessé teszi a bőrt. Serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét, szabályozza a melanin termelését, világosítja a bőrt és kiegyenlíti a bőr tónusát.
Hadd mutassam be Nektek a tapasztalataimat!

Bee radiant bőröregedés és fáradtság jelei elleni ragyogást aktiváló szérum
Erős antioxidáns hatású védelmet nyújt a bőrnek, serkenti a sejtek anyagcseréjét, késlelteti és helyreállítja az öregedő bőrt, Emellett azonnali és tartós ragyogó hatást, egyenletes bőrszínt biztosít. Sárkánygyümölcs kivonata világosítja a bőrt, megakadályozza és csökkenti a sötét foltok képződését.
Textúráját tekintve egy igen lágy, selymes szérum, könnyen terül az arcon, maximum 2 perc alatt beszívódik.
Egy alapos arctisztítás után arcra, nyakra és dekoltázsra alkalmazom, majd ha beszívta a bőröm, akkor jöhet a BEE RADIANT arckrém.

Bee radiant bőröregedés és fáradtság jelei elleni gél-krém light
Hatását a szérummal együtt tudom értékelni, mert kifejezetten ügyeltem rá, hogy az elmúlt hetekben csak ezt a termékcsaládot használjam.
Már az első hét használata után észrevettem, hogy simább az arcom, pedig az utóbbi hetekben nem éltem valami pihentető életet, mondjuk úgy, hogy nem az alvásé és a pihié volt a főszerep (stressz sok volt, alvás meg kevés). Az volt a szembetűnő, hogy kevésbé tűnt fáradtnak az arcom, még akkor is, amikor egyszer-egyszer 3-4 óra alvás után kellett kikelnem az ágyból. Hosszútávon, néhány hét használat után pedig úgy látom, tartóssá vált ez-az eredmény. A szarkalábak, ráncok kisebbek, a bőröm megtelt élettel, sokkal egységesebb a bőrképem, hidratáltabb, puhább lett. Az pedig, hogy mindezt csakis természetes összetevőkkel érik el ezek a szépítőszerek, még egy hatalmas piros pontot jelent.

Bee radiant bőröregedés és fáradtság jelei elleni frissítő szemkörnyékápoló
Az arcbőr öregedésének első jelei a szemkörnyéken jelentkeznek. Mivel a szem körüli bőrszövet rendkívül érzékeny és vékony, elsőként itt alakulnak ki az apró, vékony ráncok, a szarkalábak. Ha szeretnék ezt mársékelni, akkor érdemes mihamarabb elkezdeni prevenciókét használni a szemkörnyékápolókat. Az Apivita új BEE RADIAN termékcsalád részeként egy szemkörnyékápolóval is jelentkezett idén ősszel. Nagyon felvillanyozódtam, hogy ez a termék is ott lapult a csomagomban, így most be tudok számolni Nektek az én első benyomásaimról és tapasztalataimról.
A terméktől amit az ígéretek alapján elvártam:

  • A szemkontúr mikrocirkulációjának javítása és a kollagénszintézis elősegítése.
  • Hidratálja a szem érzékeny bőrét, csökkentse a finom vonalakat és ráncokat.
  • Csökkentse a sötét karikákat és a puffadtságot.

Hűsítő, feszesítő hatásával enyhíti a szem alatti duzzanatot és a benne található, nagyon finom jázmin kivonatnak köszönhetően élénkíti és frissíti a tekintet és egy kis fényt is ad.
A nagyon mély ráncokra nem biztos, hogy ez a megfelelő termék, én ezt talán inkább azoknak ajánlanám, akiknek gyakran duzzadt a szem alatti rész és láthatóak a sötét karikák.
Összességében kifejezetten meg vagyok vele elégedve, érdemes kipróbálni.
Egy extra tipp: különösen ajánlom azoknak, hogy tegyék hűtőbe a szemkörnyékápolójukat, akiknek reggelre duzzadt szokott lenni a szem alatti rész. Próbáljátok ki így, 10 pontos!

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!