L’Erbolario| GOLDEN BOUQUET

Az arany dicsőséges erő, elronthatatlan mozzanat és finomság. Maga az élet, a szeretet emléke, szent és profán, egyszerre isteni és emberi.

Golden Bouquet parfüm
Új darabbal bővült a sokunk által kedvelt L’Erbolario, mégpedig egy púderes-gyümölcsös illattal, Golden Bouquet néven. Finom ámbrás jegyeket tartalmaz, amely erősen, határozottan jelen van az illatban. A virágos jegyek itt nem csak a vaníliavirágban, hanem mint egy gondosan válogatott virágcsokorban jelenik meg. Friss és egyben rendkívül nőies, elegáns és kifinomult illat. Selymes, meleg, finoman fűszeres felhangú, Istenien simul össze a tonkababbal. Tiszta, friss, köszönhetően a narancsvirágnak és nem utolsó sorban rendkívül érzéki illat, csábításra is tökéletes. 🙂

Golden Bouquet szappan
Finom illat, a narancsvirág abszolút uralkodó, ugyanakkor érezhető a selymes vanília és írisz is. Puha, gazdag és krémes textúrájú szappan, abszolút hozza a már megszokott minőséget a márkától.
Megnyitja az eltömődött pórusokat és a frissítő narancsolaj támogatásával segít tisztán tartani a bőrt. A szappanban található akácméz kivonat magas A- és C-vitamin tartalmával gondoskodik a bőr regenerálásáról, így téve még simábbá és puhábbá a bőrt.

Golden Bouquet illatos testápoló krém
Erőteljes, de nagyon finom, kellemes illata van, ami tartósan érződik a bőrön. Az, aki szereti a citrusosabb illatokat nagyon szeretni fogja. Az állagát tekintve lágyan krémes, közepes textúrájú, viszonylag gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros, ragacsos bőrérzetet. Én még kézkrémként is be szoktam vetni,  mert 2-3 perc alatt nyoma sincs és remekül működik.  Testen használva már az első pár alkalmat követően feltűnt, hogy maximálisan hidratál és bársonyossá varázsolja a bőrömet. Egy dologra kell csak vigyázni, függőséget okoz. 🙂

Golden Bouquet illóolaj
A karácsonyi hangulathoz nekem egy finom ünnepi illat a lakásban épp úgy hozzá tartozik, mint a karácsonyi dekoráció, a fényfüzérek. Volt már számtalan illatgyertyám, illóolajom.
Szép csomagolás, egyszerű forma ami passzol szinte minden lakás enteriőrhöz. Az illata kellemes, nem tolakodó, igazi ünnepi, egy kis narancs és fűszeresség érződik ki.
Miután beledugtam a pálcikákat az üvegbe, pár perc kellett csak, hogy terjedni kezdjen a lakásban. Érdemes központi helyre tenni, ahol sokat megfordultok. Ez esetben mindig kellemesen megérint majd a finom citrusos-fűszeres kompozíció.

A shea vaj az afrikai nők pótolhatatlan szépségtitka már ősidők óta. A karité fa diójából készül, amit a „fiatalság fájának” is neveznek.


Shea Vaj tápláló vaj testre, arcra és hajra
A shea vaj igen gazdag A, E, F-vitaminokban, fenolsavakban és természetes latexban. A pattanásos, gyulladt, ráncos, ekcémás bőrre is üdítő hatással van. Kivételes hidratáló, gyógyító hatását annak köszönheti, hogy több olyan természetes hidratáló összetevőt tartalmaz, melyek megegyeznek azokkal, amiket a bőr faggyúmirigyei is termelnek.
Az állaga igen kemény,  ami természetes,  ne  keverjük össze a könnnyű krémekkel. Nehezen szívódik fel, ezért  használata főként éjszakára ajánlatos, kéz melegével szépen megolvad és már kenhető is. Igazi vitamin bomba a bőrnek.
Regeneráló hatása megkérdőjelezhetetlen! Ezért mindig tartok magamnál egy kisebb tégellyel, hátha kell majd valamire alapon: használom ajakápolóként, vagy a hidegben pillanatok alatt cserepesre száradó kézfejemen is.
Számos problámára használható, oldalakat lehetne róla írni, érdemes rákeseni egy kicsit bővebben is.

Shea Vaj tápláló testápoló krém
A testápolót a shea vaj mellett többféle vajjal és olajjal gazdagították, ami gondoskodik a bőr maximális ápolásáról. Az illata semleges, de nem a tipik shea vaj illat, kifejezetten rendben van.
Legjobban a lábszáraim és a könyököm szokott  kiszáradni télen, illetve a körmöm körüli bőr nagyon száraz szinte mindig, arra is ezt használom. Állagát tekintve nekem kicsit ragacsos érzésem marad utána, pedig nem kenek fel túl sokat. Ezt leszámítva a kedvencem, ez az első testápoló termék, amitől tényleg napokra feltöltődik a bőröm és nem szárad ki. Télen a nagy hidegben heti 1-2 alkalommal éjjelre vastagon fel szoktam kenni a kezeimre, reggelre nagyon szépen feltölti a bőröm, 10-ből 10 pontos!

A termékeket itt éritek el.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.