URIAGE Tavaszi Újdonságok

El nem tudom mondani Nektek, hogy mennyire hiányzott már, hogy írjak egy jó kis beauty posztot, de sajnos mostanában egyre nehezebb összehoznom ilyesmit… Ellenben most úgy néz ki, hogy sikerült.
Mivel múlt hónapban elég sok újdonság érkezett hozzám tesztelésre, így arra gondoltam, hogy most megmutatom Nektek és a véleményemet is megosztom ezekkel kapcsolatban.

Xémose sos permet száraz bőrre
Alap kellék a bőr nyugtatásához. A termálviz, hasznos a viszketés, piros foltok és mitesszerek ellen és használat után szinte azonnal nyugtatja a bőrt. Pár nap után a tapasztalt eredmények miatt gyorsan be is építettem az arcápolási rutinomba, reggel és este arctisztítás után és krémezés előtt használom. PH kiegyensúlyozásra tökéletes, a toniknak egy alternatívája tud lenni. Egyedülálló az összetétele telis-tele van ásványi anyagokkal, a termál forrásvíz ragyogóvá varázsolja a bőrt, csökkenti a mitesszereket és a bőrpírt, hidratálja a bőrt és a smink is tovább tarthat, ha egy picit fújunk az arcunkra sminkelés után.

Termal hidratáló water essence
Én lassan két hónapja használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az első ami megfogott benne, az-az eszméletlen szép, kék színe volt. A másik amibe beleszerettem az-az állaga volt, kellemes lágy textúra, ami bőrre kenve szuperül érződik, ráadásul több órán át meg is marad. Először reggelente használtam, mert úgy gondoltam, hogy így hatékonyabban tüntethetem el vele a fáradtság jeleit, de bő egy hét után már este is használtam lefekvés előtt. Volt, hogy szérum alá volt, hogy szérum helyett. A bőröm gyönyörű, egységes és élettel teli lett.
Minden bőrtípusra hazsnálható, vízhiányos bőrre kifejezetten ajánlott. Az utóbbit nagyon jól tudja, a bőrérzet tényleg kellemes lesz tőle, puha, bársonyos tapintású, a megfelelő arckrémmel együtt használva egész napra komfortos érzést nyújt, legyen bármilyen meleg, vagy éppen szeles az idő.

Bariéderm cica daily arcápoló gél-krém
A mostanában egyre népszerűbb cica krémek felgyorsítják az irritált bőr regenerálódását, enyhítik a gyulladásokat, segítenek helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Akik a száraz bőr problémájával küszködnek, rengeteget profitálhatnak belőle, hiszen remek enyhülést nyújt számukra. Akkor is jól jöhet, ha a bőrünk egy kicsit több törődést igényel, például stresszesebb időszakokban, a bőr leégése és kipirosodása esetén is. Bőrtípustól függetlenül érdemes mindenkinek tartani otthon  belőle, mert segít a sérült, irritált, repedezett bőrt regenerálni, nyugtatni.
A fent említett Water Essence után használom nappalra, főként ránctalanító hatása miatt. Pár hét után elmondhatom, hogy a krémnek köszönhetően csodás bőrképpel és feszes arcbőrrel vágok neki a napoknak. Nem húzódik a bőröm és nem érzem dehidratáltnak sem, hosszútávú használat mellett sem mitesszerképző. Egyedüli hátránya, hogy smink alá nekem nem vált be, kicsit sok.

Toléderm control szemkörnyékápoló
Az Toléderm szemkörnyékápoló és egyben hűsítő, ami segít semlegesíteni a szem alatti sötét karikákat, kisimítja a szemkörnyéki ráncokat és korrigálja a szem alatti táskákat, mindezt úgy, hogy az érzékeny bőrt azonnal nyugtatja is. Az állaga egészen kellemes, könnyen el lehet oszlatni és nem is kell sokáig várni, amíg beszívja a bőröm. Egyszerre gazdag, de mégis könnyű krém, mely könnyen terül. Használható önmagában is, de ha sötétebb karikáink vannak, korrektor alá is ideális hidratáló. Én kifejezetten elégedett vagyok vele, semmi varázslat, pont annyit tesz, amennyit egy igényesebb szemkörnyékápolótól elvárok, azaz hidratál, nyugtat és mérsékli a szem alatti karikákat. Másnapra, sőt az azt követő napra is finom puha marad a bőr. Használtam smink alá is, abszolút működött, nem oldotta vagy oxidálta a korrektort.

Roséliane cc színezett krém érzékeny bőrre fényvédővel spf50
Első körben azt gondoltam, hogy nem fog kellő mértékben hidratálni, mint a CC krémek nagy része, mert az állaga nagyon könnyed, de ezt gyakorlatilag rögtön meg is cáfolta, szuper hidratáló hatása van, az én bőröm számára majdnem 100%-ban elegendő nedvességet nyújt.
A leírás szerint segít erősíteni a bőr védekezőképességét, nyugtatja és mérsékli a hajszálerek láthatóságát. Az árnyalata pont jó nekem (light tint), fedését tekintve inkább azt mondanám, hogy a nagy bőrhibákat nem, de a pirosságot és az enyhébbeket elfedi. Nagyon szépen terül a bőrön és egységesíti a bőr színét is, egyenletesebbé téve azt. Nem olyan híg, mint általában egy BB krém, gazdagabb és sűrűbb állagú, így száraz bőrűek is nyugodtan használhatják. Az én bőröm kombinált és számomra tökéletes. Nem ráncosít, kellően könnyed, mégis jól palástolja a pórusokat. Természetes fedésű, így nincs maszkhatás, bár én mindig csak borsónyi mennyiséget használok mindenféle arcszínező készítményből, hiszen harminc felett már kerülendő a vastag alapozás. Megemlíteném még, hogy 50-es fényvédőt tartalmaz, ami nyáron hatalmas segítség lesz!

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!