DERMEDIC Angio termékcsalád az egészséges és hibátlan bőrért

Hosszas használat után írom nektek ezt a bejegyzést, én úgy gondolom, hogy akkor tudunk mi szépségbloggerek igazán hitelesen írni, ha van időnk a termékeket hosszútávon is használni. Nagy örömmel kezdtem bele a tesztelésbe, mert az alapján amit a weboldalon olvastam, igen ígéretesnek tűntek a termékek. Szóval úgy gondoltam, jó lenne megosztani veletek ezekről a Dermedic termékekről a tapasztalataimat.

A DERMEDIC márka még viszonylag új a piacon, de annál ígéretesebb. Pár sor a weboldalról:

A Dermedic márka már első látásra nagyon ígéretesnek tűnt, de fontos volt számunkra, hogy a termékek valóban azt tudják, amit ígérnek.
Az érzékeny bőr problémája egyre szélesebb réteget érint, akárcsak a különböző étel intolerancia vagy allergia. A negatív környezeti hatások egyre inkább igénybe veszik testünk legnagyobb szervét, a bőrt, melyet egyre gyakrabban állítunk kihívások elé, így egyre érzékenyebbé válik.
A Dermedic teljes portfóliója kifejezetten az érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve, így lelkesen vágtunk bele a termékek tesztelésébe.
Hosszú hónapokon át, több mint 100 különböző bőrproblémákkal küzdő ismerősünk körében állítottuk kihívás elé a Dermedic termékeket, majd izgatottan vártuk a visszajelzéseket. Nem kellett sokáig várnunk az eredményekre. Leginkább azzal hívtak fel bennünket, hogy mikortól vásárolhatják meg a termékeket.

DERMEDIC Tolerans Tisztító gél
(4.489 Ft/200 ml)
Először is, kifejezetten szeretem a habzó arctisztítókat, mert könnyen használhatók akár zuhanyzás közben is és remekül tisztítják a bőrt. Az ok, amiért a tisztító gél belopta magát a szívembe, az azért van, mert nem csak a bőrt tisztítja, hanem azonnal eltávolítja a sminket is. Általában a micellás vízzel együtt használom, de sokszor győz a lustaság és akkor a gél a nyerő. Egy vagy maximum két pumpányi bőven elég belőle, használat előtt az arcot be kell nedvesíteni, így szépen felhabzik a gél és minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít, mindezt anélkül, hogy utána feszülne a bőr, vagy száraz érzetet hagyna maga után. Ami hatalmas plusz pont, hogy egyáltalán nem irritálja a szemem, nagyon ajánlom nektek, különösen ha dehidratált, vagy érzékeny a bőrötök. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a bőrápolás legfontosabb lépése a tisztítás és erre érdemes mindig nagy figyelmet fordítani.

DERMEDIC Hydrain³ Hidratáló szérum
(5.489 Ft/30 ml)
Szervezetünk folyamatosan termel hialuronsavat és fiatalkorban bőségesen megtalálható mindenkiben, viszont az öregedéssel jár, hogy a szervezet hialuronsav termelése egyre csökken, ezért bőrünk szárazzabbá, fénytelenné, és rugalmatlanná válhat. Ha ezt el szeretnénk kerülni, de legalábbis mérsékelni, akkor érdemes  hialuronsav-szérumot használni, mert ez a tiszta és természetes szérum intenzív hidratálást biztosít a bőrnek. Emellett jelentősen mérsékli az apróbb ráncokat, az arcot pedig sugárzóbbá teszi. A termék fő alkotóeleme a hialuronsav legfőbb előnye, hogy mélyen behatol a bőrbe és több mint 1000-szeresét veszi fel a saját súlyának, ezzel is segítve a bőr hidratálását. Vízhiányos bőrűeknek akár önmagában is, vagy hidratálókrémmel együtt használva. Én az utóbbit javaslom, mint minden szérumnál, érdemes vagy arckrémet használni utána, vagy már eleve hozzáadni.
Érzékeny bőrűeknek is remek választás, mert abszolút nem irritál és nincs is benne semmi olyan összetevő, ami ezt tehetné. Kombinált vagy zsírosabb bőrre pedig az egyik legjobb megoldás, mert anélkül hidratál, hogy zsírosítana.
Én egy alapos arctisztítás után pipetta segítségével pár cseppet rácseppentek az ujjaimra, vagy közvetlenül az arcomra, majd ezt szépen gyengéd mozdulatokkal bemasszírozom az arcbőrömbe. Emellett kifejezetten javaslom nyakra és dekoltázsra is. Ahogy fentebb is írtam, önmagában is használható, viszont én ezután mindig használok vagy nappali vagy éjszakai krémet.

DERMEDIC Angio Erősítő és tápláló nappali krém SPF 20 + IR
(3.859 Ft/40 gr)
Hidratáló krém az érzékeny bőr mindennapi ápolására. Lágy textúrájának köszönhetően ideális a normál és érzékeny bőr ápolására. Az én bőröm sajnos elég érzékeny és rosaceás is, épp ezért nagyon vártam, hogy milyen lesz a hosszútávó hatása. Azt kell, hogy mondjam, minden elvárásomnak megfelel ez a krém. Semmilyen bőrirritációt nem okozott és a hetek alatt nagyon szép, egységes bőrképem lett. Az apró kipirosodások szépen elkezdtek mérséklődni, kevésbé feszült a bőröm és a hajszálerek is halványodni kezdtek.
Összességében, végre megtaláltam azt a krémet, amit már jó ideje keresek. Mikor először felkentem, már akkor tudtam, hogy mellette teszem le a voksomat. Remélem hosszú távra is be fog válni, nem fog hozzászokni a bőröm.

DERMEDIC Angio Nyugtató bőrpír elleni krém
(3.859 Ft/40 gr)
Az Angio termékek remek tesztalanya vagyok, mivel több pozitív változást is ígér az arcbőrnek. Nem hiába sorolom már a DERMEDIC-et is a kedvenc márkáim közé, mert a termékeik összetétele is tökéletesen megfelel az általam támasztott elvárásoknak. Ez a bőrpír elleni krém könnyen kipirosodó, érzékeny és látható hajszálerekkel átszőtt bőrre lett kitalálva. A 4%-os Ennacomplex növényi kivonatok keveréke gátolja a kivörösödésért és hajszálértágulatok megjelenéséért felelős tényezőket, így segíti a hajszálértágulatok eltüntetését.
A Troxerutin erősíti a hajszálerek falait és megakadályozza a kisebb petechiákat. Megszünteti a foltosságot és a duzzanatot a bőrpírrel érintett területeken, így nyugtató hatást gyakorol a hiperaktív hajszálerekkel rendelkező bőrön vagy a rosacea kezdeti stádiumaira.
Ez a krém nyugtatja, intenzíven hidratálja és védi az arcbőrt a külső hatásoktól is, nagyon, de nagyon szeretem.

DERMEDIC Angio Éjszakai ránctalanító krém
(3.859 Ft/55 ml)
Az éjszakai krémek nálam nagy szerepet játszanak a bőrápolási rutinomban, de ez a lépés főleg azoknak fontos, akik még nem elégedettek a bőrük állapotával és a rutinjukkal. Pl. a száraz, vízhiányos, ugyanakkor rosaceás, irritált bőr mind segítségre szorul. Előbbi túl hamar elveszíti nedvességtartalmát, utóbbi nem tud már maga védekezni.
A bőr természetes védőrétegének egészségesen tartása nagyon fontos, ehhez pedig ettől a krémtől egy kifejezetten egyszerű és gyors segítséget kapunk.
A bőrtípusom miatt én az olajokat nem annyira szeretem, viszont a könyedebb éjszakai krémeket/szérumokat annál inkább.
Amit én tapasztaltam, hogy megnyugtatja a bőrt, kontrollálja a faggyúképződést és nem tömíti el a pórusokat. Tökéletes kiegészítése a fenti termékeknek.

Ha tetszett amit írtam, tartsatok velem legközelebb is!
A termékeket megtaláljátok itt.