Az ázsiai nők szépségtitkai

Előzőkben már írtam a Realface Kozmetikai Webshop termékeiről, ezt a bejegyzést ITT érhetitek el. Már akkor is elnyerték tetszésemet, és ez most sem volt másként. Két szemkörnyékápolót és egy szájmaszkot volt most lehetőségem kipróbálni.

Ha nem aludtuk ki magunkat, vagy egyszerűen csak fárasztó napunk volt, az szinte azonnal meglátszik a tekintetünkön. Na de mit tehetünk ellene?
Az első és legfontosabb a megelőzés. A szemkörnyékünkön jóval vékonyabb és érzékenyebb a bőr, ezért bizony jobb minél előbb elkezdeni a szemkörnyékünk rendszeres ápolását és megelőzni az öregedéssel járó szarkalábak és karikák megjelenését.

LANBENA PEPTIDES SZÉRUM-KRÉM
(3.890 Ft/20 ml)
Az első ami megfogott benne, hogy a tubus végén három kis fémgolyó van, így ez valóban hűsít és frissít, masszírozó hatásának köszönhetően segít a szem alatti duzzanatok csökkentésében, főként a  nehezen induló reggeleken. Tubusos kiszerelésének köszönhetően rendkívül egyszerűen adagolható, egy csepp se megy kárba és hatalmas előnye, hogy nem kell belenyúlni a tégelybe.
Egy zselés állagú szérum, ami annak ellenére, hogy nagyon jól hidratál, könnyen beszívódik, így nemcsak este, de reggelente is nyugodtan használható sminkelés előtt is. A leírásában nem találtam meg, hogy illatmentes-e, de én nem érzek rajta semmilyen különösebb illatot és a szemem sem irritálja szerencsére. Bő egy hónap használat után azt tudom mondani, hogy csökkentek a sötét karikák és a sokszor kevés alvástól kialakult sötét és püffedt tekintet is. Ezzel a részével maximálisan meg vagyok elégedve. Ahol én kicsit többet vártam tőle, az a ráncfeltöltő hatása volt.  Nem mondom hogy a finom ráncaim nem halványította, de ezen a téren valahogy nálam elmaradt az-az igazi WOW hatás.

LANBENA CSIGA SZÉRUM-KRÉM
(3.890 Ft/20 ml)
Az előző szemkörnyékápolóhoz hasonlóan szintén masszírozófej található a végén, egyszerűen imádom. Nagyon kellemes, hűsítő érzés mikor a bőrrel találkozik. A reggeli bőrápolási rutinom kedvenc része lett ez a frissítő hatás, ami a felébredés részévé vált nálam. Szintén zselés állagú, ami nagyon gyorsan, pillanatok alatt beszívódik és remekül hidratálja a szemkörnyék érzékeny és vékony bőrét. Sosem hagy maga után semmilyen ragacsos érzést, így reggel is tökéletes pár perccel a smink előtt. Elég egy vékony réteget is felvinni belőle a kívánt hatáshoz, felvitelt követően pedig rögtön működésbe lépnek a benne találhaó hatóanyagok.  Szinte azonnal érzékelhető az hogy kisimul a bőröm, a finom vonalak pedig kevésbé látszanak, egy kis életet lehel a tekintetbe. 🙂 Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi itt az ideje, hogy a szemkörnyékére is nagyobb figyelmet szenteljen. A szarkalábakat nagyon szépen mésrsékli, ha elfogy biztos, hogy újra fogom vásárolni.

ARANY AJAK MASZK
(450 Ft/1db)
Sokmindent próbáltam már a szépségápolási termékek közül és láttam is már ezt-azt a maszkok háza táján, de azt bizton állitom, hogy ennél mókásabb dologgal még nem találkoztam, mint ez a szájmaszk. Amikor kinyitottam egy nagyon szaftos száj alakú valamit vettem ki a csomagolásból. Ha még a hatását nem is vesszük figyelembe, már jókedvre derít, mert ha felteszem igazi kacsacsőr effektust okoz. Levétel előtt nagyon jókat szoktam mosolyogni magamon a tükör előtt. 🙂
Ennek a maszknak a használata közben is kötelező a relaxálás, márcsak azért is, mert a felhelyezés egy kicsit nehézkes a nedvességtartalma miatt, kicsit csúszkál, így is kikényszerítve, hogy azt a 15-20 percet tényleg teljesen nyugodt állapotban kelljen tölteni ahhoz, hogy a hatása sikeres legyen. Én ezt a részét is szeretem, mert így ezt az időt tényleg egy kis befeléfordulással lehet tölteni.  
Felhelyezést követően egy kellemes firssitő, hűsitő érzést ad. Kollagén és hyaluron tartalmának köszönhetően pedig nagyon szép és puha lett tőle az ajkam, még a redők is eltűntek. Kicsit olyan érzésem volt, mintha ajakdúsitó hatása is lenne. 🙂 Mivel a maszk sokkal nagyobb, mint egy átlagos száj, így bőven túl lóg az ajkak ívén, az ajkak körüli bőrt is remekül ápolja és feltölti nedvességgel.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!