Tavaszi parfümújdonság – Pur Eden

Sziasztok! A mostani bejegyzésemben egy olyan parfümöt szeretnék bemutatni, amelyet a legérzékenyebb bőrűek is viselhetnek, ugyanis a Pur Eden parfümök ökológiai minősítésekkel rendelkeznek, 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Az illatok, egyediek, kivételesek,  nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges illatanyagot, ezáltal nem okoznak bőrirritációt.

A Pure Eden egy 2017-ben alapított, francia natúrkozmetikumokat és parfümöket forgalmazó márka, mely Dél-Franciaországban található.  Fő hitvallásuk, hogy termékeiket nem tesztelik állatokon, és nem tartalmaznak káros kémiai összetevőket, helyette ökológiai gazdaságokból származó alapanyagokat használnak termékeikhez.
Magyarországon ezeket a parfümöket a DM Drogériákban találhatjátok meg, illetve online itt. És akkor nézzük a parfümöt.

Eau de Parfum Fleur Boréale
(7.990 Ft/50 ml)
Az illatok rendkívüli mértékben tudják befolyásolni a hangulatunkat, éppen ezért érdemes kísérletezni, hogy megtaláljuk a hozzánk illő illatokat és ehhez sok parfümöt meg kell illatolnunk. Míg sok nő ragaszkodik kedvenc illatához, többen pedig szeretik az újakkal való kísérletezés örömét, én is ezt a tábort erősítem.
Talán sokan tartanak tőle, hogy a natúr parfümöknek a rengeteg előnyük mellett megvan az a hátrányuk, hogy illatuk nem annyira tartósak. Szeretném ezt a tévhitet eloszlatni, mert ez egyáltalán nem így van. Hiszem, hogy természetes összetevőkből igenis lehet tartós, és igazán minőségi parfümöt alkotni. Úgy gondolom a Pur Edennek ez sikerült. Próbáltam már korábban is natúr parfümöket, viszont valahogy még is ez a parfüm ami számomra igazán telitalálat.
Ez a parfüm egy igazán nyugtató, enyhén púderes, virágos illat. Egyáltalán nem harsány, amolyan igazán kellemes “nappali” illat, ami tökéletes a hétköznapokra. Fő összetevői a rózsa, a neroli és az ylang-ylang. Én főként a nerolit és a ylang-ylangot érzem dominánsnak, éppen ezért úgy határoznám meg, hogy egy igazán nőies és érzéki illat, ami leszáradáskor átmegy enyhén púderes illatba. Remek választás lehet azoknak, akik kedvelik a nem túl édes, kellemesen virágos, citrusos illatokat, mindezt pedig úgy, hogy biztosak lehetnek benne, hogy nem okoz semmiféle irritációt a bőrön. Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is!