APIVITA | GÖRÖG SZÉPSÉG-SOROZAT 3.RÉSZ

Az APIVITA termékcsaládról már korábban is olvashattatok az oldalamon, ezt elolvashatjátok itt és itt.

Az APIVITA kínálatában különböző arcmaszkok közül válogathatunk. Mindegyikük különféleképpen működik, csak más a hatásuk. Nem lep meg, hogy miért olyan népszerűek ezek a maszkok, először is olyan természetes tápanyagokat tartalmaznak, amelyek nagyszerűek a bőrnek, másrészt, kis csomagokban találhatóak, ami pont egy pakolásra megfelelő mennyiség. Emellett nem kell megvenni egy komplett nagy kiszerelésű maszkot, így bármikor könnyedén varriálhatjuk őket aszerint, hogy éppen mire van szüksége a bőrünknek.
Mind a 4 maszk 2x8ml-es, az áruk pedig 1 499Ft / 2 maszk.
Jöjjenek a maszkok:

EXPRESS TISZTÍTÓ ARCMASZK RÓZSASZÍN AGYAGGAL
Az agyagmaszkok közül ez a legkímáletesebb, ezért érzékeny bőrűeknek kifejezetten javallott. Gyengéden tisztítja a száraz bőrt, fokozza vérellátását és eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a bőr selymesebbé és puhábbá válik. Az akne és más bőrelváltozásokra is remek hatással van, méregtelenítésre és a nap által megégett bőr helyreállítására is alkalmas. Amit a legjobban szeretek benne, hogy pórusösszehúzó hatása van, így napokig nagyon szép, egyenletes tőle a bőröm.

EXPRESS HIDRATÁLÓ ARCMASZK TENGERI LEVENDULÁVAL
Ez a maszk a hidratáló tulajdonságairól és a bőr megújító képességéről ismert. Ez az antioxidánsban gazdag maszk propoliszt, mézet, sheavajat, aloát és búzacsírat, valamint levendula és muskátli illóolajokat tartalmaz. Használat után azonnal észreveszem, hogy a tengeri levendulamaszk hűsítő érzetet hagy a bőrön, tökéletes a nyári forró napokon. Enyhén illatos, friss virág illatú. Érdemes a bőrön hagyni kb. 15 percig, majd lemosva a bőr rendkívül sima, hidratált és rugalmas lesz. Akkor érdemes ezt a maszkot választani, amikor gyorsan szükség van a bőr ragyogásának és nagyszerű textúrájának elérésére.

EXPRESS RAGYOGÁST ADÓ ARCMASZK NARANCCSAL
Igazán friss és citrosos illatú géles állagú maszk. Narancs-őssejtet és C-vitamint tartalmaz, emelett rendkívül jó tonizáló hatása van. Ahogy felkentem az arcomra éreztem egy enyhe bizsergést. Személy szerint én szeretem ha valamit érzek, mert ez azt mutatja, hogy az adott termék valójában valamit csinál is az arcomon. Az én tapasztalatom az, hogy üdébbé teszi a bőrt, emellet éreztem, hogy a pórusokat is szépen összehúzza.

EXPRESS MÉLYTISZTÍTÓ ARCMASZK ZÖLD AGYAGGAL
Ez egy nagyszerű maszk, egyben a kedvencem, amelyet akkor használok, amikor érzem, hogy szüksége van a bőrömnek egy alapos tisztításra. Különösen érvényes ez itt a belvárosban, mert a szmog és por miatt gyorsan eltömődnek a pórusok. Kombinált és zsíros bőrre szerintem az egyik legjobb választás, összehúzza a pórusokat, szépen kitisztítotja a T-zónát, emellett ragyogóvá teszi a bőrt. Nagyszerű termék! Gyönyörűen tisztít, felszívja a felesleges faggyút, és szabályozza is, még 3-4 nappal később is látom a maszk hatását.

QUEEN BEE SZEMRÁNCKRÉM
(14.999 Ft/15 ml)
A szemkörnyék egy igen kényes terület, sajnos egyike azon a területeknek, amiken az idő múlása elsőként hagy nyomot. Ez ellen pedig nem könnyű mit tenni, de azért ez a terület sem reménytelen. Nyilván az időt nem lehet visszafordítani és ez nem is cél, de az sem, hogy újra 20 évesnek nézzünk ki. Azonban sokat tehetünk, hogy a tekintetünk üdébb, feszesebb és fiatalosabb legyen.
Nekem a szemkörnyékem az, ami leginkább igényli a különleges ápolást, a szarkalábak és a sötét karikák a szemek alatt sajnos engem sem kerültek el. Ez az a terület amire mindig is nagyon kényes voltam és mindig is a legtöbb figyelmet fordítottam rá.
Ez a szemkörnyékápoló krémes állagú, én mondjuk alapvetően nyáron a géleket jobban kedvelem, viszont azt vettem észre, hogy azok nem minden esetben nyújtanak olyan látványos hatást. Szóval örülök hogy krém került az üvegcsébe ami praktikusan pumpával nyomható ki, így nem kell belenyúlni és nem is lehet vele pazarolni, mert jól adagolható.
Főbb alkotóelemei a következők: liposzómába ágyazott méhpempő, akácia kivonat, szuhar, hialuronsav, propolisz kivonat, organikus mirha, szantálfa, ziziphusz kivonat és rabdosia rubescens kivonat.
Egyszerre gazdag, de mégsem túl zsíros krém, nagyon jól hidratál, látványosan segített a szem alatti duzzanatokon és sötét karikáimon. A hidratálásnak köszönhetően a bőr textúrája javul és a ráncokat is szépen mérsékli. Nagyon szép tőle a bőröm és kevés alvás után sem nézek ki zombinak. Nekem az egyetlen negatívum az illata. Nyilván mindenkinél más, hogy mely az az illat ami nem a kedvenc, úgy tűnik nálam a méz az ami nem az igazi, ettől függetlenül biztos, hogy ez nem lenne ok arra, hogy a jövőben ne használjam, mert a hatása rendkívüli.
Natúr termékek listáján egy kiemelkedő krémmel van dolgunk, 96%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Mindenkinek ajánlom, aki a tiszta, natúrkozmetikumok híve és aki úgy érzi itt az ideje, hogy a szemkörnyékére is nagyobb figyelmet fordítson.

SUNCARE oil balance színezett mattító arckrém zsíros/kombinált bőrre SPF30
(5.999 Ft/50 ml)
A bőröregedés általános jelei elleni védekezés nálam a mindennapi fényvédelemnél kezdődik és az arcomnál is pontosan így van. Ez egy széles spektrumú, SPF30-as fényvédő, amire én azt mondom, hogy arcon ez az a faktorszám ami kötelező, ha komolyan gondoljátok az anti-aginget. Tudom, hogy a csapból is ez folyik, de a napsugarak nagyon károsak, és a bőröregedés jeleinek mintegy 80%-áért is felelősek. Ugyanez igaz a szoláriumozásra is, bátran lehet szolizás előtt is feltenni egy jó, minőségi fényvédőt. Pár év múlva látni fogjátok, hogy megéri.
Nem tudom, hogy az illatát mihez hasonlítsam, de nagyon finom, púderes illat, kifejezetten jó érzés, hogy ad egy finom nőies illatot a hatás mellett. 🙂 Az állaga is abszolút rendben van, elég híg, de mégsem folyik. Nappali krémeknél sosem szerettem azokat, amikre sokat kell várni, hogy beszívódjanak, és emiatt egész nap zsíros érzete van az arcomnak. Mellesleg azok szerintem a pórusokba is beleülnek, ezért sminkalapnak sem megfelelőek. Na de visszatérve erre a krémre, üdítő kivétel, mert egy perc sem kell és már be is szívja a bőr. Mattító hatású termékeknél mindig ez az amiből tudom, hogy valóban mattít vagy sem. Ha pár percet várni kell, akkor ott már hiba van.
A tubusos kiszerelés nekem szimpatikus, ugyan néha előfordul, hogy picit többet nyomok ki belőle, de semmi gond, mert a nyakon és dekoltázson elfér bőven.
Szerintem ez egy kimondottan nyári krém, az állaga könnyed, megfelelően hidratál, tökéletesen mattít, ami 5-6 órán keresztül biztosan kitart. Natúrkozmetikum kevés mesterséges anyaggal, az ára kedvező, megfelelően véd a káros sugaraktól és mennyiségre sokáig kitart.

BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ KRÉM FÉNYVÉDŐVEL SPF30
(6.999 Ft/40 ml)
Sokan nem fordítanak nagy figyelmet arra, hogy a nappali krém amit viselnek fényvédőt tartalmazzon, mondván az alapozó megvéd, pláne ha van benne fényvédő. Nos a helyzet az, hogy kizárólag a sminktermékekre bízni arcunk fényvédelmét bátorság lenne. Gyakorlatilag szinte kizárt, hogy bárki is olyan mennyiséget használjon pl alapozóból, ami a megfelelő fényvédelemhez szükséges, ugyanis a szabály szerint ez minimum egy 1/3 teáskanálnyi mennyiség lenne, ez pedig egyenes út a maszkhatáshoz.
Mindezek tudatában ismét hangsúlyozom, hogy minden évszakban, de főleg nyáron tessék használni fényvédőt az arcotokra is!
Nézzük a krémet: A Bee Radiant termékcsalád forradalmi alkotóeleme a narancs őssejtekre összpontosít. Aminosavakat, fehérjéket, cukrokat és szerves savakat tartalmaz. Ennek köszönhetően bőrünk lágyabbá válik és visszaszerzi bársonyos textúráját, amely így világosabbá és ragyogóbbá válik. A szérum, narancs őssejtek és C-vitamin tartalmának köszönhetően mélyen behatol a bőrbe, megvédi azt a káros környezeti ártalmaktól, amelyek öregítik a bőrt. A krém vékony, tejszerű állagú, szinte azonnal beszívódik, így mindennapi sminkelőknek is ajánlom. Az illata karakteresebb, citrusos, bergamottos, akácos, nekem tetszik.
A termék igérete között szerepel a bőr ragyogásának fokozása. Erről érdemes tudni, hogy nem a bőr kezd el ragyogni, egyszerű szavakkal azt mondanám, hogy a ragyogás nem más, mint egy hatás. Ez a hatás akkor jön létre, amikor a fénysugarak érintik a bőrfelületet, majd visszaverődnek a légkörbe. Ez a külső reflexiós folyamat teszi a bőrt ragyogóvá. Tulajdonképpen a bőrre eső sugarak különböző irányokba visszatükröződnek, ezért ragyog a bőr, de a kor előrehaladtával ez kevésbé látszik, ennek pedig az az oka, hogy a bőr felülete egyre szabálytalanabb. A BEE RADIANT krém a hatékony öregedésgátló hatás érdekében kisimítja a bőrt, azaz egy ideális “talajt” hoz létre a fény visszaverődéséhez. Nagyon remekül hozza amit ígér, pár napi használat után gyönyörűen ragyogott tőle a bőröm. Kiegyenlíti a ráncokat és szép, észrevehető rugalmasságot ad a bőrnek, amit én nagyon szeretek.

AJAKÁPOLÓ STIFT SPF15 KAMILLÁVAL
(1.599 Ft/4.4 gr)
Csakúgy, mint a csodálatos görög márka többi terméke, ez sem okoz csalódást. 90% -ban természetes összetevőket tartalmaz, mint például a bio méhviasz, olívaolaj, kakaóvaj, sheavaj, avokádó és kamilla. Ezek olyan összetevők, amelyek valóban segítenek az ajkak hidratálásában és lágyításában. Emelett SPF15 UV védelemmel vigyáz az ajkakra, hogy ne égjenek le.
Hidratál és táplál, szép, enyhén fényes felületet biztosít és hosszú ideig tart! Az íze alig észrevehető, az állaga nem túl zsíros, nem egy mű, viaszos réteget képez, inkább krémes, ami szépen lassan beszívódik. Esténként egy picit leradírozom a szém, majd ekkor bővebben kenek az ajkaimra, hogy éjszaka legyen ideje kifejteni hatását. Reggel, sminkelés előtt viszem fel, hagyom egy kicsit hatni, hogy be tudjon szívódni, és puhítsa is az ajkaimat. Hatékonyan táplálja és gyógyítja a repedezett ajkakat. Ez egy csodálatos termék, kiváló összetevőkkel és nagyszerű hatással.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!