APIVITA | A görög csoda 2.

Az APIVITA termékeiről már korábban is írtam, ezt elolvashatjátok itt.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra, mert nekem nagyon jók a tapasztalataim használatukat illetően.

“Az EXPRESS Arcmaszkokat az egészséges mediterrán étrend és annak széles zöldség- és gyümölcsválasztéka inspirálta, mely számos értékes elemet kínál bőrünk kiegyensúlyozott táplálására és egészségének fenntartására. A maszk Görög kakukkfűméz tartalma gazdag cukrokban, vitaminokban és nyomelemekben, melyekkel segít intenzíven hidratálttá és mélyen táplálttá tenni a bőrt. Az organikus olívaolaj, shea vaj, hialuronsav és mirha illóolaj kombinációja intenzíven hidratálja, mélyen táplálja és erősíti a bőrt; megőrzi természetes nedvességét, növeli rugalmasságát, hogy az egészségesebb megjelenésű és simább legyen. Formulájában az Olümposz hegységben gyűjtött, antioxidánsokban gazdag Görög hegyi teából készült infuzum helyettesíti a vizet. Bőrgyógyászatilag tesztelt.”

Amikor sem időm, sem kedvem kozmetikushoz menni, akkor az expressz, tasakos arcpakolásokat szoktam használni, praktikusak, gyorsak és nem utolsó sorban pénztárcabarátok is. Az APIVITA termékeit nagyon megszerettem, mert majdnem 100%-ban természetes anyagokat tartalmaznak és azt mindannyian tudjuk, hogy bőrünk ápolásához nincs is másra szükség, csak arra, amit a természet kínál neki.

EXPRESS HIDRATÁLÓ, NYUGTATÓ ARCMASZK UBORKÁVAL
(1.439 Ft/2×8 ml)
Ha mindent meg is teszünk az arcunk ápolásáért, akkor is szüksége lesz egy kis nyugtatásra és hidratálásra a smink, a napi stressz és a poros levegő után. Ez az arcmaszk 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz, ami segít a száraz, érzékeny bőr tüneteinek enyhítésében, mint a feszülés vagy viszketés. Uborkát tartalmaz, ami aminosavakban, A1, B1, B2, B6, C vitaminban, vasban és kalciumban gazdag, így rendkívül tápláló pakolás, mely mélyen hidratálja és nyugtatja a bőrt. Amikor extra hidratálásra van szükségem, ez az a maszk, amihez először nyúlok.

EXPRESS MÉREGTELENÍTŐ ARCMASZK SÜTŐTÖKKEL
(1.439 Ft/2×8 ml)
A sütőtök a szépségápolásban egy igazi csodaszerként ismert, hisz nemcsak antioxidánsokban gazdag, de magas C-vitamin tartalmával segít megőrizni a bőr szépségét. A gyömbér kivonat, A-vitamin és retinol pedig segít csökkenteni a gyulladásokat, ennek köszönhetően a pattanások ellen is hatásos, így aki bőrproblémákkal küzd, mindenképpen érdemes kipróbálnia ezt a méregtelenítő arcmaszkot.
A négy maszk közül ő lett a kedvencem, mert bármennyire is odafigyelek, hogy mindig tiszta legyen a bőröm, de a sminktermékek és a városi levegő miatt, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy ne találkozzak nap mint nap méreganyagokkal. Ez a méregtelenítő pakolás nekem nagyon jól bevált, mert kíméletesen, de annál hatékonyabban távolítja el a pórusokban felhalmozódott piszkot, méregtelenít, emellet pedig gyengéden ápol. Textúrája lágy, könnyen kenhető, leírása szerint 10 percig ajánlott a bőrön hagyni, ami épp elegendő, hogy megtegye hatását, felszívja a felesleges faggyút. Nagyon szép, tiszta bőrt eredményez, tartósan kitisztította a pórusaimat, ami nem csak pár órát jelent, hanem 3-4 napig így is maradt.

EXPRESS HIDRATÁLÓ ÉS TÁPLÁLÓ ARCMASZK MÉZZEL
(1.439 Ft/2×8 ml)
A méz olyan enzimeket tartalmaz, amelyekre szervezetünknek, így arcbőrünknek is szüksége van, ráadásul remek hidratáló hatású, így ezzel a mézes arcpakolással nem lehet mellé lőni. Szintén 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz, leírása szerint 10 perc a hatóidő, de én teljesen máshogyan használtam, tekintve, hogy semmi olyan anyag nincs benne, ami gondot okozhat, ha hosszabb ideig az arcomon hagyom. Tisztítás után leradíroztam az arcom, majd felkentem a pakolást, és egész éjszaka az arcomon hagytam. A bőrsejtek regenerálódása éjszaka a legintenzívebb, így reggel miután felkeltem, azt tapasztaltam, hogy csodásan bársonyossá és simává tette a bőröm. Szépen megnyugtatta és a pirosságot is mérsékelte. Egyáltalán nem bántam meg, hogy így használtam, bár a természetes összetevői miatt tényleg nem volt bennem félelem, hogy mi lesz ha egész éjszaka az arcomon hagyom. Sokszor tényleg érdemes egy kicsit kísérletezgetni, nagyon jó dolgok tudnak kisülni belőle.

EXPRESS RÁNCTALANÍTÓ ARCMASZK SZŐLŐVEL
(1.439 Ft/2×8 ml)
Az illata valami eszméletlenül finom, olyan igazi gyümölcsös illata van, így fokozva az élményt használata közben. Antioxidánsokban, A és E vitaminban gazdag, mélyen táplálja a bőrt. Először a leírásnak megfelelően használtam, majd az előző maszkhoz hasonlóan szintén kipróbáltam alvómaszkként. Sokkal erőteljesebb így a hatása, de akár éjszakai regeneráló krémként is megállja a helyét. Reggelre egy vékonyabb réteg marad csak az arcon, a felesleget eltávolítottam és a szokásos módon folytattam a reggeli bőrápolási rutinomat. Reggelre szép bőr fogadott, kipihentség tükröződött az arcomról, ami nemcsak érezhető, de látható is volt. Ránctalanító hatását egyértelműen bizonyította, adott a bőrömnek egy kellemes pluszt, amit kevés maszknál tapasztalok.

WINE ELIXIR RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM
(8.999 Ft/30 ml)
A Wine Elixír termékcsaládról:

“A WINE ELIXIR az első olyan ránctalanító termékcsalád, melyet az epigenetika tudománya inspirált és erejét a Santorini szőlő polifenolok magas koncentrációjának köszönheti. Ez a magas hatóanyag-koncentrációjú szérum felébreszti a bőr fiatalságát, a legerőteljesebb ápolást nyújtva, intenzíven csökkenti a finom barázdákat és a mélyebb ráncokat, feszesíti a bőrt és megemeli az arckontúrt. Használatával bőre fiatalosabbá, rugalmasabbá, hidratálttá és teltté válik. Szabadalmaztatott propolisz kivonattal fokozza a kollagén és elasztin képződést, véd a korai bőröregedés és a környezeti agressziók ellen. Formulájában antioxidánsokban gazdag, három féle, Santorinin termelt szőlőfajtából készült infuzum helyettesíti a vizet, mely véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, hozzájárul a bőr megújulásához, hidratálásához és anti-aging hatású.”

Gyönyörű a csomagolása, egy luxus terméket sejtet, bordó színe és a metálos kupak teszi még elegánsabbá megjelenését. Illata nagyon finom, púderes, nem tudom pontosan mire emlékeztet, de nagyon szeretem. Ezt a terméket január eleje óta használom, így volt bőven időm megtapasztalni a hatásait.  Csodát nem várok egyetlen ránctalanító szérumtól sem, mert a mimikai ráncokat egy kozmetikum sem fogja eltüntetni, de az tény, hogy vannak olyan termékek, amik nagyon szépen teljesítenek. Ez a szérum is közöttük van. Állagát tekintve lágyabb, könnyen eloszlik a bőrön, egyáltalán nincs nehéz érzet használata után. A beszívódás is gyors, és nem hagy maga után ragacsos érzetet, emiatt sminkelés alá is tökéletes. Szerintem sokan nem tudják, hogy a szérumok nem helyettesítik az arckrémeket. Az arcbőr szérummal való ápolását követően a szokásos nappali, vagy éjszakai krémet érdemes használni. Arc mellett a nyakra és a dekoltázsra is érdemes vékonyabb rétegben felvinni belőle, finoman bemasszírozni, majd hagyni beszívódni. Mivel kevés kell belőle, (lassan fogy) a közel két hónap alatt nagyjából a harmadát használtam el, így hogy én a nyakra és dekoltázsra is használtam. Összességében hozta mindazt, amit ígért, nem lesz olyan sima tőle az arcunk mintha kivasalták volna, de hidratáltabb lett tőle a bőröm, szépen tölti fel az apróbb ráncokat, a mimikai ráncokon is segít, emellett egy egészséges ragyogást is ad a bőrnek.

WINE ELIXIR RÁNCTALANÍTÓ ELIXÍR
(8.999 Ft/30 ml)
Higiénikus, pipettás kiszerelése van, egy-két csepp pont elég belőle. Az illata valami elképesztően kellemes, fás, virágos, egyáltalán nem sok, vagy túlzó, de ad egy pluszt a használata mellett. Imádom az arcolajokat, de az évek alatt sajnos már több arcolaj is okozott nálam mitesszereket. Ennél az olajnál hosszabb használat után sem tapasztaltam ilyet. Nagyon kellemes a textúrája, arcolaj létére gyorsan beszívódik. Nemcsak éjszaka, nappal is használtam, kombinált bőrűeknek alapozó alá én nem ajánlom, de smink nélkül tökéletes, mert nem hagy ragacsos érzetet maga után. Én a kombinált bőröm miatt csak az orcákra kenem, hiszen nem is zsíros bőrre való, viszont ha a T-vonalat kikerülöm, akkor tökéletes a hatása. Magas koncentrátumban tartalmaz értékes növényi olajakat, 100%-ban természetes összetevőjű, így nem tartalmaz parabént, szilikont, tartósítószereket és ásványi olajakat sem. Remekül táplálja és regenerálja a bőrt. Mindenképpen érdemes nyakra és dekoltázsra is használni, mert látványosan kezeli a kiszáradt bőrt, feltölti és szép, egységes textúrát biztosít. Puha és kellemes tapintású lesz tőle a bőr. Nagyon elégedett vagyok vele, biztosan el fogom használni az egészet. Azt mindenképp szeretném megemlíteni, hogy nemcsak nekem vannak remek tapasztalataim a termék használatát illetően, ugyanis az APIVITA Wine Elixir a JOY Magazin Prix de Beauté – A SZÉPSÉG NAGYDÍJA 2018 versenyén a “Gyógyszertárban forgalmazott szépségtermékek” kategóriában harmadik helyezést ért el. Úgy gondolom ez egy jelentős elismerés, pláne a hazai piacra egy újonnan bevezetett termék esetében.

Abszolút pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam az APIVITA termékeit használva. Nagy a választék a termékeket illetően, még én is csak a töredékét próbáltam ki, de nálam a termékeik rászolgáltak a prémium megnevezésre. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy mivel ápolja a bőrét!

A termékek itt érhetőek el.