Cherry Garden – Omnia Profumi bemutató

Sziasztok! Nemrég a Cherry Garden parfüméria rendezvényén jártam, ami gyönyörű környezetben az üzletükben került megrendezésre és fantasztikusra sikeredett. A bemutató apropója az Omnia Profumi alapítója Fabrizio Tagliacarne parfümbemutatója volt. Nagyon örültem, a meghívásnak, mert nagy parfümrajongó vagyok, emellett egy ilyen neves parfümház alkotójával nem mindennap találkozhat az ember lánya. 🙂

Az Omnia Profumi egy olasz niche parfümház, melyet 2007-ben Fabrizio Tagliacarne alapított, érdekessége, hogy a parfümház egy családi ékszermárkából nőtte ki magát. A márka illatait különféle drágakövek és ékszerek ihlették, vegyítve a szenvedéllyel. Parfümjeik magukban hordozzák Olaszország minden báját, minden parfümhöz kapcsolható egy érzés, ezáltal Fabrizio Tagliacarne belead a szívéből egy darabot minden egyes születendő parfümbe.

Nagyon kellemesen, igazi családias hangulatban telt az este, abszolút nem egy feszengős rendezvény volt, szerintem mindenki tudja mire gondolok. 🙂 Végtelenül közvetlenek voltak és nagy figyelmet fordítottak minden meghívott vendégre, tényleg csak azt tudom mondani, hogy igazi profizmus, és kedvesség tükrözte az egész estét. Nagyon sok finomsággal kedveskedtek nekünk, de a parfümbemutató sztárjai egyértelműen az illatok voltak.

A termékkínálat jelenleg 19 illatot tartalmaz, Fabrizio bemutatta a legújabb illatot is, melyet nagyapja emlékének ajánlott. Mind a 19 illatot megismerhettük, de emellett sokat megtudhattunk a történetükről, arról is, hogy ki, vagy mi ihlette és persze a csodás összetevőikről is sok információt kaptunk. Fabrizio olyan lelkesedéssel mesélt minden termékükről, olyan természetességgel és őszinteséggel, ami tökéletesen tükrözte azt a szenvedélyt, és hitelességet, melyet a márka képvisel. Az Omnia Profumi illatai, az elegancia és a kifinomultság jegyeivel kitűnnek a parfümök közül.

A 19 illat közül két illat, ami igazán közel állt az én ízlésemhez, ezek pedig:

Madera: vanília, karamell, madagaszkári vanília, barackvirág, vadvirágok, dohány virág, kókusz, fehér pézsma. A parfümökben legtöbbször nem bírom elviselni a karamell illatot, mert valahogy mindig egy mű, cukros összhatást keltenek. Viszont a Maderában annyira természetesen lágy ez a csodálatos karamell illat, hogy nem tudtam megállni és egész este szagolgattam a tesztcsíkot, és észrevétlenül beleszerettem ebbe a parfümbe. Egy idő után az illata elfordul a vanília felé, ehhez a barack, és a vadvirágok egy kellemes pluszt adnak hozzá. Ez a parfüm egy igazi kis tökéletesség. A gourmand illatok szerelmesei imádni fogják.

Opale: Szokatlan, váratlanul jó illat. Az illat jázmin és a lilaakác jegyeivel kezdődik, majd a galagonya csendesíti le, egy igazi csendes, szerény illat. A csend, nyugalom és az elmerengés illata. Egy idő után a muskátli és az alga kap szerepet, majd az összhatást a fás tónusok és a tonkabab adja meg. Hangzásra nem egy könnyed illat jegyeit mutatja, rajtam mégis egy légies finom illat, tökéletesen olvad egybe a bőrömmel. Képzeld el, hogy nyaraláskor lemész a tengerpartra, megmártózol a tengerben és találsz egy opált a tengerfenéken. Felhozod, a parton kinyitod a tenyered, az opált a szelíd napfény sugarai megvilágítják, melengetik. Na ez lesz az Omnia Opál illata. Nagyon elegáns, finom, de ugyanakkor érzéki és szenvedélyes. Kő, tenger, levegő és nap.

Hacsak most ismerkedtek a minőségi parfümök világával és szeretnétek megtalálni a hozzátok tökéletesen passzoló parfümöt, akkor mindenképpen látogassatok el a Cherry Garden Parfümériába, mert kiemelkedő szakértelemmel, odafigyeléssel, és kedves kiszolgálással várják az érdeklődőket. 
Bátran ajánlom, hogy menjetek el, mert érdemes végig illatolni a parfümöket és meglepni magatokat egy-egy finomságos darabbal, de abban is biztos vagyok, hogyha ajándéknak szánjátok, aki ajándékba kapja, az is nagyon fog neki örülni.

Természetesen nem hagytak minket üres kézzel távozni, mindenkit megajándékoztak egy-egy csodás parfümmel. Még egyszer szeretném megköszönni a Cherry Garden csapatának, hogy részt vehettem ezen a csodás eseményen, ahol ennyi újdonsággal ismerkedhettem meg.