Calming Deep Hydration Face Cream | teszt

A blogoldalam szépségápolás részét olvasva láthatjátok, hogy főként hazai márkák kozmetikumairól írok, hiszen én is ezeket használom. A Neo Nature márka megálmodója Nagy Eszter Orsolya, aki 10 éve dolgozik kozmetikusként és a kezdetek óta kísérletezik krémek készítésével. Mivel ezek a termékek a vendégei körében nagy sikert arattak, így biztatták, hogy a jól bevált recepteket tegye elérhetővé a nagyközönség számára is. Így született meg az első termék, ami nem más, mint a „Calming” azaz mélyhidratáló arckrém.

Calming Deep Hydration Face Cream
(6.000 Ft/50 ml)
A krémről:
Javasolt: száraz, érzékeny, nyugtatásra vágyó bőrre.
A Neo Nature Cosmetics által megalkotott magyar natúrkozmetikum első terméke egy hidratáló arckrém, amit célzottan az érzékeny, gyulladásra és rosaceára hajlamos, valamint aknés bőr ápolására fejlesztettünk.

Kortól, nemtől függetlenül bátran használhatják, akik szeretik a természetes, visszafogott illatú natúr készítményeket. Akár száraz levegőtől, akár dekor kozmetikumoktól, sportolástól, stresszes életmódtól dehidratált a bőrünk a Calming kiváló megoldás arcbőrünk ápolásához éjjel és nappal is.

Na de lássuk, én mit tapasztaltam a krém használata közben. Már majdnem egy hónapja használom ezt az igazi mindenes kis krémet. Könnyen felvihető, nagyon gyorsan beszívódik, nem irritál, nem fénylik, illata pedig igazán diszkrét, természetes. Nagyon szereti a bőröm, végre egy krém, ami tökéletesen hidratálja az arcom, ugyanakkor villámgyorsan beszívódik. Aknék és nagyobb gyulladások nincsenek az arcomon, így ezen a téren nem tudok véleményt alkotni, viszont a többi ígéretre azt mondhatom, hogy szépen teljesít ez az arcápoló.
Ez a krém elsősorban pont a hozzám hasonló bőrtípussal rendelkezők számára készült. Arcbőröm erőteljesen vízhiányos, időnként megjelennek kisebb mitesszerek, emellett nagyon érzékeny és rosaceára is hajlamos. A bőröm szépen egyensúlyba kerül tőle, vagyis csökkenti az olajosodást, mégis megfelelően hidratál. Smink alá tökéletes, felkenés után maximum két perc és már be is szívódik. Egyáltalán nem fényesít, az azonnali selymesen puha és nyugodt bőrön túl, én azt vettem észre, hogy csökkentette a pórusaim méretét. Ez egészen meglepett, mert erről nem is olvastam a leírásban, így ezt elkönyveltem egy nagyon pozitív extraként. 🙂 Olyannyira megkedveltem, hogyha elfogy, akkor egészen biztosan meg is fogom venni. A terméket itt éritek el.