Vegyszermentes tisztítás

Az emberek szeretnek minden felületre külön vegyszert venni, más kell a tűzhelyre, a fürdőszobába, a járólapokra, a parlkettára, a bútorokra, az ablakra, és így tovább. Azt hiszem mindenkinek ismerős, hogy van otthon egy olyan szekrény, ami telis-tele van tisztítószerekkel, ami tulajdonképpen mind méreg. Az tény, hogy ezeket használva a takarítással a koszt és a kórokozókat eltávolítjuk, a modern tisztítószerek után halmozódó vegyszermaradékok ugyanúgy károsak az emberek egészségére. Ezzel szemben a természetes, vagy öko tisztítószerek legnagyobb előnye, hogy szinte egyáltalán nem károsítják a  bolygónkat, nemcsak hatékonyan tisztítanak, de a vegyszermentes háztartás kialakításában is hatalmas szerepük van. Gyakorlatilag elmondható  róluk, hogy ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos társaik, csak előállításuknál felmerül még egy fontos szempont: a környezettudatosság!

Miért érdemes bio, öko mosó- és tisztítószerekre váltani?
Az öko szereket soha nem tesztelik állatokon, összetevőik pedig főkánt növényi eredetű anyagokat, és biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak.
Általában pénztárcabarátabbak káros társaikkal szemben.
Akik allergiára hajlamosak azok is bátran próbálkozhatnak velük.
Nem tartalmaznak irritatív anyagokat (foszfát-, enzim-, tartósítószer és egyéb segédanyag mentes).

Szenzitív folyékony mosógél érzékeny bőrre
Szenzitív mosószer, kímélő tenzidekkel, allergén mentes illattal az érzékeny bőrűek számára. Alacsony hőfokon, 50 ml-es adagolással kitűnően távolítja el a ruhák szennyeződéseit, mind a színes, mind pedig a fekete és fehér textíliák esetében.

Univerzális Öblítő koncentrátum érzékeny bőrre
Allergénmentes, kellemes illatával és összetevőjével frissességet és puhaságot biztosít a ruhák számára.

Aktív Oxigénes Fehérítő
100% nátrium perkarbonát, mely az idő és hőmérséklet függvényében a felszabaduló oxigén hatására képes mindenféle folt eltávolítására és a textíliák fehérítésére. min.13% oxigéntartalommal Solvay minőség!

Fürdőszobai és konyhai tisztítószer
A Cleaneco Szanitertisztító cukornádból kivont cukor tenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

Organikus kézi mosogatószer – repce kivonattal
Organikus kézi mosogatószer repce kivonattal. Hatékony zsíroldás mellett ápolja és védi a kezét.

Bio Natural törlőkendő kukoricából
Speciális, organikus termék azoknak, akik törődnek környezetükkel. A kendő alapanyaga kukoricából készült, így 100% természetes alapanyagú.

Méhviaszos pamut frissentartó kendő 35*35 cm
100% pamutvászonból és magyar méhészetből származó méhviasszal készült kendő. A kendő használatával kiválthatod a csomagoló fóliákat- aluminium, folpack- és frissen tarthatod a bele csomagolt finomságokat. Igazi zero waste termék!

Szőlőmagolajos szőlő szappan kakaó- és shea vajjal- minden bőrtípusra
Pálmaolaj mentes szappan szőlőmagolajjal shea- és kakóvajjal.
Biztosan állíthatom, hogy az egyik legtartalmasabb szappan az összetevőit tekintve. Minden bőrtípusnak hidratálja és feltölti bőrét hatóanyagokkal, szőlőmagőrlemény tartalma pedig enyhén hámlasztó és bőrradír tulajdonságokkal bír. Vörös szőlő illata frissít és elkápráztat.

Econatural szalvéta
50 db, 2 rétegű, újrahasznosított papírból készült szalvéta.

Silky baby be natural premium törlőkendő
A Silky baby  be natural premium törlőkendő micellás összetevőjének köszönhetően tökéletesen tisztítja és allantoin tartalma gyengéden ápolja a baba bőrét.

A termékeket ezen a weboldalon találjátok meg.