A nyár egyik legtrendibb táskamodellje

A cipő mellett talán a táska az a divatkellék, amelyre mi Nők hajlamosak vagyunk komolyabb összegeket áldozni. Az viszont mellette szóljon, hogy mivel a fél életünket benne hordjuk, így tényleg meg kell adni a módját. Úgy gondolom abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a női táska mint olyan jóval több mint egy egyszerű kiegészítő. A Kolokolo kínálatából hoztam Nektek a legújabb táskákat, amik igazi kedvencek, mert rendkívül sokrétűen hordhatóak.

A márka kínálatában gyönyörű, igazán mai trendeknek megfelelő táskákat találunk. Sok munkát fektetnek egy-egy modell megtervezésébe, de ez meg is látszik rajtuk. Valódi bőrből készülnek, luxus minőségűek, remek a színválaszték és szerintem kortól függetlenül bárkinek jól állnak.

A nyár megérkeztével a bulik és koktélpartik száma is egyre növekszik, ezekre az alkalmakra a legjobb választás a kicsi kézben hordozható táskák egyike.

Egy nő számára a piros szín nélkülözhetetlen. Azok, akik szeretik a kihívó megjelenést mindenképpen a kollekció piros szépségét válasszák! Ahhoz, hogy feldobjunk egy egyszerűbb ruhát, elég egy piros táska és egy hozzá illő cipő kombinációja. Garantált, hogy akárhova mengyünk így,  minden szem ránk fog szegeződni.

Én főként a világos színárnyalatú clutch modelleket szeretem és a Kolokolo körtáska kínálatából a púder-rozéarany lett a kedvencem.

Táska jellemzői:
· 1 rögzített fogó a fedélen 21,5 cm hosszú
· Kényelmesen viselhető kézben, vállon egyaránt
· Záródása: egyedi nikkel fémkellék
· Fedél alatt plusz cipzár záródás
· Belső ezüst nyomott logó
· Külső vakon nyomott logó
· Csattal állítható vállpánt 73 cm – 105 cm

A végére hagytam a legjobb részt. A körtáska kollekció összes darabját át lehet alakítani övtáskává. Én kifejezetten örülök neki, hogy visszatért a régi idők ikonikus kiegészítője, a sokáig háttérbe szorult övtáska. Rendkívül sokoldalú viselet, legyen szó bulizásról, kirándulásról, vagy a mindennapi közlekedésről a városban. Minden célnak megfelel az övtáska, hiszen egyaránt praktikus és stílusos viselet.

Ahogy a képeken is láthatjátok, egy biztos, a Kolokolo táskák kényelmesek és feltűnőek, így biztosan nagy sikert aratnak majd, bárki is viselje őket. Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is!