HADA LABO TOKYO | Japán csodák a gyönyörű bőrért

Bevallom még nem teszteltem ezelőtt japán szépségápolási termékeket, viszont mivel a K-Beauty híve vagyok, így nagyon vártam, hogy az én bőrömre milyen hatással lesznek. A Hada Labo márkát már korábban is  láttam, amikor a Google-ön  keresgéltem, mivel ez az első számú bőrápoló márka Japánban. Amikor láttam, hogy Magyarországra is megérkezett, tudtam, hogy ki kell próbálnom a termékcsaládot. 🙂 A Hada Labo termékcsalád két színre oszlik: a piros és a fehér vonalra. A fehér vonal a hidratáláshoz, a bőr savköpenyének megőrzésére és a bőr egészséges működésének megőrzésére szolgál. A piros vonalú termékek inkább az öregedésgátlók, valamint további összetevőket, például retinolt és kollagént tartalmaznak. A piros vonal a 35 éves, vagy annál idősebbeknek lett kitalálva, (vagy azoknak, akiknek különösen száraz a bőrük), a fehér vonal pedig a 35 év alattiaknak. A „White Line” termékcsalád különlegessége, ami számomra is kiemelkedő, hogy a termékekben három különböző hialuron-sav van (Szuper Hialuronsav™), amelyek a bőr különböző mélységeiben hatnak, vagyis kivételesen magas hidratációt kap a bőr.
És akkor nézzük a tesztet.

Concentrated Water Serum Lock-in-Moist
Ez a termék ragyogást kölcsönöz a bőrnek, kontúrosabbá és rugalmasabbá teszi. Lehet nappalra és éjszakára is használni, én jobban szeretem éjszaka, mert láthatóan frisebb tőle a bőröm, mikor felkelek. Maga a termék egy viszonylag folyékony, géles állagú. Szerintem a legjobb módszer az alkalmazására, hogy 2-3 pumpát nyomok a kezembe, összedörzsölüm, majd felviszem az arcomra. A gél nagyon gyorsan felszívódott és jó alapot adott a többi termék felviteléhez. Mattra szárad, nem hagy fényes felületet, így nappalra is tökéletes választás.  

Lotion No.1 Super Hydrator
Mint minden HL Tokyo termék, ez a krém is tartalmaz szuper hialuronsavat. A krém másik fő alkotóeleme a glicerin, amely a hialuronsavval együtt kiváló duót képez, hogy nedvességet juttasson a bőrre. A hidratáló illatmentes és nem okoz kiütéseket, vagy bármiféle allergiás reakciót. Az összetevők nagyon szépek, tehát biztos vagyok benne, hogy a krém minden bőrtípusra megfelel, még a nagyon érzékeny bőrre is. Használható szérumként vagy önmagában is, akár lágy nappali arckrémként. Szeretem a krémet közvetlenül a zuhanyozás után felvinni, hogy még a vizes bőrömön el tudjam masszírozni és felkészítsem a rutin következő lépéseire. Gyorsan felszívódik és azonnal megszünteti a bőr feszülését, üdévé varázsolja.

Protecting & Hydrating City Day Cream SPF 20
Nagyon nagy kedvenc, mert elég gyorsan felszívódik és ezért tökéletes sminkalap. Ez a hidratálóbomba olyan, mint egy álom a bőrnek. Ha Ti is száraz bőrtől szenvedtek, érdemes lehet fontolóra venni ezt a hidratálót beépíteni a bőrápolási rutinotokba. A termék könnyű és úgy tűnhet, hogy önmagában nem lenne elég, de őszintén szólva, néha ez az egyetlen termék, amelyet reggel használok. SPF 20 tartalma miatt véd a Nap káros sugarai ellen, nem ragacsos, így a sminkeléssel sincs gond. Érdemes a termékeket rétegezős módszerrel használni, hogy egymás hatását erősítsék, de minden bizonnyal Ti is ismeritek azokat a rohanós reggeleket, amikor szó szerint 15 perc van arra, hogy elkészüljetek. Na  akkor pedig ez az ami tuti befutó lesz. 🙂

A HADA LABO TOKYO maszkjait is volt szerencsém kipróbálni, én nagyon szeretem a fátyolmaszkokat, mindig is a kedvenceim közé tartoztak. Egyrészt azért, mert nem kell száradást követően a lemosásukkal, dörzsölésükkel vesződni, másrészt ilyenkor, amíg az arcomon van nem mászkálok, hogy ne csússzon el, ezért az a 20 perc a relaxálásra van szánva. Hatását tekintve remek kis termékek. Finom illatúak és csodálatosan puha, élettel teli lesz utánuk az arcom. Nagyon látványos a hatásuk, érdemes akkor is kipróbálni őket ha terveztek valahová menni és egy kis expressz ápolásra van szüksége a bőrötöknek.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!