L’Erbolario Accordo Arancio Termékcsalád | Teszt

A L’Erbolario termékeiről nem először írok bejegyzést és valószínűleg nem is utoljára. Kifejezetten örülök, hogy rátaláltam erre a márkára, mert nekem továbbra is nagyon jó tapasztalataim vannak a használatukat illetően. Az illatcsaládokra rendezett rendszerért pedig egyenesen odavagyok.
Annak ellenére, hogy egyre kevésbé divat a parfümöket kategorizálni, mégis a nyár és a jó idő érkezésével legtöbbünk könnyedebb, frissebb, citrusosabb illatra vágyik.

Parfüm mandarin, keserű narancs és vanília-kivonattal
(10.363 Ft/50 ml)
Szeretem az olyan illatokat, amelyek mosolyt csalnak az arcomra és ez a parfüm pont ilyen. Mintha kifújás után egy kis mosolyfelhő venne körül. Több kedvenc összetevőm is szerepel az illatjegyek között, mint a vanília, a szilva vagy a keserű narancs. Azt mondanám, hogy egy kifejeezetten jól sikerült parfüm, nagyon jó kis friss, harmonikus illat, igazi nyári csemegeként használható.
A fejjegyet a mandarin, keserű narancs aroma keveréke jellemzi. A vanília és a szilva pedig igazi nőiességet kölcsönöz az illatnak, amit a mandarin vibráló aromája koronáz meg. Nőies, mégis élénk és friss illat. Ideális nyárra, vagy azok számára, akik nem szeretik a túlzottan édes illatokat.

Testápoló mandarin, keserű narancs és lampionvirág-kivonattal és vanília-kivonattal
(8.817Ft/200 ml)
Amit külön szeretek és kiemelnék, hogy a parfüm mellé több kiegészítő terméket lehet vásárolni, például tusfürdő, testápoló. Én az utóbbit választottam, aminek nagyon kellemes textúrája van. Természetes, bőrazonos tápanyagokat tartalmaz és gazdag illóolajokban, amelyek elősegítik a bőr fokozatos javulását. Nagyon kellemes, gyümölcsös illata van, tökéletes társa a parfümnek, a gyümölcsök szerelmesei imádni fogják. Nagyon jól hidratál, rendszeres használat mellett a bőr sokkal simábbnak és rugalmasabbnak hat.
Amiért plusz pont jár, hogy arra is ügyeltek, hogy a testápoló finom, folyékony állagú, ideális nyárra, amikor nem kívánjuk a nehéz, zsíros krémeket.

Szappan mandarin, keserű narancs és lampionvirág-kivonattal
(2.262 Ft/100 gr)
Az illatcsalád általam próbált kis kedvence a szappan. A három termék együttes használata egy igazán harmonikus és tartós illatot eredményez. Remekül megidézi a nyár hangulatát még ezeken a néha hideg napokon is. Emellett a benne lévő napraforgó és kókusz csökkenti a stressz okozta károkat, ami a bőrünkön is nyomot hagy. A lampionvirág lágy, üdítő hatást fejt ki. Nagyon jó, krémesen habzó szappan, használata után nagyon finom puha érzésű a bőr és még órákkal később is lehet érezni remek, de nem túl tolakodó illatát.

A termékeket itt éritek el.
Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.