AVON |Májusi kedvencek

Avon Care SUN+ Barnulást elősegítő testápoló
A barnulást segítő anyagokat nem szabad keverni az önbarnító összetevővel, emiatt a barnulást támogató naptejeken általában ezt jelzik is, hogy az adott termék nem tartalmaz önbarnítót.
Ezek a termékek egy teljesen más hatásmechanizmussal működnek, mint az önbarnítók. A barnulást fokozó összetevők tulajdonképpen a napfény hatására arra a bőr mélyebb rétegeiben található melanociták melanintermelését ösztönzik. Ugyanakkor azt is tudni kell, ha nincs napfény, akkor ez a mechanizmus sem indul be.
Én azárt használok rendszeresen ilyen testápolót, mert nemcsak a gyors barnulásban segítenek, hanem a kialakult barnaság élettartamát is szépen kitolják. A testápolónak nagyon kellemes illata van, egyáltalán nem ragad, hátránya, hogy nem tartalmaz fényvédőt, ezért arról külön kell gondoskodnunk.

Avon Nutra Effects Soothe micellás arctisztító gél
Ez a micellás arctisztító gél nagyon-nagyon alaposan, de finoman tisztítja a bőrt és különösen alkalmas a normál és kombinált bőrre. A pumpás kiszerelésnek külön megörültem, mert így sokkal higiénikusabb és nagyon eltalálták a mennyiségét is, ugyanis egy, vagy másfél nyomás bőven elég egy használathoz. Nagyon jó kis termék, nincs szükség használat előtt micellás vízre, egyedül is tökéletesen megállja a helyét. Mivel a bőr kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket, tökéletesen alkalmas esti és reggeli használatra is.

Distillery Pressed to Impress púderalapozó
Csomagolását tekintve nagyon kis praktikus, táskabarát és tökéletesen záródik. Mivel vegyes a bőrtípusom és T vonalban hajlamos a zsírosodásra, emellet érzékeny is, ezért ez az ásványi púderalapozó tökéletes választás. A por a bőrön már-már átlátszó, szinte alkalmazkodik minden árnyalatához, ez azért jó, mert nehéz mellélőni színben. Ha gyengébb fedést szeretnénk elérni,  önmagában is tökéletes, de ha erősebb fedésre vágyunk, akkor érdemes alá egy színezett nappali krémet használni. Felvitelre kabuki ecsetet javaslok, ami sűrű szálakból áll, ennek köszönhetően egyenletesen szétoszlatható és szuperül a bőrbe simítja a púdert. Szép, matt bőrt biztosít anélkül, hogy szárítana, eltömítené a pórusokat, vagy megülne a ráncokban.

Ha tetszett, amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is. A termékeket itt éritek el!