Tihanyi Levendula Manufaktúra… avagy a Levendula Álom

Ha kiváló minőségű natúrkozmetikumokat kerestek, akkor a világhírű Tihanyi Levendulamanufaktúra márkában abszolút megbízhattok. Én nagyon szeretem a termékeiket, ezért szívesen ajánlom mindenkinek. Aki járt már Tihanyban, szinte biztos, hogy betért már az üzletükbe. Belépve ebbe a kis ékszerdobozba azonnal megérint a mámorító illat és egy különleges, otthonos hangulat. A boltban mindent meg lehet találni, ami szem szájnak ingere, de azt szerintem sokan nem tudják, hogy termékeiket online is meg lehet vásárolni. Azért szeretem nagyon a levendulát, mert fertőtlenítő hatása van, fokozza a testi lelki frissességet és harmóniát teremt az emberben. A látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. Éjszakára én már évek óta levendula illóolajat csepegtetek a párnámra, nagyon sokat segít a nyugodt, pihentető alvásban. A Tihanyi Levendulamanufaktúra kínálatában megtalálhatóak különböző arckrémek, testápolók, tusfürdők, parfümök, szappanok, és pezsgőlabdák is. Hoztam nektek pár terméket, amiket nemrégiben próbáltam ki. Amikor megérkezett a csomag, kinyitás után azonnal megéreztem a csodás, élethű levendulaillatot. Annyira sajnálom, hogy így az online térben nincs lehetőség az illatok megosztására, mert ez valami isteni. Mivel levendulamániás vagyok, így rengeteg levendulás terméket használtam már az évek során, de illatát tekintve egy sem ért a nyomába. A termékek csomagolását tekintve, szerintem az egyik legszebb magyar termék. Még arra is ügyeltek, hogy minden egyes terméket, gyönyörű mintás selyemzacskóba csomagoltak be, biztos vagyok benne, hogy szívvel lélekkel foglalkoznak a vásárlókkal.

Pezsgőlabda levendula illattal
(990 Ft/140 g)
Még ha nem is ismeritek teljes mértékben, hogy mi is az a fürdőbomba, akkor is biztos vagyok benne, hogy már láttatok róla képeket vagy videókat, különböző közösségi oldalakon, mint például az Instagrammon. Ezek a kis pezsgő golyók a közelmúltban felrobbantották az internetet és bárki, aki próbálta már, az tudja, hogy mi is az oka. A fürdőbomba lényegében a különböző olajok, ásványi anyagok és savak szilárd, csomagolt kombinációja, amelynek célja, hogy a fürdőidő még nyugtatóbb, pihentetőbb és élvezetesebb élmény legyen.
Ez a levendula illatú pezsgőlabda a tökéletes választás, ha pihentető, varázslatos, lefekvés előtti nyugtató élményt kerestek. Nem csak az illata csodálatos, de a legpihentetőbb aromák közé tartozik és a levendula illóolajában található antioxidánsoknak köszönhetően táplálja a bőrt és felgyorsítja a regenerálódási folyamatokat. Miután a vízbe kerül, szépen elkezd feloldódni, az illata beteríti az egész fürdőszobát. Elolvadás után a víz tetején apró levendula darabkák úszkálnak, olyan hatást keltve, mintha egy levendulamező kellős közepén pihennénk. Annyira kellemesen nyugtató volt a hatása, hogy miután lehunytam a szemem, el is szunyókáltam a kádban. Egy fáradt, stresszes nap után a fürdővíz tökéletes és elengedhetetlen kiegészítője.

Testápoló
(2.700 Ft/200 ml)
Nálam a tökéletes testápoló természetes, kellemes illatú, jó az ár/érték aránya, gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után és nem utolsó sorban a bőröm egyre jobb lesz tőle, azaz egyre ritkábban kell használnom. Ezeknek a kritériumoknak egytől egyig megfelel ez a csoda testápoló. Shea vaj tartalmának köszönhetően egy nagyon tartalmas termék, viszonylag gyorsan felszívódik, illata mennyei, használata után olyan érzésem van, mintha levendulás parfümmel fújtam volna be magam. Szuper jól hidratál, amikor ezt használom, sosem érzem, hogy kiszáradna a bőröm. További pozitívuma, hogy nem egy drága krémről van szó, nem kell sok belőle, így pénztárcabarát, szerintem bárki megengedheti ezt a kiadást.

Tűsarok balzsam
(1.700 Ft/35 ml)
Hamarosan itt a tavasz és ez azt is jelenti, hogy jobban oda kell figyelni arra, hogyan is néz ki a lábunk. Érdemes nemcsak az ápolt körmökre, hanem a sarkakra is legalább ekkora hangsúlyt fektetni. Egy jó kis lábfürdő után megkezdtem a balzsam használatát. Nagyon finom az illata, kicsit lassabban szívódik be, ezért én éjszakai használatra ajánlom, viszont így van ideje kifejteni a hatását. Heti 2-3x használom, este jól bekenem vele a lábamat, azután zoknit veszek fel. Már a második alkalom után éreztem, hogy sokkal puhább a bőröm, eltűnt a smirgli érzés. 🙂 Folyamatos használat mellet reggelre tényleg pihe puha lesz a talpam tőle, viszont ajánlott előtte lereszelni az elhalt hámsejteket, és leradírozni a bőrt. Az arcunkkal is ezt tesszük, akkor a lábunkkal se tegyünk másként. Ha így jártok el, sokkal könnyebben felszívódik majd és eredményesebb lesz a hatása.  

A termékeket itt éritek el.