Blanche Natúrkozmetikum | Egy igazi csajos, natúr, magyar márka

Mindig szeretem kipróbálni az újdonságokat, különösen ha magyar márkákról van szó. A Blanche kozmetikumokat egy ideje már terveztem, hogy kipróbálom, mert közel állnak a szívemhez, hiszen csak természetes alapanyagokat tartalmaznak mesterséges összetevők nélkül, parabén, SLS és kőolajszármazékoktól mentesek, kézzel és nagy szakértelemmel készülnek, és amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy állatokon sem tesztelik őket. A termékek hideg eljárással készült olajokat tartalmaznak, így megőrizve a bennük rejlő vitaminokat. Kínálatukban minden bőrtípusra, azaz normál és kombinált, száraz és vízhiányos, emelett az érzékeny bőrűek is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket, amelyek közül sok anti ageing hatással is rendelkezik. A belső a legfontosabb, de azért az sem mindegy, hogy milyen a termék megjelenése. A Blanche Natúrkozmetikumok csomagolása igazi csajos, a divatos pálma motívum és a pasztell színek jellemzik.

Micellás Arctisztító Hab
(3.590 Ft/120 ml)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az egyik legnagyobb problémám az a sminklemosókkal, hogy használatukkor szétkenődik az arcomon a smink, mázos lesz és szinte dörzsölni kell, hogy valóban minden szennyeződést el tudjak távolítani. Erre ígérnek megoldást a micellás vizek és habok. Azt hiszem nem kell részleteznem ezen termékek előnyeit, mert gyakorlatilag már mindenki kipróbált valamilyen micellás terméket, viszont a  Blanche micellás arctisztító habja nálam az eddigi abszolút nyerő. Egyszerűen imádom. Nagyon könnyedén eltávolítja a sminket, minden dörzsölés nélkül, tusokkal, szempillaspirálokkal is gond nélkül elbánik, a citromfű illóolajtól pedig nagyon kellemes illata van. Pluszban jó, hogy nem kell belőle sok, így sokáig elég. A pumpás-habos megoldásért külön pont jár.

Vitaminos Arcszérum Argánolajjal
(4.690 Ft/15 ml)
4 értékes olajat, Q10-t, és E vitamint tartalmazó olaj, ami segít abban, hogy táplált, hidratált legyen a bőr, amellett, hogy feszesíti, és a jojoba- és szőlőmag olajnak köszönhetően a faggyútermelést is szabályozza. Csomagolása letisztult és stílusos, a pipettás kiszerelés miatt nagyon könnyen adagolható. Először esténként kezdtem el használni, néhány cseppet az ujjamra cseppentve, lágyan bemasszírozva hagytam hatni éjszakára a terméket. Mivel nem egy nehéz olajról van szó, így a 4 nap után kipróbáltam, hogy mi lenne, ha a nappali hidratálómmal együtt használnám.  Abszolút megállta a helyét így is, nálam nem okozott napközben sem plusz zsírosodást. Ezután kipróbáltam, hogy mi lenne ha nappalra csak magában, nedves bőrre vinném fel. Így is tökéletesen működött, teljesen felszívódott, nem hagyott maga után zsíros érzetet, csak hidratált, bársonyos bőrt. Bátran ajánlom szinte minden bőrtípusra, egyedül talán az  extrém zsíros bőrűeknek nem, de ha kombinált a bőrötök, nyugodtan próbáljátok ki, mert nem fog mitesszereket okozni, és nem lesz zsírosabb a bőrötök tőle. Táplál, puhít és ragyogóbbá tesz.

A termékeket ITT tudod megvásárolni!