LOOkX Love Örök Fiatalság Program / 2. rész

Sziasztok! Ahogy az előző bejegyzésemben ígértem, most beszámolok nektek az eddigi két kezelésről. Ha jártok kozmetikai kezelésekre, vagy terveztek a közeljövőben ilyet igénybe venni, akkor érdemes követnetek a blogomat. Ha szétnéztek az interneten, a kozmetikusok saját hirdetésein kívül nem található egyetlen átfogó írás sem, ami bepillantást enged abba hogy hogyan is zajlik egy kezelés és milyen hosszútávú hatással van a bőrre. Ha végigkövetitek velem ezt a folyamatot, akkor olyan kérdésekre is megtudhatjátok a választ, amikről nagyon sokan nem is szoktak beszélni. Nem unalmas ezt és azt használtunk bejegyzéseket fogtok olvasni, igyekszem majd mindig érinteni egy-egy olyan területet ami remélhetőleg majd nektek is újdonság lesz. Természetesen most én is le fogom írni, hogy milyen krémeket használtunk a kezelések során, mert ennek is fontos szerepe van a végeredmény tekintetében. Tudni kell, hogy az Örök Fiatalság Programban nem egy egyszerű kezelésről van szó, hanem egy komplex élményről, ami mind a testre, mind a lélekre hatással bír. Az ilyen különleges kezelések alkalmával látványosan megszépül az arc és feltöltődik a lélek. Mielőtt tovább olvasnátok, szeretnék előre szólni, hogy azok akik az azonnali megoldásokban hisznek, azoknak nem érdemes tovább olvasni.  Természetesen vannak nagyon jó krémek, és ez így van a LookX esetében is, de úgy ahogyan nem 1 nap alatt alakultak ki a ráncaink, úgy ennek a folyamatnak a visszafordítása is hosszabb időt vesz majd igénybe.
Mielőtt belekezdtem volna a kezelésbe, tájékozódtam kicsit a LookX weboldalán, hogy pontosan mi is fog történni és milyen krémekkel fogok találkozni. Ami engem azonnal meggyőzött, az az volt, hogy egy komoly háttérrel rendelkező cég, nagyon széleskörű arcápolási készítményekkel, minden bőrtípusra, és mindenféle problémára kínál megoldást. Időpontot kértem Nikitől, aki személyében egy tündéri kedves és nagyon profi szakembert ismertem meg. Az időpont egyeztetés után pár nappal már ott is feküdtem a kezei alatt. 🙂

Néhány gondolat Nikitől:

Örök fiatalság a program, mely az életem részét képezi a mindennapjaimnak. Nehéz lenne megfogalmazni itt a jelenben és talán a szavak sem lennének elegendőek erre, itt, a mostban talán annyi, mi leírható köszönöm, hogy új életet kaptam. A munkám pedig a szerelmem, melyben lehetőségem nyílik megosztani veletek ezen élményeimet. Köszönöm, hogy szíved nyitod felém és együtt élhetjük át ezen élményt. Szeretettel:  NikiLoveLOOkX 💋❤️

Le szeretném nektek írni, hogy pontosan hogyan is zajlott a kezelés, milyen termékeket használt rajtam Niki. Ehhez az ő segítségét kértem, hogy pontosan le tudjam nektek írni a kezelés teljes menetét. Köszönöm Niki! Niki természetesen mindkét alkalommal az arctisztítással kezdett, ehhez a Derma Daily Ceanser-t használta, amely segít megelőzni a pattanások és gyulladások kialakulását és emellett antiageing hatású.

Ezután következett a Bio Active Peel ami a pórusok méretének csökkenésében segít, emellett a bőr DNS korábbi sérüléseinek helyreállításában, és szépen eltünteti az elhalt hámsejteket. Kicsit csipkedő hatása van, érezni lehet, hogy teszi a dolgát a bőrömön. Nálam ez pozitívum, mert nagyon nem szeretem az olyan radírokat, amiknek nem érzem a hatását.

A peeling mellé, Niki már elindította az adott kezeléshez tartozó meditációt is. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek beszélgetni, ezért többek között a kozmetikusnál sem nagyon tudtam soha relaxálni, mert beszélgetés közben ez szinte lehetetlen. A meditációnak köszönhetően viszont sikerült elengednem magam, és koncentrálnom arra, hogy figyeljem, hogy mi hangzik el, így pár perc után azon kaptam magam, hogy gyakorlatilag nem is figyelek oda, csak szépen beleengedem magam a kezelésbe, és hagyom, hogy minden úgy haladjon, ahogyan annak lennie kell. Nem aludtam el közben, de egy nagyon kellemes meditatív állapotba jutottam el a kezelés alatt. Ez volt az oka annak, hogy Niki segítségét kértem abban, miket használt a kezelés közben, mert ott ezzel abszolút nem foglalkoztam, csak magával az élménnyel.
A bio peel után következett a Skin Multitasker krém, ami erőteljes feszesítő hatással bír és nyugtatja a bőrt.

Eljött a kezelés legkellemesebb része, a masszázs, ami az Amazing Cleansing balzsammal és a Balance olajjal történt. A krémekről azért nem írok most részletesen, mert fogok nektek majd mindig hozni egy-egy krémet amit a kezelések alatt használtunk, és ott majd részletesebben be tudom mutatni őket. Na de térjünk vissza a masszázsra.

Masszázs után következett a Led maszk. A fényterápia előnyeiről már alig van olyan aki ne hallott volna, különböző színű fénysugarakat használva fejti ki jótékony hatását úgy, hogy a fénysugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal segítve a bőr természetes kollagén és elasztin termelését, ezzel gyorsítva a sejtek anyagcseréjét. A maszk alá a Moisture szérumot az O2 RELAXot szem és arcmaszkkal kombinálva kaptam.

Végül pedig a Balance krémet kaptam az arcomra, ami ahogyan a nevében is van, segít visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát.

Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy milyen érzés volt a meditáció a masszírozással együtt, majd a Led maszk alatt pihenni a pihe-puha takaró alatt. Talán azt tudom mondani, hogy korábban ilyet még sosem tapasztaltam. Nem is tudom pontosan megmondani meddig tartott, de a meditáción Kriszta kedves búgó hangját hallgatva olyan érzésem volt, mintha valamiféle energia körözne az egész testem körül. A legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni, hogy azt éreztem végig a kezelések alatt, mintha szépen feltöltődnék energiával, ami hihetetlenül kellemes érzés volt. Remélem majd átélitek ti is, mert szerintem ezt mindenkinek ki kell próbálnia!
A következő részben szeretnék egy kicsit mélyebben írni a meditáció szerepéről a kezelésben, illetve arról is, hogy mennyire fontos a bőrünk fiatalságának megőrzése szempontjából, hogy mennyire vagyunk harmóniában, békében önmagunkkal. Szó lesz arról is, hogy hogyan lehet az őssejtek aktiválásával előmozdítani a fiatalság elérését és megtartását.