Medi Natural | Bőrápolás természetesen

A magyar MediNatural egy igazi natúr márka, azaz termékeik semmilyen káros, vagy mesterséges adalékanyagot, mesterséges színezéket nem tartalmaznak. Gondosan válogatott alapanyagokból készülnek és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, az áruk pedig nagyon kedvező. Szerintem ez mind önmagáért beszél. A termékek minősége kiváló, szívből ajánlom mindenkinek és ezt minden elfogultság nélkül mondom!

Teafaolaj arctej
(1.890 Ft/200 ml)
A teafa külsőleg használandó, nagyon jó fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, nem véletlenül népszerű hatóanyag a zsíros, mitesszeres, pattanásos bőr kezelésére szolgáló készítményekben. Az illata elég jellegzetes, aki nem szokott még hozzá, annak az elején erőteljes lehet. Nekem ezzel a részével nincs gondom, mert kifejezetten szeretem a teafaolaj illatát. A vattakorongot először benedvesítem, majd nyomok rá az arctejből, így hatékonyabban tisztít és az állaga is tökéletes lesz. Könnyen eltávolítja a sminket, szennyeződést, és a felesleges faggyút. Nagyon hosszú ideig elég lesz, mert keveset is elég használni belőle. A használata után kellemes friss érzést ad, hidratálja a bőröm és a pattanásokra is kedvező hatással van.

Damaszkuszi Rózsa arcpermet
(2.490 Ft/100 ml)
A csomagolása igényes, letisztult, pumpás verziós, piros és szürke a felirat, ettől igazán csajossá válik a termék. Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy fújáskor nagyon szépen porlaszt, és nagy szórása van, így ha közvetlenül az arcom közepére irányítom, úgy 10-20 cm-re eltartva, akkor tökéletesen beteríti az egész arcomat. Szóval ez a rózsavizes arcpermet, tökéletes arra, hogy napközben picit felfrissítsük az arcunkat, de ez azért ennél jóval több. Tonizáló hatású, regenerálja az érzékeny, dehidratált bőrt. Amit én tapasztaltam, hogy pár napos használat után napi két használat helyett már csak elég volt reggel használni, ugyanis úgy éreztem, hogy kevésbé fogyott el a nedvesség a bőrömből napközben.

C vitaminos feszesítő krémpakolás Hialuronsavval
(2.690 Ft/100 ml)
Most, hogy közeleg a tavasz, ébresszük fel a bőrünket, és adjuk meg számára a szükséges tápanyagokat, ásványi anyagokat, és legfőképpen a hidratálást. Erre tökéletes megoldás ez a C vitaminos arcpakolás, amely már heti 1-2 használat mellett is meglehetősen intenzíven táplálja a vízhiányos bőrt. Használat előtt érdemes peelingel előkészíteni az arcot. Egy igazi hidratáló bomba, felkenéskor az arcmaszk szépen rásimul a bőrre, percről percre jobban beszívódik, és érezni lehet, hogy szépen tölti fel az arcot, ezzel biztosítva az energiát és a szükséges hidratálást. Kifejezetten fáradt, vízhiányos, megfakult bőrre hetente legalább 1x érdemes felkenni 20-25 percig. Nagyon kellemes citrusos illata van, könnyű lemosni, de vékonyabb rétegben akár egész éjszaka is hagyhatjuk a bőrünkön. Reggelre mintha újjászületett volna az arcom.

Shea vajas habkrém damaszkuszi rózsa olajjal
(2.590 Ft/100 ml)
Állagát tekintve egy nagyon gazdag, tartalmas habkrémről van szó. A damaszkuszi rózsának köszönhetően nagyon különleges az illata, igazi luxusérzést biztosít. Ha behunyom a szemem, olyan, mintha egy rózsaligetben lennék, nem lehet betelni vele. 🙂
Összetételét tekintve, telis-tele van természetes hatóanyaggal, úgy mint bio sheavaj, extra szűz kókuszolaj, damaszkuszi rózsaolaj. Viszonylag kevés is elég belőle, ezért én csak napi egyszer használom, lefekvés előtt. A felkenés után, jól olvad, lágyul, így kitűnően kenhetővé válik. Kicsit lassabban szívódik be, cserébe viszont intenzíven hidratál.  Az összetevőit és az árát tekintve maximális pontot kap.

Ausztrál Teafa Illóolaj
(990 Ft/5 ml)
A tiszta teafaolaj gyakorlatilag egy kis csodaszer. Szinte a bőrünk minden területén használható, szerintem alapdarab, jó ha van otthon belőle. Arcon én az éjszakai krémemhez szoktam cseppenteni egy keveset esténként és másnap reggelre sokkal szebb bőr fogad, a mitesszereket pedig kordában tartja. Érdemes hígítani más olajjal vagy akár vízzel is. Egy jó kis énidő keretében isteni lábfürdőt lehet vele készíteni, fertőtlenít, puhít, nagyon kellemes érzést ad használat után a lábnak. A napokban először próbáltam ki, hogy a samponomhoz adtam pár cseppet, nagyon pihe-puha lett tőle a hajam. Érdemes kísérletezgetni vele. 🙂

Csipkebogyó bőrápoló olaj
(1.790 Ft/20 ml)
Amit a termék ígér: A csipkebogyó olaj rendkívül gazdag esszenciális telítetlen zsírsavakban, amit a bőrünk is tartalmaz. Erősíti a bőrben lévő hajszálereket és a kötőszöveteket is rendkívül magas C-vitamin tartalmának köszönhetően Segít a bőr sejtjeinek regenerálásában, kollagén termelődésben és gyulladáscsökkentő hatással is bír, mert gazdag A-,E-vitaminban és tele van antioxidánsokkal valamint olyan bőrszépítő összetevőkkel, melyek ragyogóvá és feszessé varázsolják az arcot.
Úgy gondolom, hogy érdemes már a 20-as éveik végén járó nőknek is bevezetniük az anti-aging termékeket a bőrápolásukba. A kezdődő, apró szarkalábak, és a finom ráncok halványítására a csipkebogyóolaj nagyon jó választás. Már egy ideje kísérletezem a különféle olajokkal, sokfélét kipróbáltam, de a csipkebogyó az egyik, amit biztosan hosszútávon is használni fogok.  Az illata minimális, de kellemes. Tisztán, olajként is érdemes próbálkozni vele, de a megszokott hidratálókrémmel keverve is kifejti jótékony hatásait. Pár csepp elegendő az egész arcbőrre, így a 20 ml is sokáig elég lesz. Mivel egy olajról beszélünk, így természetesen nem szívódik be azonnal, ezért én főként éjszakára használom, reggelre viszont teljesen beissza a bőröm és bársonyos tapintású lesz tőle. Remekül hidratál, nem okoz pattanásokat, ránceltávolító hatása hosszabb távon tapasztalható. Ami nálam nagy pozitívum, hogy a csipkebogyó olaj összehúzó hatású, így kisebbek lesznek tőle a pórusaink. Én használom még nyakra és dekoltázsra is, mert nagyon fontos, hogy ne álljon meg a bőrápolási rutin az arcnál.

A termékeket itt tudod megvásárolni!