Természetes kozmetikumok a szépségápolásban | L’AMIA NATURA teszt

Gáspár Viki néhány éve L’AMIA NATURA márkanév alatt saját fejlesztésű, prémium kategóriás natúrkozmetikumokat tárt a nagyközönség elé. A termékek piacra dobását sok éves munka, kísérletezés és tapasztalás előzte meg, ugyanis Viki a tökéletességre törekedett, amiés sikerült is neki. Mára elmondható, hogy a natúrkozmetikumait kozmetikusok, természetgyógyász szakemberek és aromaterapeuták is előszeretettel használják.

Gáspár Viki 15 évet töltött a szépségiparban, ezalatt sokféle bőrtípussal és bőrproblémával találkozott. Sokszor tapasztalta, hogy mekkora károkat okozhat az elhanyagolt, vagy esetlegesen helytelenül ápolt bőr. Mindezek késztették arra, hogy megalkossa a tökéletes natúrkozmetikumokat, melyek prémiumkategóriás, organikus, 100%-ban tiszta és természetes alapanyagokból készülnek. A L’AMIA NATURA egyetlen terméke sem tartalmaz szintetikus vegyületeket és színezékeket, parabén származékokat, SLS-t, ásványi olajakat és kőolajszármazékokat.
A termékekehez használt alapanyagok a világ minden pontjáról származnak, pont aszerint, hogy mely összetevőnek melyik termőterületen a legmagasabb a minősége. A kozmetikumok előállításához kizárólag hidegen sajtolt, tiszta növényi olajokat, növényi párlatokat és tartósítószer-mentes aromavizeket használnak, ennek köszönhetően az élő, szerves anyagok remek gyógyhatással bírnak, ezért használatukkal nagyon jó eredményeket lehet elérni a bőrápolás terén.
Két terméket teszteltem a márkától, nagyon, de nagyon meg vagyok velük elégedve.

C-VITAMIN SZÉRUM VÖRÖSÁFONYA ŐSSEJTTEL
(11.950 Ft/20 ml)
Azt szerintem már sokan tudjátok és tapasztaltátok is, hogy a C-vitamin tartalmú készítmények nemes egyszerűséggel csodát tesznek.
A szérum szép fekete üvegben van, pipettás kiszerelését nagyon szeretem, mert könnyen adagolható, nem kell belenyúlni, így kifejezetten higiénikus. Összetevői közt értelemszerűen ott van a C-vitamin, de tartalmaz Vörösáfonya őssejteket és Ferulin savat is, mely az egyik legerősebb antioxidánsok egyike. A C-vitamin önnmagában is nagyszerű, de ezekkel az összetevőkkel olyan kombinációt alkotnak együtt, amely a női arc számára maga a megmentő. A vörösáfonya őssejt, mely jótékony hatást gyakorol a bőrt érő UV-károsodások okozta bőröregedés tüneteire, csökkenti a ráncokat és a pigmentfoltokat is.
Maga a szérum elég sűrű és nagyon kevés, gyakorlatilag csak pár csepp szükséges ahhoz, hogy az arcot és a nyakat be tudjuk kenni vele. Én reggel szeretem használni, mert rögtön látszik a használata, egészségesebbnek néz ki tőle a bőr, ragyogóbb, élettel telibb. Nem szeretem a túlzó leírásokat, de tényleg remek a hatása. Amit én ránctalanító termlékek esetében mindig kritikusnak tartok, azok a „nevetőráncok”. Nos nálam ezen a területen is szépen hozta a szérum amit ígér, nem tűntek el a ráncok és nem is fognak, ezt ne várja senki, de nagyon szépen feltölti, ezáltal is mérsékelve őket. Amit nagyon szeretek a szérumban, hogy szemkörnyékre is használható és az ott megbújó szarkalábakra is hatékony. Nálam 10/10.

KOLLAGÉN – HIDROGÉL MASZK MANDULATEJJEL ÉS RÓZSAVÍZZEL
(7.990 Ft/60 gr)
A ráncok és a bőrfiatalítás nem feltétlenül az idősebb korosztály problémája. Számos tényező játszik szerepet ebben a folyamatban és ezt már fiatalabb bőrön is észre lehet venni. A kozmetikusok és bőrgyógyászok azt javasolják, hogy aki szeretné, hogy bőre fiatal maradjon, annak már 25 éves kora körül komolyan el kell gondolkoznia a megelőzés fontosságán és mikéntjén is.
A bőrfeszesség csökkenése főként a kollagéntermelés csökkenésének tudható be, azaz idővel a kollagéntermelés csökkenni kezd és szépen lassan megszűnik. Az viszont jó hír, hogy a sejtek képesek a megújulásra és ezt a kollagén nagyban segíti.
Nálam tudni kell, hogy a smink szerves része a mindennapjaimnak és emiatt gyakrabban van szüksége az arcomnak extra hidratálásra, amihez nagy segítség ez a remek arcmaszk is.
Csomagolása nagyon ízléses és igényes, semmi extra cicoma ami a beltartalom hiányát volna hivatott ellensúlyozni. A masz géles állagú, rendkívül kellemes rózsaillatú, könnyen el lehet oszlatni. Egy alapos arctisztítás után szoktam általában hétvégén egy jó kis relaxálással összekötni a használatát. Összetevői között megtalálható a kollagén, a hialuronsav az édesmandula tej és az egyik kedvencem, a damaszkuszi rózsa. Ez a négy összetevő intenzíven részt vesz a ráncok mélységének csökkentésében és a bőr rugalmasságának javításában. A maszk nagyon sikeresen fokozza a bőr saját kollagén és elasztin termelését és csökkenti a ráncok mélységét. Sokkal üdébb és fiatalabb tőle a bőröm, rendkívül tápláló pakolás, mely mélyen hidratálja és nyugtatja a bőrt. Amikor extra hidratálásra van szükségem, ez az a maszk, amihez először nyúlok.

A termékeket itt éritek el!

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.