STENDERS TESZT | Szépítő Arany rituálé

A Stenders 24 karátos arany kollekciója kolloid arannyal van dúsítva, amely segíti a nedvesség egyensúlyának javítását és a bőr kollagéntartalmának megőrzését. A kollekció gránátalma kivonatot is tartalmaz, ami gazdag antioxidáns forrás, ezért nagy szerepe van az idő előtti öregedés megelőzésében. Az egész kollekció leírását elolvasva nagyon ígéretesnek hangzik, én ebben a bejegyzésben a termékcsalád testápoló tagját szeretném bemutatni nektek.

24 KARÁTOS ARANY TESTÁPOLÓ
(5.590 Ft/180gr)
Mi nők imádjuk a kényeztetést és szeretünk szépek lenni, ehhez nyújt segítséget ez a testápoló. Úgy tartják, hogy az arany az egyik leghatékonyabb eszköz a bőr lágyságának, nedvességének és rugalmasságának megőrzésére. Ez a különleges testápoló valódi luxus pillanatokat hozhat a napi szépségápolási rutinba, ugyanis a legkiválóbb 24 karátos kolloid aranyrészecskékben és gránátalma kivonatban gazdag testápolókrém. Selymesen puha és sima textúrával ajándékozza meg a bőrt, növelve annak szépségét és fiatalosságát.
A termék dizájnja elegáns és luxushatást kelt, de mégis modern, üvegedényben található a testápoló, egy gyönörű fémes fedéllel lezárva. Ha szeretitek az érzéki virágos illatokat, akkor lefogadom, hogy imádni fogjátok ezt a testápolót is. Illatvilágában nagyon hasonlít a Chloé Love Story és a Cartier La Panthère Édition Soir parfümjéhez. Az arany kollekció illatvilágában a vanília, bergamott, keserűnarancs, rózsa, szantálfa és a pézsma kombinációját élvezhetjük.
A krém nagyon lágy, finom textúrájú, amely kényezteti a bőrt anélkül, hogy elnehezítené és ragadós lenne utána. Argán olajjal gazdagították, amely gazdag zsírsavakban és E-vitaminban, ezáltal  hidratálja és megnyugtatja a bőrt.
Bár első látásra láthatatlan, de ebben a testápolóban apró aranyló csillámok vannak, melyek gyönyörű aranyló csillogást hagynak maguk után a bőrön, a kellemes, fűszeres illata pedig csak fokozza a különleges élményt. Nálam telitalálat!

A termékeket itt éritek el! Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.