AVON | Aktuális kedvencek

Mark gél hatású körömlakk
Olyan körömlakot teszteltem, mely gélhatást ígér, de nem géllak, így felviteléhez nincs szükség UV-lámpára és a leszedéséhez sem szükséges speciális lakklemosó, csupán a sima acetonmentessel is bármikor könnyedén eltávolítható. A Coral Rant árnyalatot próbáltam ki a kollekcióból, ez ahogy a neve is utal rá, egy korallos, igazi csajos árnyalat.
A csomagolása tetszik, masszív és elég nagy a kiszerelés is, ezért viszonylag sokáig ki fog tartani. Kellemes meglepetésként ért, hogy az ecsete keskenyebb, mint az eddig általam használtak. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, akiknek kicsi vagy keskeny körmük van, azoknak ez pláne nagy előny lehet. A festék nagyon szép és nem változik a színe felkenve, pont olyan mint az üvegben.

Két rétegben kentem fel, a száradási időre azt mondanám, hogy közepes, nem kímélve 5 nap után kezdett el megkopni, de egy kis igazítással még további 2 napig teljesen jól mutatott a körmeimen. Más lakkok ezt 3 nap után produkálják. Kifejezetten meg vagyok vele elégedve, a kollekcióból még 6-7 szín nagyon tetszik, így ezeket is be fogom szerezni.

Luxe kasmírpuhaságú 2 az 1-ben alapozó és sminkalap
Kombinált bőrre megfelelő mattító alapozót találni nem könnyű feladat, de azért nem is lehetetlen, ahogyan ezt a bejegyzés is bizonyítja. Az illata nagyon visszafogott, púderes, egyáltalán nem bántó.
Én a Beige Linen árnyalatot választottam. Első látásra picit megijedtem, mert nagyon sötétnek tűnt és nem voltam benne biztos, hogy illeszkedni fog az én kicsit világosabb bőrömhöz. Színek kiválasztásánál mindig bajban vagyok, mert hajlamos vagyok világosabbat választani, ami otthon derül ki, hogy mégsem megfelelő. Ez esetben a kezdeti ijedtség kellemes csalódásba váltott át, mert tökéletesen illeszkedik a bőröm színéhez.
Mivel eléggé folyékony, nekem legjobban a sminkszivacs vált be hozzá, viszont rétegezéshez már ecsetet is igénybe vettem, így igazán szépen el lehet dolgozni a terméket. A finish megfelelően matt, kissé púderes hatású. A fedése erős közepes, de így is bőven elég, mert a maszk hatású alapozókat nagyon nem szeretem. Amit nagyon szeretek benne, hogy ugyan a nap végére minimálisan átfényesedik, de nem fakul ki, még 7-8 óra után is ugyan olyan élénk színű, mint reggel. Nem repedezik, nem gyűlik össze az apró ráncokban. Rajtam egyáltalán nem oxidálódott, ami számomra egy nagyon fontos tényező az alapozóknál.

Anew Clinical koncentrált feszesítő szérum arcra, nyakra és dekoltázsra
Ezt a szérumot édesanyámnak rendeltem, így az ő tapasztalatait fogom megosztani veletek. Nem tipikus szérum állaga van, hanem picit krémesebb, gélesebb áttetsző krém. Nagyon minimális, de kellemes illata van, kissé púderes és elegáns illat.
Maga a szérum elég gyorsan felszívódik, mégis hagy egy kellemes érzetet az arcon, nem zsíros, nem ragacsos. Hidratáló hatása pár nap után érezhető, viszont feszesítő hatása gyakorlatilag azonnal. Rögtön érezni, hogy a bőrön elkezd működni, anyu feszesítő érzésről számolt be. Főként éjszakára használja az éjszakai kréme alá. Reggelre nem maradt el az eredmény, fiatalosabb, feszesebb, szebb lett az arca. Sokkal látványosabb az eredmény, mint amikor csak a szokásos éjszakai krémjét használta. Többen is megjegyezték, hogy nagyon szép a bőre, biztosan kozmetikusnál járt. Ami a leglátványosabb: homolokon a szemöldökök közti ráncok, illetve az orr tövénél lévő mimikai ráncocskák halványodása. Ezek kevésbé feltűnőek, kevésbé mélyek tőle. Annyit még meg szeretnék említeni, hogy a feszesség, ami a szérum hatásának köszönhető, nem múlik el a reggeli arctisztítás után sem, megmarad a bőrön és hosszútávon nagyon szépen kisimítja az arcbőrt.

A termékeket itt éritek el.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.