PaulMoise | A szépség érintése

A PaulMoise termékekkel először talán egy éve találkoztam, és amióta ismerem őket, a kedvenceim közé tartoznak. Remek minőségűek és az áruk is kifejezetten korrekt. Ami még nagyon tetszik, hogy olyan márka, ami összeköti a sminkelés művészetét, a trendet és az egyéniséget. Mivel a cég állatbarát, nem teszteli termékeit állatokon, ami nálam mára már alap.

Charming Lipgloss | Szájfény
(4.990 Ft/6 gr)
A termék 5 színben érhető el, én  Rapsberry árnyalatot próbáltam ki, aminek gyönyőrű élénk színe van. Igazi vibráló szín, amivel biztos, hogy ki lehet tűnni a tömegből. Nagyon krémes, könnyen felvihető termékről van szó, nem szükséges alákontúrozni, időszűkében a legjobb választás lehet. Szép egyenletes fedést biztosít és nagyon kellemes a viselete, emellett az illatát is érdemes megemlíteni, mert nagyon, de nagyon kellemes. Kiváló minőségű termék, nagyon szeretem, pár hete a táskám állandó „lakója”. 🙂

Perfect Face Folyékony Highlighter
(5.990 Ft/15 ml)
Már egy ideje szemezgettem a folyékony highlighterekkel, éppen ezért nagyon megörültem hogy tesztelhettem a PM fényvisszaverő highlighterét. 4 csodaszép árnyalatban kapható, én a Royal-t próbáltam ki. Nagyon szép és praktikus a csomagolása, kifejezetten tetszik, hogy átlátszó az üveg, így látni, hogy mikor fog kifogyni. A kiszerelése miatt nagyon praktikus utazáshoz, kis helyen is elfér és táskabiztosan záródik. Egy kicsit sűrűbb, nem cseppen, folyik félre, így szerintem sokkal könnyebb vele dolgozni, szépen el lehet egyengetni. Alcélre felvíve, illetve a orrhegyre és az ajkak fölé, gyönyörű kiemelő hatást lehet elérni. A Royal árnyalat egy igazán intenzív aranyló szín, ami mégis természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Egy leheletnyit apozóhoz  keverve ragyogásfokozóként is érdemes kipróbálni.

Highlighter Porpúder
(4.990 Ft/9 gr)
Ez a préselt highlighter, metálos, napbarnított színt kölcsönöz az arcnak és a nyak vonalának egy enyhébb, visszafogott csillogással. A Diamond Rose árnyalat egy igazi tavaszi/nyári szín, viszont én ősszel is el tudom képzelni, mert amikor már nem annyira barna a bőr, akkor pláne gyönyörűen ki lehet emelni vele. Pigmentáltsága megfelelő, elsőre is elég látványos, de aki intenzívebb színt szeretne, annak érdemes egy picit építeni.
Kicsit hidegebbe hajló, világosabb tónusa miatt barnább bőrön nagyon szépen fest ez az árnyalat az arc almácskái felett. A bronzosítót púder ecsettel a legegyszerűbb felvinni a kívánt területre.
Én mindig is szerettem kísérletezgetni a termékekkel, ezt a bejegyzéseimből már tudhatjátok. 🙂 Szemhéjon is kipróbáltam, gyönyörű, visszafogott, de látványos a csillámok miatt, nagyon üdévé varázsolja a tekintetet.

Perfect Face Alapozó
(7.990 Ft/30 ml)
A Perla árnyalatot teszteltem, ami így nyáron egy picit világosnak hatott, viszont használatkor kevertem hozzá árnyalatmódosítót. Ezt egyébként javaslom nektek is ha a kedvenc alapozótok már színben nem megfelelő, de nem szeretnétek félretenni, mivel a szavatossága lejár, így feleslegesen kidobni. Érdemes beszerezni egy jó kis terméket, én a Crtrice Prime and Fine átalakítóját használom. Na de térjünk vissza az alapozóra: maga az árnyalat gyönyörű és valószínűleg ősz közepe felé már tökéletes lesz önmagában is. Nade, hogy miért nem tettem félre, és vártam ki vele míg passszolni fog a bőrömhöz? Mert egyszerűen imádom! Egy jó primerrel alatta nagyon sokáig tartja magát. De még hogy! 7-8 óra után is ugyan olyan élénk színű, mint reggel, egy nagyon picit átfényesedik, de nem mászkál az arcon, nem fakul meg és nem töredezik be. Maszkhatást nem tapasztaltam, gyakorlatilag ha nem kenitek túl, akkor ezzel nem is lesz gond. Maszkhatás a klasszikus értelemben nincs, ha nem kenitek túl, tehát a rétegezéssel óvatosan. A matt végeredmény ellenére én egy kevés púder réteggel mindig fixáltam, ha nem zsíros a bőrötök, akkor ezt a lépést akár el is hagyhatjátok.

Perfect Face Folyékony Korrektor
(4.990 Ft/8 gr)
Érdemes óvatosan bánni vele, mert nagyon kis mennyiség is elég mind a két szem alá. Eldolgozni nagyon egyszerű, krémesebb, nem túl sűrű az állaga, szépen a helyén marad anélkül hogy beleülne az apró ráncokba. Ez az amit egy korrektornál nagyon tudok értékelni, mert ha rosszul választok, akkor akár éveket öregíthet optikailag. A Rose Beige árnyalatot választottam, ami telitalálat, mert se nem túl sárgás, de nem is túl rózsaszínes, ami esetleg nem fedné az apróbb pattanásokat.
Érzésre egy erőteljesebben színezett szemkörnyékápolóra hasonlít, fed, de csak amennyire kell, minden műhatás nélkül. Ránctalanítóval és vitaminokkal dúsították, amit remek dolognak tartok, mert így egyáltalán nem szárít, nyugodtan lehet mindennap használni. Fedőképességével meg vagyok elégedve, a szemem alatti területet az én esetemben szürkésnek mondanám, ez a korrektor pedig szépen kiegyenlíti a bőrömet.

Natural Look és Red Touch Szemhéjpaletta
(6.990 Ft/9×1.5 gr)
Első körben azt szeretném megemlíteni, hogy nagyon fiatalos, stílusos a design, gyönyörű a csomagolása az összes terméküknek, engem már ezzel is levettek a lábamról.
Nézzük a tesztet, amit a Natural Look palettával szeretnék kezdeni. Ez egy tökéletes szemhéjpaletta, imádom a színeit, gyönyörűen pigmentáltak. Mindegyik szín elképesztően krémes, ecsettel felvíve is gyönyörű intenzívek. A színek nagyon szépen eldolgozhatóak egymással és tartósság terén is csak jót tudok mondani róluk. Én primert használok alá, így egész nap a helyén van, nem kenődik el, csak annyira porzik, hogy szépen, könnyedén el tudjam satírozni, dolgozni a szemhéjamon. A színskálában van fekete, barnás, kissé pirosas rózsaszínes és világosabb színek is. Így gyakorlatilag a természetes, natúr sminkektől kezdve, egészen az alkalmi sminkekig el lehet vele készíteni szinte bármit. A fekete szín, nagyon extra fekete, gyönyörű füstös sminket lehet vele készíteni, imádom!

A Red Touch paletta 4 fényes és 5 matt színből áll. Elsősorban az árnyalatok fogtak meg, ugyanis a mindennapi sminkelésben főként a melegebb, földesebb színeket részesítem előnyben. Zöld a szemem, ehhez pedig ezek az árnyalatok nagyon mennek. Kék szeműeknek pedig szinte kötelező, mert a meleg színek emelik ki legjobban a hideg kék szemeket. Mindegyik szín kellően pigmentált, könnyen eldolgozható, a csillámló árnyalatok minimálisan porzanak, de nem túl zavaróan. Szívből ajánlom ezeket a palettákat mindenkinek!

Rúzs
(4.990 Ft/3.8 gr)
A strawberry árnyalatot teszteltem, ami egy igazán élénk, alkalmi szín. Én a két véglet vagyok, mert nagyon szeretem a nude árnyalatokat, de alkalmakkor a legintenzívebb színeket választom, így pár alkalommal már ez a rúzs is jó szolgálatott tett. 🙂
Maga a rúzs hidratáló hatású, így használat közben kellemesen hidratálja az ajkakat, mondhatni az ajkakon található kis ráncokat feltölti, így egy egységes felszínt hoz létre, ezáltal sokkal szebb és tartósabb lesz a végeredmény. Az állaga krémes, könnyen kenhető, egy rétegben szépen fed, tartóssága pedig kifejezetten jó. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.

Perfect Lips | Mamacita és Candy Boss árnyalat
(5.990 Ft)
Nagyon izgalmas újdonsággal rukkolt elő nemrégiben a PaulMoise, ami nem más, mint az azonnal száradó folyékony matt rúzs, amihez színben passzoló ceruza is tartozik. Két árnyalatot próbáltam ki a 8 közül. Az én két színem a Mamatica, ami egy igazi intenzív pinkes szín, és a Candy Boss, ami barnás nude szín, egy igazi őszi árnyalat.

Nagyon kellemes, kakaóvajas illatuk van. Mind a kettő nagyon erősen pigmentált, állagra krémesek, érzésre tényleg olyanok, mintha szájfények lennének, nem ragadnak, nem csúszkálnak, bombaiztosra száradnak, de annyira, hogy az evéspróbát is kiállják többszörösen. Nagyon egyszerű használni őket, mert a krémes ajakceruza segítségével egyszerűen rajzolható meg az ajkak vonala, majd az applikátor segítségével, néhány egyszerű mozdulattal vihetjük fel a folyékony rúzst. Lehet csak én képzelem be, de úgy tűnik, mintha dúsítaná az ajkaimat. Meglepően könnyűek, sokszor megfeledkezem arról, hogy van a számon valami. Nagyon nagy kedvencem lett mindkét árnyalat.

Nude Matt Lip Kitt | Rúzs szett
(13.990 Ft)
A PaulMoise Cosmetics legújabb luxus sminkterméke, egy teljesen limitált, matt folyékony rúzs szett, amelyben csak a legnépszerűbb és legdivatosabb nude színek kerültek bele. Nagyon szuper színek találhatók benne, nagyon jó azokra a napokra, amikor valami hordható árnyalatra vágyom, ami nem piros. Ahogy minden matt rúzs előtt, én amíg elkészítem a sminkemet általában Carmex ajakápolót kenek fel alá, ami kicsit még dúsítja is az ajkaimat, majd rúzsozás előtt letörlöm és meg is van a tökéletes alap a matt rúzsoknak.
Tartósságuk nagyon jó, szépen terülnek el az ajkakon, és kellemes a viseletük. Nézzük a színeket:
A Nude Babe egy igazi nude árnyalat, kicsit barackosba hajlik, én olyan mindennapra tökéletes színnek mondanám. Mind barnább, mind fehérebb bőrűeken jól mutat, szerintem nem lehet mellényúlni vele.
A Nude Porcelain az egyik legszebb natúr rúzs. Igazán világos bőrűeknek, főleg télre ajánlott, mert nagyon világos a színe.
A Famous Nude névre hallgató darab egy gyönyörű barnás-barackos, enyhén rózsaszínbe hajló árnyalat, amely több bőrtónuson is jól mutat, akár még a nagyon világos, vagy éppen az igazán barna bőrűeken is. Én pont a kettő között vagyok, nekem nagyon jól áll, nagyon meg is szerettem, hétköznapokra az egyik kedvencem lett.
A Pinky Nude az igazi barbie rózsaszín, ami rajtam már határeset. Ha igazán csajos árnyalatot kerestek nyárra vagy tavaszra, ez a rózsaszínes nude remek választás. A termékeket itt éritek el!

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.