Catrice újdonságok ősz/tél – 2019

Megérkezett a Catrice őszi szortiment frissítése, amiben sok érdekes új termék kapott helyet. Idén szerintem a Catrice nagyon szuper kis őszi kollekciót alkotott, az újdonságokból szemezgettem: van itt effekt körömlakk, highlighter, dúsító szájfény és szuper rúzsok is.

Ten!sational 10 in 1 Dream Primer
Egy all-in-one primerről van szó, tíz funkció egyetlen termékben. Ezekből amit mindenképpen kiemelnék, az a SPF 15-ös védelem, a pórusösszehúzó hatás és a hidratálás. Remek dolog, hogy ennyi mindent sűrítettek bele egy termékbe. Első felvitel után gyakorlatilag nem tapasztaltam semmi különbséget, de később, ahogy beépült a bőrömbe, nagyon szép sugárzó bőrképet tapasztaltam. Főleg a T-vonalban szoktam haszálni, szép, tartós matt hatást ad az alapozónak és a pórusokon is segít. Még a nap végén is láttam a hatást és feltűnő volt a különbség, erre viszont kevés primer képes. Frissíti, feldobja, fényesíti a bőrt, anélkül, hogy ragacsosságot okozna, vagy fényességet a zsíros bőr képzetét keltené. Igazi must have darab!

Luminice Highlighter & Bronzosító Paletta
Külcsínre is nagyon szép kis darab, márvány hatású papír csomagolásának köszönhetően igen mutatós. Én a 020 Feel Gold palettát próbáltam ki. Gyönyörűek a színei, mindegyik nagyon jó minőségű, csodás aranyló fénnyel. Arcra felvíve nagyon szépen eltérnek egymástól az árnyalatok. Mind a 3 szín jól kihasználható, és jó szokásomhoz híven, őket is bevetettem már szemhéjárnyaláshoz is. Remek paletta, ha valaki csak ezt az egyet veszi meg és nem használ más highlightert mellette akkor is megállja a helyét.

Glowing + Multicolour Pirosító Boksz
A 020 It´s wine o’clock egy elég őszies, mélyebb árnyalat, ha kisebb mennyiséget viszek fel ecsettel, épphogy csak szépen lágy ragyogást kölcsönöz az orcáknak, de gyönyörűen építhető. Nem kenődik, nem porol, nagyon megszerettem. Nyárra sokkal élénkebb pirosítókat használtam, ez teljesen az ellenkezője, visszafogottabb, elegáns, gyönyörű árnyalat, halványan csillog, épp amennyire kell, nem tolakodik, szuper!

EYEconista Lash Millionizer Dúsító Szempillaspirál-Vízálló
A Catrice szempillaspiráljaival szerencsére jó tapasztalataim vannak. Ennek a szempillaspirálnak gyönyörű fekete színe van és már a vízálló hatását is sikerült tesztelnem amin tökéletesen át is ment. Nagyon szép hosszú szempillákat lehet vele kanyarintani, az egyedüli gondom a kefe kialakítása. Valahogy én nem tudok a kisebb kefékkel szépen dolgozni és így több időt vesz igénybe a spirálozás. Ettől függetlenül egy abszolút szerethető darab, szépen dúsít és a tartóssága is nagyon jó, emellett nem darabosodik.

Generation Plump & Shine Szájfény
Egy ideje szinte csak matt rúzsokat használtam, viszont ez a szájfény nagyon megfogott. Én a 090 Golden Zircon árnyalatot próbáltam ki. Tulajdonképpen a hatása fogott meg nagyon és a ragyogó színe. Mikrocsillámok találhatóak benne, amik napfényben szuperül ragyognak. A dúsító hatású termékekben nem hiszek igazán, viszont itt tényleg látni a különbséget. Nagyon szép telt ajkakat kölcsönöz, és elég sokáig fent is marad az ajkakon. Amit nagyon szeretek benne, hogy rúzsok fölé használva is megállja a helyét és valami extra gyönyörű csillogással dob fel egy teljesen átlagos rúzst is.

GOLD Effect Körömlakk
Ez az effekt lakk azonnal levett a lábamról, a 02 Fascinating Grace nevűt próbáltam, de biztos, hogy más színekben is be fogok szerezni még belőle. Halvány rózsás-mályvás alapon, apró csillámokkal gazdagítva. Nagyon szépen csillog, épp amerről éri a fény, mindig egy picit más hatást mutat. Szerintem ez a szín bárkinek jól áll, világos és lebarnult bőrön is remekül mutat. Viszonylag hamar szárad, az ecset kialakítása pont megfelelő, nagyon jó tartósság érhető el vele. Ha szeretitek a különleges hatású effektes lakkokat, akkor érdemes beszerezni belőlük pár színt.

ICONails Gel Körömlakk
A 80-as Cherry Bite színt próbáltam, ami mély lilába hajló bordó szín. Már az első mozdulatnál észrevettem, hogy másképp viselkedik, mint sok lakk. Nem folyik, gyönyörűen terül, öröm vele dolgozni. Legnagyobb meglepetésemre egy rétegben is egész jól fed, nem csíkoz és nagyon szép fényes. A 4. napon kezdett el kicsit megkopni a széle, 5-6 napig teljesen jól mutat, pedig nem kíméltem. Kicsit lassan szárad, kb 20-25 perc, de ha ezen túlesünk, akkor nem lesz lenyomatos és vetekszik egy körmös által elkészített gél lakkal. Rengeteg színben érhető el, biztos, hogy beszerzek belőle még párat.

Lash Couture Műszempilla
Igazából még nem próbáltam ki, mert nem volt olyan esemény amire feltehettem volna, csak úgy random pedig nem akartam kipróbálni, de a leírás és kinézete alapján elég ígéretes.
„Dúsító Műszempilla dús hatást és hosszú pillákat biztosít! A Classicista Dúsító Műszempilla természetes hatású és fokozza a szempillák kifejező erejét.”

Brow Comb Pro Micro Szemöldökformázó Toll
A szemöldökformázó újdonságnak nagyon megörültem, ugyanis folyamatosan keresem a tökéletes terméket szemöldökformázáshoz. A Brow Micro Pennel egész könnyű dolgozni, extra gyorsan szárad, így nem tudjuk elmaszatolni. A 020 Soft Brown szín nekem sajnos túl sötétnek bizonyult, így próbálkozni fogok eggyel világosabbb színnel, mert tényleg szépen lehet vele rajzolni. Rugalmas gerince miatt kezdőknek is ajánlom, mert könnyű bánni vele.

Demi Matt Ajakrúzs
Én a 020 Most Flattering Petal Pink, és a 090 Forbidden Mauve árnyalatokat próbáltam ki. Szintén nagy kedvenc lett ez az ajakrúzs, egyrészt mert nagyon szép árnyalatokban elérhető, másrészt mert avokádóval és olívaolajjal dúsították, így nem szárítja az ajkakat. Nagyon kellemes illatuk van, igazi csajos rúzsok. Finom krémes állag, könnyen felvihető textúra, erősen pigmentált színek, egyenletesen kopik. Pont az állaga miatt nagyon kényelmes viselet, egész napos puha ajkakat biztosít és nem szárít. Mint minden rúzs ez is a szépen ápolt ajkakon mutat a legjobban, így a matt rúzsoknál különösen oda kell figyelni, hogy megfelelően előkészített ajkakra vigyük fel.

Glamourizer Szájfény
A legjobbat hagytam a végére: a Catrice újdonsága egy rúzs, szájfény és ajakbalzsam kombója, ami egyetlen árnyalatban érhető el, viszont most jön a különlegessége. Az ajkak természetes színét erősíti fel, így mindenki ajkának más-más hatást kölcsönöz. Apro arany gyöngyök ragyogó hatást hoznak létre az ajkakon, így természetesnek hat, de mégis különleges. Isteni gyümölcsös illata van és nagyon kellemes, krémes állaga. Egyszerűen imádom! Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.