Makeupdog | Szépülve segíteni

Sziasztok!
Aki Instagramon követ és nézi a story-jaimat, az tudhatja, hogy nekem a cicák és a kutyák a gyengéim. A mai bejegyzésem rendhagyó lesz, mert a terméktesztek mellett egy nagyon jó kezdeményezésről szeretnék írni nektek.

Manapság rengeteg kutya, macska kerül az utcára jobb esetben különböző menhelyekre. Az ide bekerült állatokat természetesen igyekeznek minél jobban ellátni és minél hamarabb örökbe adni, ám sajnos ez nem mindig jár sikerrel. Szerintem nem mondok újat azzal, hogy a menhelyek fenntartása és az állatok ellátása rendkívül költséges, ezért nagyon fontos a segítség.
Egy cég is lehet példamutató, ha tevékenységével hatást gyakorol a társadalom létére. A Makeupdog oldal egyik célkitűzűse, hogy segítse és támogassa a menhelyen élő kutyákat. A weboldalon kapható termékekből befolyt összeg egy részét az etyeki menhely kapja meg: Az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, életének jobbá tételére tudják fordítani. Biztos vagyok benne, hogy jó helye van a pénznek.
Rendkívül jó dolognak tartom, hogy a Makeupdog gondol az állatokra és ily’ módon is próbál segíteni rajtuk. Minden tiszteletem az övék!
Ha hozzám hasonlóan szeretitek a sminktermékeket, akkor nézzetek szét az oldalukon, mert rengeteg termék közül választhattok. Az oldalon találtok alapozókat, korrektorokat, púdereket, szemhéjpúder palettákat, szempillaspirált, szájfényt, rúzst, sminkecseteket, szóval mindent ami a sminkeléshez szükséges. Amellett, hogy minőségi termékeket vásároltok, ti is úgy tudtok jótékonykodni, hogy nem is kell óriási erőfeszítést tennetek. Sokkal jobb érzés úgy vásárolni, hogy tudjátok, még jót is tesztek vele.
És akkor jöjjenek az oldal által forgalmazott termékek tesztjei.

ZAO Ásványi Selyempor Alapozó
Csomagolását tekintve nagyon kis praktikus, mert a kupak mágnessel záródik, egyszerűen csak balra vagy jobbra kell forgatni a felső részt, így tudjuk zárni és nyitni. Egyszerű, de nagyon ötletes, mert így elkerülhetjük, hogy kipotyogjon a termék belőle. Mivel vegyes a bőrtípusom és T vonalban hajlamos a zsírosodásra, emellet érzékeny is, ezért ez az ásványi alapozó tökéletes választás. A por a bőrön majdnem átlátszó, szinte alkalmazkodik minden árnyalatához, ez azért jó, mert nehéz mellélőni színben. Gyengébb fedéshez önmagában is tökéletes, de ha erősebb fedést szretnénk elérni, akkor érdemes alá egy színezett nappali krémet használni. Felvitelre kabuki ecsetet érdemes használni, ami sűrű szálakból áll, ennek köszönhetően egyenletesen szétoszlatható és szuperül a bőrbe simítja a púdert. Felvitelkor szinte beleolvad a bőrbe és akár egész napra szép, matt bőrt biztosít anélkül, hogy szárítana, eltömítené a pórusokat, vagy megülne a ráncokban.

PAUL MOISE Rúzs
A Rapsberry árnyalatot választottam, ami egy gyönyörű élénk, kicsit korallos szín. Maga a rúzs hidratáló hatású, így használat közben kellemesen hidratálja az ajkakat, mondhatni az ajkakon található kis ráncokat feltölti, így egy egységes felszínt hoz létre, ezáltal sokkal szebb és tartósabb lesz a végeredmény. Az állaga krémes, könnyen kenhető, egy rétegben szépen fed, tartóssága pedig kifejezetten jó. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.

PAUL MOISE Natural Look – Szemhéjpúder paletta
Ez egy tökéletes szemhéjpaletta, imádom a színeit, gyönyörűen pigmentáltak. Mindegyik szín elképesztően krémes, ecsettel felvíve is gyönyörű intenzív a színe. A színek nagyon szépen eldolgozhatóak egymással és tartósság terén is csak jót tudok mondani róluk. Én primert használok alá, így Egész nap a helyén van, nem kenődik el, csak annyira porzik, hogy szépen, könnyedén el tudjam satírozni, dolgozni a szemhéjamon. A színskálában van fekete, barnás, kissé pirosas rózsaszínes és világosabb színek is. Így gyakorlatilag a természetes, natúr sminkektől kezdve, egészen az alkalmi sminkekig el lehet vele készíteni szinte bármit. A fekete szín, nagyon extra fekete, gyönyörű füstös sminket lehet vele készíteni, imádom! Szívből ajánlom ezt a palettát!