Novemberi Avon kedvencek

Aromatherapy Beauty Sleep illatosító
Az emberek évezredek óta illatokat használnak a nyugodtabb alás érdekében. Az ókori Egyiptomban azok, akik megengedhették maguknak, a mihamarabbi elalváshoz és az álmok fokozása érdekében füstölőket égettek, mirhát, fahéjat és citrusos illatokat. A rómaiak a kamilla illatát használták a pihenésre és az álomba merüléshez. Még az „orvostudomány atyja”, Hippokratész is az aromaterápia támogatója volt. Az illatok gyógyászati ​​felhasználásának gyakorlata bizonyítja, hogy az aromaterápia elősegíti a mélyebb alvást és csökkenti a fáradtságot. Bizonyos illatokról kimutatták, hogy elősegítik a pozitív hangulatot és a pihenést, ami kiegyensúlyozottsághoz vezet. Ebben az egyik legnagyobb segítség a levendula. A levendula édes illata az egyik leggyakrabban ismert alvást segítő „gyógyszer”. Az álmatlanság kezelésére és a mélyebb, hosszabb alvás elősegítésére is használják. Emellett illata csökkenti a pulzusszámot és a vérnyomást, ami segít pihenni és elaludni.

Azért választottam ezt a pálcikás illatosítót, mert a kellemes illatokat mindenki szereti, de nem mindenki szereti kitenni magát a szintetikus illatosítók káros hatásainak. Ezzel én is így vagyok, ezért igyekszem a legtermészetesebb módon illatosítani az otthonunkat. Amellet, hogy nagyon jó és tartós az illata, igazi dísze lehet a lakásnak. Nálam a dohányzóasztalon kapott helyet, így nagyon dekoratív, emelett zseniális illatot kölcsönöz a nappalinak. Sose felejtsük el, hogy az otthonunk tulajdonképpen önmagunk tükörképe. Ha harmóniát teremtünk magunk körül, az bennünk is harmóniát teremt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy otthon megfelelő energiákkal töltődjünk fel. Ez a pálcikás illatosító pedig egy kis üvegcsébe zárt csoda, mely nyugalommal lengi körül a szobát.

Luxe Crushed Crystals körömlakk
Őszintén beismerem, hogy a szokatlan üveg vonzott benne, de maga a körömlakk is nagyon szép. A Radiant Rose árnyalatot rendeltem meg, melyet egy mélyebb fukszia színnek neveznék. A körmömön elég élénk színe van és vannak benne apró, csillogók, amelyektől gyönyőrűen szikrázik a köröm. Ahhoz, hogy tökéletesen fedjen és merész megjelenésű legyen, két réteg szükséges, így a vibrálás finom, de tényleg gyönyörű a szín ahogy a fény megcsillan rajta. Öt napig töredezés és pattogzás nélkül fennmarad a körmön, nem elképesztően hosszú az élettartam szempontjából, de ez szerintem teljesen rendben van. Az ecset szép, hosszú és elég vastag. A lakk extra gyorsan megszárad. Jelenleg  3 árnyalat közül lehet választani. Érdemes beszerezni ezekből a gyémántosan szikrázó lakkokból is.

Mark Perfect Wear szemfestékpaletta
Ez a szemhéjfestékpaletta nagyon szép csomagolásban érkezett, amelynek tetején az „ AVON ” márkanév szerepel. Két színösszeállításban kapható én az „Out of this world” árnyalatot választottam. A paletta kinyitásakor egy vékonyabb tükör található a 8 gyönyörű szín mellett. Megfelel minden bőrszínhez, mivel úgy válogatták össze, hogy a barnább és a világosabb bőrűeknek is jól álljon. Az aplikátort egyáltalán nem használom, mert nem szeretem az ilyen jellegűeket, inkább ecset párti vagyok. A műanyag tartó kialakítása nagyon jó, mert könnyen nyílik. Napi használat mellett nem tört szét benne a festék, pedig sokszor hordom magammal a táskámban. Miért szeretem ezt a szemhéjfestéket? Mert erősen pigmentált, ezért nagyon könnyű kezelni. A színek elég tartósak, nem porzik, így nem ül meg a redőkben. A gyönyörű szinek mellet a szemhéjon van egy szép fénye is. Ez a paletta főként alkalmi sminkhez használható, a metálos sötét színek és a fekete pedig tökéletes füstös szemekhez. Számomra ár-érték arányban megfelelő. Nagyon szívesen használom.