Inglot Pindúr Pandúrok | Kollekció bemutató

El tudjátok képzelni az izgalmat, amikor meghívást kaptam az Inglot Pindúr Pandúrok kollekciójának bemutatójára? Mindenekelőtt azért, mert nagy rajongója vagyok a márkának, emellett ez volt az első Inglot rendezvény, amelyen részt vettem.
Az Inglot az Alle bevásárlóközpont földszintjén található, és csodálkoztam, hogy kívülről nézve milyen fényes, tiszta és vidám. 🙂

Az Inglot kedves munkatársai mosolyogva üdvözöltek mindenkit és a rendezvény végén kaptunk egy ajándékdobozt is, ami egy nagyon kellemes meglepetés volt, amit ezúton is köszönök. <3

Jól esett találkozni néhány bloggertársammal, akikkel már korábban találkoztam és néhánnyal, akikel még személyesen nem volt szerencsém, de már régóta követem munkásságukat. Az egész rendezvény kedves, családias légkörben zajlott, bemutatták nekünk az új kollekciót, amit ki is próbálhattunk és aki kért, az egy szuper sminket is kapott.

Amint megláttam az új kollekciót, azonnal beleszerettem. A termékek praktikusak, kézreálló, táskabarát csomagolásban kaphatóak, a színek pedig valami csodásak. Egyszerre extrém, ugyanakkor jól kombinálhatók, elkészíthető velük egy alkalmi, vagányabb smink, de modern hétköznapi sminkhez is tökéletesen megállják a helyüket. A kollekció elemei hűen tükrőzik a Pindúr Pandúrkák személyiségét. Ti melyik Power Puff Lánykát választanátok?

SZIPORKA KOLLEKCIÓ
Sziporka szemhéjfesték-paletta: Három színárnyalat: az intenzív sötét borostyánszín, a merész gyömbér és a finom nude egy valódi vezetőtípust tükröz, akárcsak a fantasztikus Sziporka.

Pure Pigment Eye Shadow Ginger Crush: Az alkalmazástól függően finoman csillogó vagy akár hiperintenzív ragyogás.

Straight Talker szájfény: Legyetek szuper sikeresek a hosszantartó ragyogást biztosító Straight Talker szájfénnyel. Fényvisszaverő tulajdonságai és holografikus részecskéi teszik az ajkaitokat teltebbé, ragyogóbbá. Kóla illatú.

Super Fierce LipSatin rúzs: Mutassátok meg pozitivitásotokat a Super Fierce rúzs segítségével, közben élvezzétek a szatén-bársony textúrát. A selymes, lágy és krémes formula a telt megjelenésű és ápolt hatást biztosítja. Magas pigmentáció! Simítja, hidratálja és vizuálisan javítja az ajkak rugalmasságát, táplált és regenerált ajkak érzését adja. E-vitamint, cseresznyemag-, argan-, sárgabarackmag- és kókuszdióolajokat tartalmaz.

PUSZEDLI KOLLEKCIÓ
Puszedli szemhéjfesték-paletta: Három tökéletesen matt szemhéjfesték egy palettában: Happy-Go-Lucky (bézs), Unicorn Power (kék), Sugar Bomb (rózsaszín) árnyalatok

Sparkle Spirit szemhéjfesték: Művészien tökéletes megjelenés a Sparkle Spirit szemhéjfestékkel. Finoman csillogó, vagy akár hiperintenzív ragyogás.

Big Hearted szájfény: Használjátok ezt a nagyszerű ajakfényt, hogy tartós ragyogást, tökéletes megjelenést készítsetek. Fényvisszaverő tulajdonságai és holografikus részecskéi teszik az ajkakat teltebbé, ragyogóbbá.Lágyítja, simítja és hidratálja az ajkakat, láthatóan javítja a kontúrt. Rágógumi illatú.

LipSatin Super Cute rúzs: Ennek a rúzsnak a segítségével emberfeletti cukiságot is kifejezhettek, miközben élvezhetitek a szatén-bársonyos textúráját. A selymes, lágy és krémes formula teltebb megjelenésű ápolt ajkak hatását adja.

CSUPORKA KOLLEKCIÓ
Mutassátok meg lázadó éneteket!

Csuporka szemhéjfesték-paletta: A konzervatívnak tűnő szürkés-pasztell árnyalatok azonnal megvadulnak az intenzív zölddel kombinálva.

Pure Pigment Eye Shadow Shimmer Punk: Legyetek egy két lábon járó energiaközpont, megjelenéseteket tegyétek hatásosabbá ezzel a  szemhéjfestékkel. Az alkalmazástól függően finoman csillogó vagy akár hiperintenzív ragyogás. Kb. 90% -ban tiszta pigmentet tartalmaz.

Don’t Call Me Princess szájfény: Használjátok a Don’t Call Me Princess szájfényt a határok feszegetéséhez és a tartós ragyogás érdekében. Fényvisszaverő tulajdonságai és holografikus részecskéi teszik az ajkaidat teltebbé, ragyogóbbá. Menta illatú.

Super Chill LipSatin rúzs: Mutassátok meg, hogy szeretitek a kalandokat és közben élvezzétek a szatén-bársonyos textúráját. A selymes, lágy és krémes formula lehetővé teszi a teltebb megjelenésű és ápolt ajkak hatását.

Azt kell mondanom, hogy az Inglot üzlet munkatársai több, mint segítőkészek voltak, végig mosolyogtak, és bármilyen kérdésre azonnal válaszoltak. Ezért is érdemes beugrani az üzletbe, mert ha fogalmatok sincs arról, hogy mit szeretnétek rakni a palettátokba, vagy mi az a szín ami jól áll Nektek, akkor nagy szakértelemmel és gyorsan segítenek kiválasztani.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy látogassa meg Inglotot. Kedves tapasztalataim voltak és ismét nagyon köszönöm a meghívást!

Az Inglot termékekkel kapcsolatos további információkért nézzétek meg weboldalukat!