Manna újdonságok | Teszt

Sheavajas kézkrém vörösszőlőlevél-kivonattal
(2.990 Ft/75 ml)
A tél kezdete azt jelenti, hogy még több gyertyát gyújtunk a kanapén gyapjútakaróba bekuckózunk és itt a kötött pulóverek ideje. Ezzel együtt ha Ti is olyanok vagytok, mint én, akkor a száraz kezek időszakát is jelenti. A hideg levegő szárazságát súlyosbítja a szél, ami igazán kikezdi a kezeket. Erre hoztam nektek egy újdonságot, amit érdemes kipróbálni.

A legfontosabb dolog az, hogy száraz kezem sima és puha legyen. Nincsenek szuper száraz kezeim, de amikor beköszönt a hideg, a kezeimet úgy érzem, mintha csiszolópapírral mentek volna végig rajtuk. A krém finoman illatos, amelyet nagyra értékelek, mert néhány kézkrém kellemetlen „gyógyszertári” illata néha megfojt. Krémes textúrájú, gyorsan felszívódik, ellentétben sok viaszos krémmel, amelyeket néha én is beválasztok. Használata után selymesebbnek és puhábbnak érzem a kezem. Hamar beszívódik és nem ragacsos tőle a kezem. Ajánlom mindenkinek. Az illata miatt pedig odáig vagyok érte. 🙂

Hialuronsavas szemkörnyékápoló E-vitaminnal és sheavajjal
(4.990 Ft/15 ml)
Népszerűsége ellenére a hialuronsav az egyik leginkább félreértett és helytelenül használt összetevő a bőrápolásban. Gyakran összekeverik az alfa hidroxi (AHA) és a béta hidroxi savakkal (BHA), nem véletlenül, mert mindkettő csodát tesz a bőrrel. A hialuronsav kiváló választás azok számára, akik szeretnék növelni a bőr nedvességtartalmát, függetlenül a bőr típusától. Hihetetlen képessége révén akár súlyának 1000-szeresét képes vízben megkötni. Ez teszi a hialuronsav tartalmú termékeket különösen csodálatossá a száraz bőrűek számára, vagy azok számára is, akik szeretnék csökenteni a finom ráncokat és szarkalábakat.

A manna legújabb fejlesztése a hialuronsav magas koncentrációja mellett E-vitamint és shea vajat is tartalmaz, ez segít a szem alatti táskák mérséklésében, emellett megköti a nedvességet a bőrben és minimalizálja a finom vonalak és a ráncok megjelenését. Ezenkívül a stressz utáni bőr megnyugtatására és regenerálására is szolgál. Az eredmény Tartós hidratáció, jobb textúra és kevésbé karikás szemek.

A termékeket itt éritek el! Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.