MediNatural Tavaszi Újdonságok

A Medi Natural termékeiről nem először írok bejegyzést, de nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra, mert nekem továbbra is nagyon jó tapasztalataim vannak a használatukat illetően.

Ráncellenes| Niacinamidos hidratáló arckrém
(4.999 Ft/30ml)
Ennek a krémnek az alapvető alkotóeleme a niacinamid, ami az emberi szervezetben természetes módon keletkező B3-vitamin származék, a sejtanyagcsere kulcsenzimjeinek alkotója. A niacinamidnak számos bőrgyógyászati és kozmetológiai hatást tulajdonítanak. Ezek közül is a bőröregedését gátló hatásai, az acne ellenes és a bőr pigmentációjára kifejtett kedvező hatás a legjelentősebb. Javítja és növeli a bőr felső rétegeinek hidratáltságát, gátolja az UV okozta károsodást, valamint gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő.
A krém textúrája nagyon könnyű és még a teljes felszívódása sem vesz igénybe három percet. Amiket észrevettem használata során: sokkal jobb az arcom tapintása, egyfajta egészséges ragyogása van. Az apró mitesszerek gyógyításában is sokat segített, és kifejezetten jól szabályozza a faggyútermelést. Sokkal kevésbé olajosodik a bőröm, összességében elmondhatom, hogy ez egy rendkívül könnyű bőrápoló termék, amely bármilyen mellékhatás nélkül elősegíti a bőr textúrájának és állapotának javulását. A folyamatos használat mellett a finomabb ráncokat segít mérsékelni és segít fokozni a rugalmasságát. Nappalra is bátran ajánlom, smink alá is tökéletes, mert nem ragad tőle a bőr.

Bőrtökéletesítő, ráncellenes | Niacinamid szérum
(4.499 Ft/30ml)
Tökéletes kiegészítője a hidratáló arckrémnek, na de miért is használom, miért nem elég csak a krém? Fontos tisztázni, hogy a szérum minden más arcápolási terméknél koncentráltabb, kizárólag komplex hatóanyagokat tartalmazó készítmény. Legfőbb előnye, hogy rövid idő alatt és célzottan képes kifejteni a hatását, valódi “tuning” a bőr számára. Ettől a szérumtól nem csodát várok, hanem azt amit ígér, védelmet a bőröregedést felgyorsító környezeti tényezők ellen, így nem tudok olyasmiről beszámolni hogy egyik napról a másikra eltűntek a ráncaim. Ugyanakkor az összetevők ismeretében erre tényleg jó esély van, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, nagyon átgondolt és alapos kis szérum ez.
A szérumoat elsősorban estére ajánlják, de a jellegét tekintve nappalra is használható, csak érdemes egy 5-10 percet várni mielőtt jöhet a nappali krém és végül az alapozó is.
Pár nap után észrevettem, hogy simább az arcom, hosszú távon, néhány hét használat után pedig úgy látom, tartóssá vált ez az eredmény. A ráncok kisebbek, vékonyabbak, a bőröm viszont megtelt élettel, hidratáltabb, puhább lett, a szárazságot pedig hírből sem ismeri. Az pedig, hogy mindezt csakis természetes összetevőkkel érik el ezek a szépítőszerek, még egy hatalmas piros pontot jelent.

A termékeket itt éritek el! Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.