A tiszta, kiegyensúlyozott arc titka | APIVITA Aqua Beelicious termékcsalád teszt

A mostani bejegyzésemben egy számomra nagyon kedves márka újdonságait szeretném bemutatni nektek. Nem igazán tudom leírni, mennyire izgatott voltam az új AQUA BEELICIOUS sorozat miatt. Nagyon vártam már a tesztelést, egyrészt mert itt a tavasz és ilyenkor szoktam váltani könnyedebb termékekre, másrészt a termékcsalád 98% -ban természetes összetevőkből áll és szinte csak természetes hatóanyagok segítségével készítik termékeiket.

Aqua beelicious s.o.s. hidratáló booster
A termékcsalád első terméke az Apivita Aqua Beelicious Booster hidratáló, egy nagyon könnyű gél textúrájú szérum, ami extra gyorsan felszívódik és fantasztikus az illata. Virág infúziót, mézet és prebiotikumokat tartalmaz, amelyek kiegyensúlyozzák és megnyugtatják a bőrt. A benne található propolisz kivonat védő hatású, a rózsa illóolaj revitalizáló hatású, és természetesen a hidratáló hatóanyagok, mint hyaluronsav és aloe vera is helyet kaptak a boosterben. Ha el szeretnénk kerülni a bőr korai öregedését, de legalábbis mérsékelnénk, akkor érdemes egy igen hatékony hidratáló szérumot használni. A több hetes tesztelés alatt az én tapasztalatom az, hogy ez a tiszta és természetes szérum intenzív hidratálást biztosít a bőrnek. Emellett jelentősen mérsékli az apróbb ráncokat, az arcot pedig sugárzóbbá teszi. Vízhiányos bőrűeknek ajánlom akár önmagában is, vagy hidratálókrémmel együtt használva. Én az utóbbit javaslom, mint minden szérumnál, érdemes vagy arckrémet használni utána, vagy már eleve hozzáadni. A szérum ajánlott minden bőrtípusra, beleértve a kombinált és zsíros bőrt is, mert anélkül hidratál, hogy zsírosítana. Érzékeny bőrűeknek is remek választás, mert abszolút nem irritál és nincs is benne semmi olyan összetevő, ami ezt tehetné.

Aqua beelicious hidratáló gél-krém light zsíros/kombinált bőrre Mindenkinek jól áll a szépen felvitt smink, amiből olyan magabiztosság árad, mely mindenkinek telitalálat. Legyen ez alkalmi, extrémebb,  vagy épp visszafogott, klasszikus. Abban viszont minden Nő egyetért, hogy ahhoz, hogy valami igazán szépet tudjunk létrehozni az arcunkon, szükséges a jó alap, azaz az ápolt arcbőr. Na ehhez hoztam egy zseniális arckrém tippet Nektek.
A csodásan friss energizáló krém-gél textúrája javítja a bőr hidratáltságát. Formulája 98%-ban természetes eredetű, csupa jobbnál jobb összetevőt tartalmaz, mint aloe vera vagy épp hyaluronsav. Az Apivita Aqua Beelicious hidratáló lótusz kivonatot is tartalmaz, amely elősegíti az olajosság szabályozását. Alkalmas a zsíros és kombinált bőrre is, amellett, hogy olajmentes, nagyon könnyű gél-krémes textúrájú, ezért olyan gyorsan és maradéktalanul felszívódik, hogy nem nehezíti el a bőrt.
Három hete használom napi szinten, minden reggel és nagyon, de nagyon szeretem. Az illata finom, kellemes, lönnyed állagának köszönhetően nem hagy ragacsos, zsíros érzetet, így a smink alá is tökéletes. Remekül hidratál, a bőrömnek kellemes, üde, egészséges érzetet kölcsönöz. Jelenleg az első számú kedvencem!

Apivita Aqua Beelicious hidratáló szemkörnyékápoló gél
’A szem a lélek tükre’ – tartja a mondás, én pedig ezzel egyet is értek. A szemünkhöz hasonlóan a szemkörnyék bőre is árulkodó, amit ha nem ápolunk megfelelően, egyből megmutatja, hogy elhanyagoltuk, ezáltal öregíti és fakítja megjelenésünket is.
Ez a feszesítő, hidratáló szemkörnyékápoló gél öregedést gátló hatást nyújt ennek az érzékeny területnek. Egy roll-on segítségével nagyon könnyen felhordható, biztonságosan használható a szem környékén, emelett van egy kis masszírozó hatása is. Nem tartalmaz parfümöt, ezáltal nem irritálja a szemeket. A zöld tea, a propolisz kivonat, a vadrózsa, az aloe vera és a hyaluronsav együttes erővel javítják a bőr szerkezetét, nyugtatnak, hidratálnak, miközben gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásuk is van. Megadják mindazt a táplálást, amire szüksége van a bőrnek. Az apró mimikai ráncok használat után kb. fél órával kissé halványultak, a karikáim minimálisan, de szintén javultak. Érzetre is, a szemem környéke üdébb, világosabb, hidratáltabb és simább lett. Felvitel után egy bő 10 perc múlva tudok rá sminkelni, addigra beszívja a bőröm, nem kukacosodik, nem zsírosodok tőle. Extra tipp: hűtőben tárolva még frissítőbb eredményt lehet elérni! Összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel és jó szívvel ajánlom mindenkinek akinek fontos, hogy a termékek amiket használ kemikáliák nélkül is hatásosak legyenek. Az instant hidratálás kapcsán egy kis űrt éreztem az arcápolás terén és ezt remekül orvosolta ez a termékcsalád. Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is!