AVON februári kedvencek

Nagyon klassz Avon újdonságok érkeztek hozzám februárban, akadt közöttük egy igazán kellemes meglepetés is!

Mesmerize Mystique Amber kölni
Az igazi meglepetés pedig ez a kölni volt. Nem annyira szeretem az édesebb illatokat, viszont a Mesmerize levett a lábamról. Imádom viselni, nem émelyít, és egy kis vidámságot is csal körém.
A parfüm egy egzotikus utazásra hív az elbűvölően csábító keleti világ mélyébe. Az aranyló ámbra illata keveredik a barackéval, és a jázminnal, melyek együttesen egy édes, élettel teli illatot alkotnak. Édes gyümölcsös, trópusi illatok kedvelői oda lesznek tőle, érdemes kivárni, amíg az illat kikerekedik a bőrünkön, a kezdeti pajkosságot, pikáns virágos jegyek fogják váltani.

Anew Clinical szemkörnyékápoló a szem alatti sötét karikák ellen
Sokszor írtam már róla, hogy a szemkörnyékápolók nemcsak az idősebb korosztálynak készülnek, 25 év általában az a kor, amikor az anti-ageing termékeket be lehet vezetni a rutinba, amikor a bőröregedés korai jelei megjelennek. Nem arról van szó, hogy drasztikusan öregedni kezd valaki, de érdemes a jövőbeni megelőző intézkedésekre koncentrálni. Ez a szemkörnyékápoló a ráncok csökkentése érdekében elősegíti a kollagéntermelést, világosítja a fáradt, tompa bőrt és segít megtartani a nedvességet a bőrben. Világosabbá teszi a bőr tónusát, emellett növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a ráncokat. Elég pozitív a véleményem a krémről,  mert úgy érzem, hogy a szemem alatti bőr hidratáltabb és teltebb, és aminek kifejezetten örülök, hogy a sötét karikákat gyönyörűen mérsékelte.

Avon True Metallic Matte folyékony ajakrúzs
A Metallic Cherry árnyalatot teszteltem, ami egy igazán élénk, alkalmi szín. Én a két véglet vagyok, mert nagyon szeretem a nude árnyalatokat, de alkalmakkor a legintenzívebb színeket választom, így pár alkalommal már ez a rúzs is jó szolgálatott tett. 🙂 Maga a rúzs hidratáló és fényvédő hatású, így használat közben kellemesen hidratálja az ajkakat. Egy egységes felszínt hoz létre, ezáltal sokkal szebb és tartósabb lesz a végeredmény. Az állaga krémes, könnyen kenhető, egy rétegben szépen fed, tartóssága pedig kifejezetten jó. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is. A termékeket itt éritek el!