Etat Libre d’Orange parfümbemutató a Cherry Gardenben

Ismét meghívást kaptam egy neves parfümház, az Etat Libre d’Orange bemutatójára, így nemrég a Cherry Garden parfüméria rendezvényén volt szerencsém résztvenni, ahol is Etienne de Swardt, a márka megalkotója a parfümház legújabb 3 illatát mutatta be.

Az Etat Libre d’Orange egy francia niche parfümház. Kiváló minőségű és egyedi parfümöket készítenek, melyek még a niche parfümök közül is kiemelkednek. Maga a márka 2006-ban robbant be a köztudatba, ugyanis ebben az évben jelentek meg a máig legismertebb, és legjobban vásárolt örök klasszikus parfümök.

Az üvegek letisztultak, a parfümök nevei formabontóak, érdemes egy kicsit odafigyelni rájuk, mert nagyon találóak – játék a szavakkal. Minden parfümhöz tartozik egy kép is, ami a legjobban jellemzi és egy kicsit vicces is.
Az Etat Libre d’Orange rengeteg díjat kapott ezidáig, köztük az egyik legnívósabbat, ami nem más, mint a FiFi Awards.

Az új kollekcióból az én személyes kedvencem a Spice Must Flow lett, egy fűszeres, aromás, váratlan karakterekkel teli misztikus illat, melyben az illatjegyek tökéletes harmóniát alkotnak.

Ha már elkezdtetek ismerkedni a minőségi parfümök világával és szeretnétek megtalálni a hozzátok tökéletesen passzoló parfümöt, akkor mindenképpen látogassatok el a Cherry Garden Parfümériába, mert kiemelkedő szakértelemmel, odafigyeléssel és kedves kiszolgálással várják az érdeklődőket. Bátran ajánlom, hogy menjetek el, mert érdemes végig illatolni a parfümöket és meglepni magatokat egy-egy finomságos darabbal, de abban is biztos vagyok, hogyha ajándéknak szánjátok, aki ajándékba kapja, az is nagyon fog neki örülni. Az Etat Libre d’Orange parfümház dardarabjai Budapesten a gyönyörű Cherry Garden Parfümériában találhatóak meg.