MARK organikus arcolaj

Most, amikor még csak a tél elején járunk, nagyobb gondot kell fordítanunk arcunk ápolására a hideg miatt.  Mostanában újra népszerű lett az arcolaj használata éjszakai krém mellet/helyett. Én egyik mellett se tenném le egyértelműen a voksomat, ezért egyszer arcolajat, máskor éjszakai krémet használok. Tudom, hogy sokan vannak, akik elsőre ódzkodnak az arcolaj használatától, mert azt gondolják, hogy zsírosítja a bőrt, de ez nem igaz. Biztosan veletek is előfordult már, hogy hiába használtatok éjszakai krémet,reggelre feszült a bőrötök, vagy esetleg még ki is pirosodott. Na erre jelent tökéletes megoldást a MARK citromfű organikus olaja.

MARKscrub citromfű organikus olaj 
(4.250 Ft/30 ml)
Összetevőit tekintve találhatunk benne barackmagolajat, rizsolajat, szőlőmagolajat, E-vitamint és citromfű esszenciális olajat. Ezeknek az összetevőknek az elegye amellett, hogy nagyon jót tesznek a bőrnek, -mert növelik a bőr rugalmasságát és csökkentik a szem alatt található sötét karikákat,- még egy nagyon kellemes, frissítő illatot is kölcsönöz használatakor.
Én a lefekvés előtti bőrápolási rutinomban illesztettem be, mert egy intenzív arcápoló olajról van szó. Cseppentek néhány cseppet az ujjaimra, majd belemasszírozva az arcbőrbe hagyom hatni a terméket. Tényleg elég csak pár csepp, mert ez a mennyiség is bőven eloszlik a bőrön, éppen ennek köszönhetően nagyon gazdaságos, sokáig használható. Az olaj nem tömítette el a pórusaimat, nem éreztem úgy, hogy fuldoklott volna a bőröm alatta, így szerintem bátran használhatják vegyes bőrűek is. Ettől függetlenül én inkább lefekvés előtti használatot ajánlok, mert nem azonnal fogja beszívni a bőröd, viszont ez éjszakára egyáltalán nem zavaró. Szerintem nagyon jó ez a termék, megadja azt az extra hidratálást aminek a bőrre szüksége van, pláne a hideg téli hónapokban.