Marina Miracle | Teszt

A mai bejegyzésemben egy Magyarországon még viszonylag újnak számító márka termékeit szeretném nektek bemutatni. Ezúton is köszönöm szépen a bizalmat, hogy az elsők között lehettem, akik tesztelhették a termékeket. A Marina Miracle, egy minőségi összetevőkből álló, természetes és organikus, valamint cruelty free norvég arcápolási márka. A márka megálmodója Marina Elisabeth Engervik maga is ekcémával és bőrirritációval küzdött, ezért gondolt egyet, és elkezdett kikísérletezni egy természetes összetevőkből álló bőrolajat, mely segít megoldani a bőrproblémáit. Ezt a receptet a későbbiekben folyamatosan tökéletesítette, majd a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően bővítette a palettát és megalkotott egy csodálatos termékcsaládot.

A kínálatban kiemelt helyet kaptak a különböző olajok és szérumok, emellett még helyet kapott egy remek arctisztító, arcmaszk, valamint egy szempillaszérum. Szinte minden termékből van lehetőség kisebb kiszerelésben is választani, amit nagyon jó ötletnek tartok, mert így lehetőség van kipróbálni az adott terméket, mielőtt megvennénk a nagyobb kiszerelést. A termékek között gyakorlatilag bárki megtalálhatja a bőrének megfelelő arcápolót, és igen, még a férfiakra is gondoltak, így már ők is könnyedén megtalálhatják a nekik megfelelő arcápoló terméket.

4 AZ 1-BEN ARCTISZTÍTÓ – Sweet & Creamy Oil Cleanser
(6.930 Ft/50 ml)
Ez egy 4 az 1-ben különleges artisztító, ugyanis krémes állagú, de amint vízzel érintkezik tejessé válik. Gyönyörűen eltávolítja a sminket, nincs szükség mellette micellás vízre sem. Abszolút nem irritálja a szemet sem, így bátran lehet használni szemsmink eltávolítására is. Illata igazán kellemes, kókuszos illatú, még órákkal a használata után is finoman érezhető. Nagyon, de nagyon szeretem. Lucernából és paradicsomból származó probiotikus erjesztett levet tartalmaz, melyek rendkívül gazdag enzimekben, antioxidánsokban, vitaminokban.  Sok artisztítóval szemben egyáltalán nem szárítja a bőrt, épp ellenkezőleg, az alapos tisztítással egyidőben táplálja is azt.

TÁPLÁLÓ OLAJ – HERBAL FACE OIL
(2.805 Ft/5 ml)
Nagyon szeretem az arcolajokat, viszont amint beköszönt a meleg, már óvatosabban bánok velük, mert nekem a mindennapi arcápolásban ilyenkor már túl sok szokott lenni. Használat előtt az olajat fel kell rázni, hogy szépen vegyüljenek az összetevői. Ezt az olajat minden nap nyugodtan merem használni, ugyanis kifejezetten ajánlatos kombinált bőrre is használni, így nem hagy használata után ragacsos érzetet a bőrön. Könnyed a textúrája, kellemes gyógynövénes, levendulás és nekem még egy kicsit teafa olajra emlékeztető illata is van. Pár nappal használat után már észrevehetően egyenletesebb és puhább lesz tőle a bőr és semmiféle mitesszereket nem okoz, ami sokszor az olajok használata után tapasztalható. Sminkelés előtt érdemes viszont egy kicsit várni vele, én arctisztítás után bekenem vele az arcom, elvégzem a reggeli teendőimet és egy bő 20 perc után már nyugodtan merek rá alapozót is használni.

ÉJSZAKAI SZÉRUM – ARGAN NIGHT SERUM
(3.630 Ft/5 ml)
Ha ezt a blogot a tesztelés első két hetében írom, akkor biztosan az szerepelt volna benne, hogy az abszolút kedvencem az arctisztító, de így majdnem két hónap távlatából ez már másként van. Ez a gyümölcssavakat tartalmazó éjszakai olajszérum valami igazi kis csoda. Először is az illata valami mennyei, citrusos. Olaj állagával ellentétben, egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy arcolaj. gyakorlatilag hamarább beszívódik, mint bármilyen szérum. Az első héten nem is mertem minden este használni, mondván, hogy túlzott használattal ne olajosítsa a bőröm. Na itt ilyenről szó sincs. Ugyan nem próbáltam ki smink alá, tekintve, hogy a neve is éjszakai szérum, de szerintem simán működne, mert nem hagy olajos érzetet maga után. Nagyon profi készítmény, nagyon szépen egységesíti a bőrt, a pirosságot szépen lassan korrigálja és extra puhává varázsolja az arcot.

Mindenkinek ajánlom a Marina Miracle termékeket, aki szeretne természetes összetevőkből álló, organikus, ugyanakkor magas és minőségi hatóanyagokból álló termékcsaládot használni a mindennapi bőrápolási rutinjában. Mindenképpen tegyetek egy próbát a termékekkel, pláne, hogy van lehetőség kisebb kiszerelésben is megvásárolni azokat. Bizton állíthatom, hogy nagyon meg lesztek elégedve a végeredménnyel.
A termékeket itt éritek el. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.