Le a makacs cellulitisszel! | Collistar teszt

Ha a bőrfeszesítés, testápolás témájában egy márkát kellene választanom, akkor határozottan a Collistar-t választanám. Maga a márka egy csúcskategória és szó szerint minden területet lefed a sminktől a bőr-, test- és hajápolásig. Az egyik tény, hogy miért szerettem annyira a Collistar-t , az a kozmetika és dermatológia terén végzett kutatásokban elért eredmények, amit a legszigorúbb minőség-ellenőrzés mellett végeztek. Szeretem a Collistar innovatív termékeit mind összetételük, mind pedig könnyen használható, praktikus csomagolásuk miatt is. Úgy gondolom, hogy legnagyobb erősségük az, hogy kiváló minőségű termékeket kínálnak elfogadható áron. Mai bejegyzésemben a narancsbőr elleni termékikről szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat.

Collistar Anti-Water Talasso Testradír, karcsúsító hatással
Az egyik leghatásosabb testradír amit valaha használtam! Olyan volt utána a bőröm, mintha kicserélték volna, gyakorlatilag pár perc alatt újjászületett.
A só és az illóolajok frissítő hatásúak, nem irritáló,  nem túl durva, ámde tápláló, és kellemes, enyhe illattal. Ami az illatot illeti, a Collistartól már próbáltam egy másik bőrradírt, aminek mentolos volt az illata, de ennek az enyhe citrusossága jobban tetszett. Persze ez ízlés kérdése. A radírt használat előtt össze kell keverni, mivel az olajok a só fölé emelkednek. Először csak a sót érezni, majd dörzsölésre előjön az olaj is, így könnyű a bőrbe masszírozni. Jól radíroz,extra erős szemcsékkel. Az olajat tusolás közben is remekül lehet érezni, valóban nem kell utána testápoló. A bőröm sima és puha lesz, 100%-ig eltávolítja az elhalt hámsejteket. Hetente egyszer vagy kétszer használom, ez bőven elég ahhoz, hogy megőrizze hosszútávon is remek hatását. Ami a karcsúsító hatást illeti, nem tudom sem megerősíteni, sem tagadni, hogy működik-e, mert több termékkel együtt használtam. Azt viszont biztosra tudom mondani így 1 hónap után is, hogy a bőröm még mindig tükörsima.

Collistar Narancsbőr Elleni Cryo Gél
Ez egy innovatív termék, amely a crio kozmetika és az aromaterápia szinergiáját használja a cellulittal szembeni küzdelemhez. Egyesíti a tiszta illóolajok aromaterápiás hatásait egy magasan fejlett formula hatékonyságával, amelyet fokoz a hideg hatása, amely köztudottan serkenti a mikrocirkulációt. Használat után nagyon tetszik a a hűsítő érzés, mert úgy érzem, hogy a hatóanyagok mélyen behatolnak a problámás területekbe. A cellulitisz elleni formula, a koffeinben és klorogénsavban gazdag zöld kávé kivonat kivételes tulajdonságait használja, amely egy nagy vízelvezető képességű anyag, ami szabályozza a felesleges folyadékok pangását, ami tulajdonképpen maga a cellulit.
Minden nap használom fürdés után, ez az amit biztos nem felejtek el, mert nagyon szembetűnő a hatása nálam. Használatkor áldásos hatása mellett az illóolajok keverékének aromája kellemesen serkenti az elmét, frissítő és pozitív hatással van rá. Úgy érzem, hogy nemcsak az egész testem, de az elmém és a lelkem is újjáéled. Kiváló kényeztetés a békés, boldog álmok előtt.

Collistar Narancsbőr Elleni Karcsúsító Éjszakai Szuperkoncentrátum
Ennek az éjszakai szuperkoncentrátumnak a textúrája a folyadék és a gél között van. A pipettával felvisszük a combra, nálam combonként 3-4 csepp elegendő ahhoz, hogy az egész területet lefedje, ott ahol több cellulit van. Hasamra is szoktam használni, ugyan az a terület nem vészes ezen a téren, de mivel sokkal feszesebb tőle a bőröm, így ki nem hagynám. 🙂
Személyes véleményem egy szóval csak ennyi: imádom! A cryo géllel kombinálva használom, először ezt a terméket viszem fel, és masszírozom be a bőrömbe, majd a gélt, hogy elősegítsem a bőröm hidratálását, és a termék hatását is fokozzam.
Azt mindenképpen szeretném elmondani, hogy a termék önmagában nem tesz csodát, ezt egy terméktől se várjátok el. Termék + kiegyensúlyozott táplálkozás + mozgás + sokat inni. Ha ezt betartjátok, akkor nagyon szépen teszi a dolgát. Legfontosabbnak a megfelelő folyadékbevitelt javaslom a koncentrátum használata mellett.
Éjszakai használat után reggelre nagyon szép, feszes és selymes a bőr, de narancsbőr tekintetében úgy bő két hét után válik szemmel láthatóvá a hatása. Nagyon szeretem, és a géllel kombinálva mindenkinek ajánlom, hogyha van lehetősége, próbálja ki ezt a kombót még a nyári időszak előtt 2-3 hónappal, mert nagyon sokat segít az önbizalom növelésében, amikor már kevesebb ruhát hordunk, és láthatóvá válnak azok a területek is rajtunk, amik télen rejtve maradtak. Az illata is csodás, tömör és selymes a bőr a használata után, amihez tényleg jó hozzáérni. A termékeket itt éritek el. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.