KARAJA TESZT | Professzionális sminkmárka nemcsak profiknak

A Karaja cég 1985-ben Olaszországban jött létre, amely napjainkra a világ több mint negyven országában van jelen. Ez egy professzionális márka, amit régebben főként kozmetikákban és sminkesektől lehetett megvásárolni, viszont mára már szerencsére online is könnyedén rendelhetünk ezekből a remek termékekből. Amennyire tudom főként kozmetikusok és sminkesek körében használt márka, tekintve, hogy professzionális termékekről van szó, viszont épp a magas minőség az ami miatt egyre gyorsabban terjed nem profi berkekben is. A Karaja a színek teljes skáláját kínálja a professzionális sminkek terén, kíválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz is.  A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba, amelyeket Fodor Piroskának köszönhetően próbálhattam ki, amit ezúton is szeretnék megköszönni! Piroska a magyarországi képviselője a Karaja Makeup-nak, emelett Balatonfüreden vezeti szalonját. Nagyon kedves, segítőkész és gyönyörű sminkek kerülnek ki a keze alól.
Na de nézzük is a tesztet. 🙂

BB white secret touch – Bőrtónus tökéletesítő krém
(8.995 Ft/30 ml)
Ez az igazán remek BB krém olyan pigmenteket tartalmaz, melyek gyakorlatilag észrevétlenül illeszkednek az arc színéhez. Nem a fedés a fő célkitűzés, hanem a bőr saját szépségének kiemelése,  tökéletesítve a bőrtónust, ezáltal üde, ragyogó matt hatást eredményezve. Amit ígér a termék, azt be is tartja. A Beige árnyalatot próbáltam ki, ami most pont megy a téli színemhez, de a BB kérmeknél én amúgy is egy árnyalattal világosabbat szoktam választani, mert akkor illeszkedik a legjobban a bőrömhöz. Míg a legtöbb BB krémtől már felkenés után zsírosan csillog a bőröm, ez valóban nagyon jól mattít. Az egyik kedvenc tulajdonságom ebben a BB krémben, hogy nagyon szépen kopik. Ez ugye nem mondható el az erősen fedő, matt alapozókról. Télen, amikor vagy a szemem könnyezik a hidegtől, vagy az orrom folyik a náthás időszakban, megváltás, ha nem látszik éles határvonal a már lekopott és a még tökéletes állapotú területek között az arcomon. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, természetes és egyenletes színe lett az arcomnak, tömör és tónusos arcbőr, ami több órán keresztül tökéletesen tart. Teszt után is fogom használni, remek termék. 

Alapozó ecset
(5.995 Ft)
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én személy szerint nagyon örülök annak, hogy egyre több profi ecset közül lehet válogatni a régebbi silány felhozatallal szemben. Rólam tudni kell, hogy ecsetmániás vagyok, szeretem beszerezni a legújabb darabokat és mindig kutatom a tökéletes ecsetet. Ezért is nagyon örültem, hogy kipróbálhatom a Karaja egyik ecsetét, mert már sok jót hallottam róla. Én úgy tartom, hogy nem az eszközön múlik egy szép smink, viszont  nagyban megkönnyíti az életünket, ha megfelelő eszközöket használhatunk.
Ő nagyon nagy kedvencem lett, már elsőre is nagyon kis szimpi, puha és iszonyatos tömött ecsetnek tűnt. Nem az a már-már túl dús, amivel nem lehet szépen dolgozni, pont tökéletes. Szépen siklik a bőrön, nem akadozik, könnyű vele dolgozni. Mivel kisebb a feje, így kontúrozáshoz is érdemes kipróbálni, ott is nagyon jól teljesít.

Rouge Comfort – Sheavajas ajakrúzs
(5.995 Ft/4 ml)
Sokaknak, mint nekem is, a rúzs használata napi rutin, vagy éppen az előírt munkahelyi megjelenés része. Mivel a rúzsok többsége amúgy is szárít, fontos hogy mindig aláhidratáljunk, de nem ennek a rúzsnak az esetében, ugyanis a Karaja egy zseniális újjítással állt elő. Rúzs, ami kellőképp pigmentált, és nem szárít, sőt, 6-8 órán keresztül hidratál, szilikonmentes és 5 féle színárnyalatban kapható. Első tesztelésnél a totál kiszáradt ajkaimra vittem fel és láss csodát, azonnal megnyugtatta és kisimította a száraz ajkakat, elképesztően jó érzés viselni. A komplett ajakápolási rutint egyetlen mozdulattal el lehet végezni, szerelem első próbálásra. 🙂 Az ajakrúzs közepében a sheavaj, kakaóvaj, argán olaj és a vitaminok keveréke található az extra ápolásért! Mindenképpen megéri kipróbálni!

Sweet Elixír – Ajakfeltöltő szájfény
(5.995 Ft/4 ml)
A termék 11 színben érhető el, én a 18-as árnyalatot próbáltam ki, aminek gyönyőrű élénk pinkes színe van. Igazi csajos szín, amivel biztos, hogy ki lehet tűnni a tömegből. Nagyon krémes, könnyen felvihető termékről van szó, nem szükséges alákontúrozni, időszűkében a legjobb választás lehet.
Egy új generációs szabadalmaztatott összetevőt, Volulip-et tartalmaz, amely anti-ageing hatással rendelkezik, rendszeres használatával látványosan növeli és szépen kiemeli az ajkak volumenjét, mindeközben hidratálja őket a puhább és dúsabb hatásért. Szép egyenletes fedést biztosít és nagyon kellemes a viselete, emellett az illatát is érdemes megemlíteni, ami nagyon kellemes, masszív termék, gyönyörű ragyogást biztosít az ajkaknak, ami életet visz a fáradt arcba. Kiváló minőségű termék, nagyon szeretem, a táskám állandó „lakója” lett. 🙂

Celebrity – Vízálló szemceruza
(4.995 Ft)
Ez az a szemceruza, ami már az első használatnál nagy ő lett. Két árnyalatban próbáltam ki, ezek pedig az 1-es és 2-es. Textúráját tekintve nagyon krémes és puha, könnyű vele dolgozni, közepesen pigmentált, így már 2-3 húzással is szép színt ad, de nem rikít ki azonnal, megadva ezzel is a lehetőséget a döntésre, hogy erősebb vagy finomabb sminket készítsünk el. Használható akár tusként is, vagy a vízvonalon is. Nagyon könnyű satírozni, gyönyörűen ki lehet emelni vele a szemeket. Láthatatlanul nagyítja a szemet, nyitottá teszi a tekintetem. Tartósságát tekintve nagyon jól megállta a helyét, ha van alatta bármilyen alap akkor tényleg remekül tart, nem kenődik el.

A termékeket itt éritek el. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.