Imádod a karácsony illatát? – SOINS karácsonyi narancsos csomag, nemcsak Karácsonyra

A SOINS termékeiről már korábban is írtam, ezt elolvashatjátok itt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a márkára, mert nagyon jók a termékei! Igazán megérdemli, hogy népszerűsítsék, azok, akik már használták a termékeit.

Soins narancsos testvaj
(3.490 Ft/160 gr)
Hosszú ideje már, hogy olyan natúr kozmetikumokat kerestem, ami nem csak meleg időben, hanem télen is megadja a megfelelő hidratáltságot. Sok kozmetikumot kipróbáltam de, vagy csak nagyon keveset, vagy egyáltalán nem segített. A Soins testvaj viszont teljesen más, már az első használatot követően a kedvencem lett! Karácsony táján pedig fűszeres illatvilága miatt is tökéletes választás. Személy szerint én nem csak Karácsonyra ajánlom, mert ez az-az illat, amit egész télen szívesen érzek magamon. A narancs és a fahéj egyszerűen elképesztő, ahogy minden érzékünkre hatással van. Egy problémám van csak vele, amikor kinyitom, alig bírom megállni, hogy ne hozzak azonnal egy kiskanalat és ne kóstoljam meg. 🙂
Csomagolását tekintve egy nagyon igényes, letisztult, elegáns dizájn jellemzi. Csatos üvegben kapjuk, ami a későbbiekben is hasznosítható, akár dekoráció, akár tárolás céljára. Ahogy a SOINS-tól már megszokhattuk, ez a termékük is extra szűz vajakból és olajesszenciákból áll, mint: meggymag olaj, szőlőmag olaj, jojoba olaj, shea vaj, kókusz vaj, sárgabarackmag olaj, 100% bio narancs illóolaj, és semmi mesterséges összetevő. Könnyen felszívódó, nagyon jó állagú testápoló. Semmilyen zsíros érzetet nem hagy maga után, nem nehezíti el a bőrt, pedig egy testvajról van szó. Kitűnő natúr összetevőivel csodás, bársonyos tapintású bőrt eredményez. Mivel kevés kell belőle, így sokáig elég egy tégellyel. Egyszerűen imádom!

Karácsonyi narancsos kézkrém
(2.290 Ft/40 gr)
A tégelye szép, igényes, letisztult. Magával ragadó az illata, igazi téli illat és 100% narancs illóolaj tartalmának köszönhetően a szintetikus illatanyagokkal készült termékek köszönőviszonyban sincsenek vele. A téli szeles időtől kirepedezett kezemet, 3-4 nap alatt rendbe hozta. Nem hagyott zsíros érzetet maga után, és nem is éreztem azt, hogy lejönne kézmosáskor. Amit én nagyon megkedveltem benne, hogy egy lágyabb, nem túl sűrű kézkrém, azonban a mangó vaj, kakaó vaj, mandula olaj, sárgabarackmag olaj, szőlőmag olaj és rizs olaj segítségével puhává varázsolja a kezeimet.
Kétféleképpen szoktam használni ezt a terméket: amikor napközben már nagyon húzódik a kezem, akkor nagyon vékony rétegben bekenem és várok 2-3 percet amíg beszívódik. Viszont ami ennél sokkal hatásosabb, ha éjszakára, lefekvés előtt használom. Ilyenkor vastagabban bekenem és hagyom, hogy ápolja a kezeimet amíg én alszom.:) Egyetlen hibája van ennek a krémnek, hogy túl gyorsan fogy, mert imádom használni!