Giccses karácsonyfadíszek

A Karácsony a szeretet ünnepe, no meg a csillogó giccseké is. 🙂 Csak én vagyok ezzel így, vagy karácsonyfadíszek vásárlása közben ti is néha elcsodálkoztok azon, hogy vajon kinek a fejéből pattannak ki ezek a jobbnál-jobb ötletek? Persze értem én, hogy Karácsonykor kicsit több is belefér, de az már tényleg nem fér a fejembe, hogy vajon ki az, akinek csábító lenne egy félpucér télapó, csillámporos műanyag banán, ezüstszínű üveggránát, vagy épp egy glitteres unikornis. Igyekszem tiszteletben tartani, hogy mindenkinek más az ízlése és mindenki máshogy éli meg az ünnepeket, de azért maradjunk annyiban, hogy a következő díszek finoman szólva is súrolják, vagy már át is lépik a jó ízlés határát.

  1. Mi mással is dobhatnánk fel a karácsonyfát, mint egy félmeztelen, szexszimbólummá vált, dögös Mikulással
  2. A háború általában nem jut eszembe, amikor meghallom a karácsony szót, de azok számára, akik szeretik a fegyvereket és lőszereket ez a csillogó gránát sem tűnik majd olyan rossz ötletnek.
  3. Ez a Mikulás protkó legalább boldognak látszik.
  4. A tenger nagyhatalmú istene ebben az elegáns hableány díszben él, miközben a hideg téli hónapokban koktélt iszogat. Ez a kifinomult karácsonyi dísz bármelyik fához hozzáadja azt a bizonyos pluszt.
  5. Ha szeretitek a rock zenét, vagy esetleg a párotok zenész, kitűnő választás lehet ez az Elvis Presley – rocksztár kombó.
  6. Az egyszarvúak mindenhol jelen vannak. Nem panaszkodom, szeretem az unikornisokat, de azért ez egy kicsit túlzás, vagy mégsem?!
  7. És ha már unikornis, akkor a csillámkaki sem maradhat ki sorból.
  8. Az előbbi után ez a karddal a kezében, télapó puttonyon ülő krampusz már teljesen snassz.
  9. A gyorséttermek kedvelőinek is van egy jó ötletem. 🙂 Mondjuk én sem bánnám, ha szaloncukor helyett hamburgerek lógnának a fáról.
  10. Amikor pedig már azt hinnénk, hogy ennél súlyosabb nemigen jöhet, akkor itt van a Jézus mézeskalács.


Fokozni mindig lehet: mindig van lejjebb, és persze fordítva is…