EVELINE ROYAL SNAIL bőrmegújító csomag | Teszt

Az Eveline újdonsága a koreai rituálé termékeiről hoztam Nektek egy tesztet. De miről is van szó, és miért éppen Korea? Koreában a szépségápolás egészen mást jelent, mint Európában. A bőrápolás ott élvezet és nemcsak azért, mert mindenki szeretné ha a bőre szép lenne, hanem azért is mert a koreai nők hiszik, hogy amikor bőrük ápolásával foglalkoznak, saját magukért, azaz a kellemes érzésért fektetnek be időt, pénzt és energiát. A koreai szépségipar meghatározó alapelvei a megújulás és innováció, céljuk pedig a makulátlan bőr és a természetes kinézet elérése. Az egyik innováció közé tartozik a csiganyál használata krémekben. Most biztosan vagytok páran akik már a szó hallatán is összerezzenek. Felesleges, egy rendkívül összetett hatóanyagról van szó, melynek áldásos hatásairól rengeteg cikk született és bizonyított a hatása is. Többek között segít a ráncok kialakulásának megelőzésében, gyulladást gátló és gyógyítja a sérült bőrt, amely így gyorsabban regenerálódik. Emellett a csiganyál bőrbetegségek tüneteit is enyhíti és a benne lévő hyaluronsavnak köszönhetően természetes módon hidratálja a bőrt. Ugye milyen jól hangzik? Akkor térjünk is rá a tesztre.

EVELINE ROYAL SNAIL 3in1 intenzív regeneráló micellás arclemosó
(1299 Ft/500ml)
Először is azzal kezdeném, hogy hatalmas mennyiség, így nagyon jó befektetés, mert nagyon, de nagyon sokáig elég lesz. Viszonylag kis mennyiség is elég belőle egy tisztításhoz, alaposan leszedi a sminket és a szennyeződéseket is az arcomról. Egy alapos arcmosás után ha átmegyek az arcomon ezzel a micellás vízzel, még mindig marad szennyeződés amit el tud távolítani. Tisztító hatása mellett támogatja a ránctalanító terápiákat és a ránctalanító krémek használatát.
Amit nagyon szeretek benne, az az, hogy használat után nem ragad a bőröm, nem érzem azt a tipikus filmréteget, amit sok lemosónál tapasztaltam. Egy hidratáló érzet marad utána az arcomon, nekem bevált, szeretem!

EVELINE ROYAL SNAIL 30+ Koncentrált bőrkisimító nappali-éjszakai arckrém
(2399 Ft/50ml)
Ennek a krémnek az alapvető alkotóeleme a 3% -os csiganyál szűrlet, amelyet számos különféle vizsgálatban klinikailag bizonyítottak a bőr gyógyító és helyreállító tulajdonságai terén. Nagyon gazdag fehérjékben, hyaluronsavban, antioxidánsokban. A krém textúrája nagyon könnyű (könnyebb, mint pl. az aloe vera gél) és még a teljes felszívódása sem vesz igénybe három percet. Amiket észrevettem használata során: sokkal jobb az arcom tapintása, egyfajta egészséges ragyogása van. Az apró mitesszerek gyógyításában is sokat segített, összességében elmondhatom, hogy ez egy rendkívül könnyű bőrápoló termék, amely bármilyen mellékhatás nélkül elősegíti a bőr textúrájának és állapotának javulását. A folyamatos használat mellett a finomabb ráncokat segít mérsékelni, csökkenti a bőr szárazságát és segít fokozni a rugalmasságát. Nappalra is bátran ajánlom, smink alá is tökéletes, mert nem ragad tőle a bőr.

EVELINE ROYAL SNAIL koncentrált lifting hatású szemkörnyékápoló
(1799 Ft/20ml)
Sokszor írtam már róla, hogy a szemkörnyékápolók nemcsak az idősebb korosztálynak készülnek, 25 év általában az a kor, amikor az anti-ageing termékeket be lehet vezetni a rutinba, amikor a bőröregedés korai jelei megjelennek. Nem arról van szó, hogy drasztikusan öregedni kezd valaki, de érdemes a jövőbeni megelőző intézkedésekre koncentrálni.
Ez a szemkörnyékápoló a ráncok csökkentése érdekében elősegíti a kollagéntermelést, világosítja a fáradt, tompa bőrt és segít megtartani a nedvességet a bőrben. Világosabbá teszi a bőr tónusát, csökkenti a gyulladást és segít a hegek, a hiperpigmentáció és a bőrpír elhalványításában is. Emellett növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a ráncokat. Nem igazán vártam azonnali vagy látható eredményeket, de elég pozitív a véleményem a krémről,  mert úgy érzem, hogy a szemem alatti bőr hidratáltabb és teltebb. Szerencsére nincsenek nagyobb sötét karikáim, de ezen a téren is látok változást, reggel sokkal kipihentebben ébred a bőröm, és kevesebb korrektorra van szükségem. 🙂

EVELINE ROYAL SNAIL 8in1 Csiganyálas mattító BB krém arcra
(1899 Ft/50ml)
A fedőképessége gyengébb, hétköznapokra ha nem sminkelek különösebben tökéletes, de ha erősebb fedettséget szeretnék elérni, akkor már nem elég. A textúrája nagyon könnyű, ami szerintem nagy plusz. Ezenkívül ez a krém a bőr tökéletlenségeivel szemben nagyon jól teljesít és kiegyenlíti a színét, ezért azt hiszem, hogy nálam finom alapként vált be a legjobban. Azoknak mindenképpen ajánlanám akik nem szeretnének alapozót használni, ugyanakkor szeretnék ha a bőrük egészségesebbnek és egyenletesebbnek tűnne.
Mivel én szeretem a tartósabb fedést, kipróbáltam egyfajta primerként és ez az amire nekem tökéletesen bevált. Vékony rétegben felviszem a bőrömre, azonnal látni, hogy a színeket kiegyenlíti és eltünteti a vörösebb foltokat. Ezután jöhet a kedvenc alapozóm és így már kellemes az összhatása. Nem kell alá nappali krém, szépen biztosítja egész nap a bőr hidratáltságát, este nincs meg sminklemosás után az a tipikus szárazbőr érzés. Pont emiatt, mivel az Eveline BB krémje, fenntartja a bőr megfelelő hidratációs szintjét, ezáltal a smink is sokkal hosszabb ideig tart.

EVELINE KOREAI TEXTIL ARCMASZK BŐRFIATALÍTÓ 24k ARANNYAL
(799 Ft)
Nagyon szeretem a fátyolmaszkokat, mindig is a kedvenceim közé tartoztak. Egyrészt azért is, mert nem kell száradást követően a lemosásukkal, dörzsölésükkel vesződni, másrészt ilyenkor, amíg az arcomon van nem mászkálok, hogy ne csússzon el, ezért az a 20 perc a relaxálásra van szánva. Hatását tekintve remek kis termék. Finom illatú és csodálatosan puha, élettel teli lesz utána az arcom. Nagyon látványos a hatása, érdemes akkor is kipróbálni ha terveztek valahová menni és egy kis expressz ápolásra van szüksége a bőrötöknek.

EVELINE ROYAL SNAIL intenzív revitalizáló anti-age arcmaszk
(349 Ft/2x5ml)
Mint a Royal Snail többi tagja, ez az arcmaszk is 3%-os csiganyál szűrletet tartalmaz. Nagyon jót tesz a szarkalábaknak, megtölti a bőrt élettel. Mivel télre már általában nagyon száraz bőröm van, általában a krémesebb maszkokat szoktam használni, ez is ilyen. 20- 25 percet hagyom az arcomon, kisimítja a bőrt, nagyon jól hidratál, kellemes az illata, szebb lett tőle az arcom. Rendszeres használatával kicsit olyan mintha alapozót tettem volna fel, nagyon szépen kisimítja és egyenletesíti a bőrt. Fáradt napokon, és amikor van kedvem és egy kis időm, belemasszírozom az arcomba.

EVELINE FACEMED+ Tisztító és bőrkisimító arcmaszk zöld agyaggal és zöld tea kivonattal
(1799 Ft/50ml)
Hatalmas kedvenc lett ez a termék. Egy tisztító és méregtelenítő arcmaszkról van szó, mely a zöld agyag áldásos hatásának köszönhetően gyönyörűen méregteleníti a bőrt. Mivel a belvárosban élek, így a szmog és por miatt gyorsan eltömődnek a pórusaim és erre tökéletes megoldás a heti kétszeri méregtelenítés. Egy alapos arctisztítás után felviszem a bőrömre, én ecsetet használok hozzá, így pikk-pakk gyorsan megvan, nagyjából 10-15 perc alatt meg is szárad, nem kell sokat várni rá. Sokkal tisztább tőle a bőröm, rendszeres használat mellett tényleg sokat segít. Ahhoz képest, hogy gyakran használom, sokáig elég. A lemosása, mint minden agyagos maszknak nem túl egyszerű, de megéri a macerát. Használat után rögtön mattabb és puhább a bőröm, bár valóban szárít egy kicsit, ezért én utána egyből bekenem az arcom vékonyan hidratálóval.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!