Avon decemberi újdonságok

Mézeskalács illatosító téli fűszerekkel
Az otthonunk illata az első, amit bárki észrevesz az ajtónkon belépve. Ez tény. Mindenki otthonában van egy bizonyos szag, amely hívható illatnak, vagy éppen kellemetlen, vagy furcsa szagnak is. Az Avon Winter Spice pálcikás illatosítója segít abban, hogy a fentiek közül az első kategóriába tartozzon az otthonunk. Elegáns a csomagolása, egyszerű forma, ami passzol szinte minden lakás enteriőrhöz. Az illata kellemes, igazi karácsonyi illat, ami már most meghozza a kedvet az ünnepi készülődéshez, emellett segít lazítani egy fáradt, hosszú nap után. Belengi az egész nappalit az illata, megunhatatlan, szuper kellemes és megfelelően intenzív.

Aromatherapy Beauty Sleep testvaj
Csomagolását tekintve egy nagyon igényes, letisztult, elegáns dizájn jellemzi. Csatos üvegben kapjuk, ami a későbbiekben is hasznosítható, akár dekoráció, akár tárolás céljából. Könnyen felszívódó, nagyon jó állagú testápoló, semmilyen zsíros érzetet nem hagy maga után, nem nehezíti el a bőrt, pedig egy testvajról van szó. A benne található levendula és kamillaolaj hihetetlenül jót tesz a bőrömnek. Két napja volt egy apróbb konyhai balesetem, ami során sikerült megégetnem a kezem, de ezzel sokkal jobban gyógyul és annyira nyugtatta a bőrt, hogy gyakorlatilag fájdalomcsillapítóként is funkcionált. Nagyon nagyon ajánlom, remek az illata, lefekvés előtt használva levendula illatának köszönhetően segít a nyugodt alvásban is. Bársonyos tapintású bőrt eredményez, mivel kevés kell belőle, így sokáig elég egy tégely.

Mark Metallic zselés szemfesték
Három árnyalatban kapható, én a „chilled” árnyalatot választottam, ami egy hidegebb, kékes-ezüstös árnyalat. Gyönyörű a bőrön, ezüstös színt ad, szinte csak vizesen fenylő hatást mutat. Nagyon könnyű dolgozni a textúrával, kis mennyiséget is elég felvinni, lehet játszani az intenzitással és extra tartós. Természetes fényben, főleg ha süt is kicsit a nap, nagyon szépen szikrázik a szemhéjon. Azt hiszem, pont ez az-az árnyalat melyet már régóta kerestem. Nem tolakodó, de azért mégis látszik, én egyszerűen csak “tündérpornak” nevezném. 🙂 Azért imádom, mert a napszaknak megfelelően bármikor tudom használni, legyen szó nappali vagy esti sminkről. A szín intenzitását én magam tudom szabályozni rétegezéssel. A zselét felvihetjük az ujjbegyünkkel is, de én inkább ecsetet javaslok a felaplikáláshoz, hogy valóban oda kerüljön ahová szánjuk.  

Az AVON weboldalán részletes leírást találtok a termékekről és az összetevőkről!