A dália színei | L’Erbolario olasz natúrkozmetikumok a természet erejével

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben egy olasz márkát szeretnék bemutatni ami nagyon közel áll a szívemhez.

L’Erbolario márka kalandja egy szerelmi történetből és a természet iránti szenvedélyből származik, 1978-ban kezdődött Lodi-ban, egy tipikus észak-olaszországi városban. Franco  Bergamaschi  és felesége, Daniela Villa közös szenvedélye a gyógynövények világa és úgy döntöttek, hogy megalkotják a saját márkájukat. Először családi receptekből készítették termékeiket, majd a fitoterápia és a kozmetológia terén szerzett ismereteket hasznosítva fejlesztették a termékpalettát. Azonnal nagy sikert arattak, majd szépen lassan a családi vállalkozást nemzetközileg elismert vállalattá alakították át. A hagyományt és az innovációt ötvöző márka a mai napig a kifinomult és természetes alapanyagokból készült kiváló kozmetikumairól híres. Az L’Erbolario által használt összes nyersanyag, frissen sajtolt növényi olajok, virágvizek és gyógynövények. Valamennyi termék ötvözi a tradicionális gyógynövénymódszerek legjobbjait a legfejlettebb kozmetikai kutatásokkal.

Termékeiket illatcsaládra bontva találhatjuk meg. Az illatpaletta a virágos árnyalatoktól, például rózsa, mák, írisz vagy magnólia, a fás llatokig, mint például a pacsuli és a páfrány, a cukornád és vanília édes aromájáig, valamint a narancs, mangó vagy a grapefruit gyümölcsösségéig terjed. Szerencsére a L’Erbolario termékeket Magyarországon is van lehetőségünk megvásárolni. A https://lerbolario-naturkozmetikumok.hu/  oldalon találhattok a parfümök mellett test- és arcápolási termékeket is. Az ár szempontjából a termékek megfizethetőek és kiváló minőségűek. A termékek 99 %-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Szilikon, parabén, szintetikus színezék, és vazelinmentes.

Télen sem kell lemondanunk a virágok és a gyümölcsök magával ragadó illatáról, mert nemrég jelent meg a L’Erbolario új illatcsaládja a Dália. Ezekből a termékekből hoztam nektek egy tesztet.

A „dália színei”  illatcsalád nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. Roppant finom, lágy, nőies, modern. Van egy kis púderes beütése, amitől igazán nőiesnek, kedvesnek, szelídnek és édesnek tűnik, de számomra a virágok révén egy életteli, különleges frissességet is hordoz magában. Nagyon szeretem, hogy a termékek mindegyikében ez a finom illat vonul végig, így használva őket nem keverednek az illatok, egymás hatását kioltva vagy épp egy nagy katyvaszt okozva.

A dália színei testápoló krém
(9.360 Ft/300 ml)
Textúrája lágy, krémes, kicsit testesebb, ezért első alkalommal én éjszakára használtam, viszont nagyon szépen beszívja a bőr, ezért nappal is bátran lehet használni. Hatóanyagait tekintve úgy tűnik semmit sem spóroltak ki a krémből, a teljesség igénye nélkül: golgotavirág olaj, olíva vaj,  E-vitamin és kókuszolaj. Az összetevők erős bőrregeneráló, hidratáló és antioxidáns hatásuk révén segítik a bőr rugalmasságának megtartását. Ez a testápoló krém sheavajjal is dúsított, védő, hidratáló, nyugtató és hihetetlenül tápláló tulajdonságokkal, szépségünk egyik legértékesebb szövetségese! Már az első pár alkalmat követően feltűnt, hogy maximálisan hidratál és bársonyossá varázsolja a bőrömet. A mérete miatt nagyon gazdaságos, sokáig ki fog tartani.

A dália színei Corolla Beauty Szett
(8.239 Ft)
A szett tartalmaz egy 250 ml-es tusolózselét, és egy 100ml-es  dezodor lotion-t. A tusolózselének nem túl folyós, krémesen lágy az állaga, ami valóban fel is habzik, a használata kellemes, megfelelően tisztít, teljes welness élményt nyújt. Pozitívum, hogy nem szárítja a bőrömet, ahogy sok másik tusfürdő teszi. Valami isteni az illata, órákig érezni, a testápolóval együtt pedig maga a csoda.
A deónál teljesen a sajátomnak érzem már az illatát. Az izzadásgátló hatása is sokáig tart, arról nem tudok beszámolni, hogy nyáron a dögmelegben hogyan teljesít, de ősszel biztos, hogy tökéletes. Nem kell mellé semmilyen golyós vagy stiftes izzadásgátlót használni, önmagában is elég és ami sokaknak fontos lehet, hogy nem hagy foltot a ruhán. Az illata pedig a lélekre és érzékekre is üdítően hat.
Itt azért szeretnék kitérni arra, hogy semmilyen káros vagy rákkeltő összetevőt nem tartalmaz, hatását többek között a kókusz, a zsúrló és a zsálya fitokomplexum (tökéletes szagsemlegesítő), a dália kivonat és a desztillált víz adja. Tökéletes választás azoknak akik a természetes dezodorokat preferálják.

A dália színei kéz és ajakápoló szett
(4.850 Ft)
A csomag tartalmaz egy ragyogó szájfényt, mely hidratáló és védő összetevőkben gazdag, dália magból nyert kivonatok, napraforgó-, golgotavirág- és ricinusolaj, szójamagból nyert E-vitamin. Szép állaga van, nem túl puha és nem túl kemény, könnyen terjed. Azonnali megkönnyebbülést hozott a a hidegtől száraz ajkaim számára és az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően megóvja őket, és nagyon puhavá tette. Remek kis termék. ❤️
A kézbalzsamot imádom, a kedvencem lesz! 🙂 Fantasztikusan puhítja a bőrt, simává varázsolja a kezemet, csodát művel a hidegtől kicserepesedett bőrrel. Azonnal beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, mindemellett nagyon-nagyon finom illata van. Ár-érték arányban is kiváló!
Emellett a csomag remek ajándékötlet lehet, hamarosan itt a Karácsony, érdemes meglepni szeretteiteket olyan termékekkel amik semmilyen károsanyagot nem tartalmaznak.

A dália színei ragyogást biztosító illatos púder
6.934 Ft/10 gr)
Kezdjük azzal, hogy maga az üvegcse megvett kilóra. A funkciója mellet remek dísze a lakásnak, nagyon oda vagyok érte. Igazi csajos darab.
Mesebeli csodálat, rózsaszín bársonyfelhő, gyönyörűen irizáló csillámpor, hajra fújva maga a megtestesült bűbáj, egészen beleszerelmesedtem. Elég koncentráltan fújható, de sötét ruhánál mindenképp érdemes törölközőt teríteni, mielőtt magunkra fújnánk. Szépen megmarad a bőrön, gyönyörűen csillog, ne mű hatásra gondoljatok, szépen elterülnek az apró részecskék. A parfümöt nem helyettesíti, csak kiegészíti.

A dália színei parfüm
(15 ml)
Mérete miatt kifejezetten táskabarát, remek kiegészítése nagyobb társának. Egy kifejezetten kellemes, hordhatò illatròl van szó. Elképesztő, olyan kellemes, nyugtató, vidámsággal és biztonság érzettel áraszt el. Annyira ellenàllhatatlanul vonzó, kifejezetten kecses, nagyon nőies illat, abszolùt van tartása, eleganciája. Enyhén fás, cédrusos nyitánnyal, virágosan, púderes leszáradással tündököl. Elegáns, gyönyörűen elterülő illat, kellő erővel rendelkezik, így én mint parfümrajongó is elégedett vagyok a tartósságával, egyszerűen becsempészi a tavaszt a lelkembe.

Ti próbáltátok már az L’Erbolario termékeket? A termékeket itt éritek el.