AVON|Márciusi kedvencek

Nagyon klassz Avon újdonságok érkeztek hozzám márciusban, most erről olvashattok egy kis összefoglalót.

Herstory parfüm
Az Avon a nemzetközi nőnap alkalmából egy új illatot adott ki Herstory néven. Ünnepli a nőket az egész világon és arra ösztönzi őket, hogy mondják el a történetüket. Az illat fűszeresen kezdődik a citrus frissességével, amely idővel édesebb virágos illattá alakul át. Finom fás jegyekkel fejeződik be, amely még mindig tartalmaz fűszerességet és kissé édes.

Fej illat: bergamott, őszibarackvirág, bourbon paprika
Szív illat: rózsa, írisz
Alapjegyek: pacsuli, benzoin

Biztos voltam benne, hogy ez egy újabb tipikus virágillat lesz az Avon-tól, de ez meglepett. Bizonyos módon friss, de nem túl fás illat. Nagyon kellemes, igazán nőies, és ami a legjobb benne, hogy egy extra tartós illat.

True kristályfényű körömlakk
Sok új árnyalat található az Avon True Color termékcsaládban, én a „Hello Weekend” nevű érnyalatot teszteltem, ami egy gyönyörű mélyfekete szín. Káprázat, ez volt az első szó ami eszembe jutott amikor rápillantottam.
Tehát az alapegy fekete szín, és ehhez társulnak csillámok a szivárvány minden színében. Ahogy a napfény megcsillan rajta, különféle színekben játszik. Nagyon szép kombináció, a sötét alap miatt legalább két rétegben ajánlom a hazsnálatát.

Avon True Matte Legend ajakrúzs
A Legendary árnyalatot teszteltem, ami egy élénk, alkalmi bordósabb szín. Sokszor dicsértem már az Avon rúzs iránti szeretetét és ez a matt formula az egyik legjobb matt rúzsuk lett. Hiába matt, de krémes formula, ami szuper, mert nem szárítja, nem húzza az ajkakat. Pigmentációja is jó, egyetlen rétegben is tökéletesen tartós a megjelenés. A finish egy kényelmes matt, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem teljesen matt, de nem is ragyog, pont a kettő között van, ami nekem a kedvencem.  Könnyen kenhető, egy rétegben szépen fed, tartóssága pedig kifejezetten jó. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Az illat finom, gyümölcsös, édes

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is. A termékeket itt éritek el!