AVON|Áprilisi kedvencek

Mindig izgatott vagyok amikor új körömlakkokat próbálok ki. Biztos, hogy közel 200 darab van itthon, de mind-mind más árnyalat és az újdonságoknak nehéz ellenállni. Az AVON Gel Shine gél hatású lakkjai első látásra levettek a lábamról. Micsoda színek!
Kinek ajánlom ezeket a lakkokat?
Ha még nem vagytok készen a nagy váltásra, ha még nem szereztétek be a gél lakkos induló szetteteket, ha még ragaszkodtok a körömlakkokhoz, akkor Nektek való a gél lakk hatású körömlakk! Szerezzétek be a legszebb színeket, hogy körömeitek úgy ragyogjanak, mintha csak gél lakk lenne rajtuk!

Az AVON  gél hatású körömlakkjai fényes, csillogó hatást keltenek körmeiteken. Miután megszáradtak, pontosan olyan hatást keltenek, mintha gél lakkot használtatok volna, pedig nem kell hozzá UV fény, hogy megkössön! Sokkal gyorsabban szárad meg, mint a hagyományos körömlakk, ezért nem kell tartani az esetleges elkenődésektől.
Ami a legjobb bennük, hogy hagyományos körömlakk társaikkal ellentétben erős pigmentáltságuknak köszönhetően már egy rétegben is tökéletes fedés biztosítanak.

Több gyönyörű árnyalat is vár rátok, a kedvenc színeimet a képeken láthatjátok. Az árnyalatok nevei sorrendben:

  • Paint the town
  • Keep it bright
  • Blue me away
  • Freshly minted

A termék illata más, mint a megszokott, az én orromat kicsit irritálja, pedig alapvetően semmi bajom a „körömlakk szaggal”. Az ecset vékony és hosszú, ezáltal nagyon szépen lehet vele dolgozni, kevés anyag megy kárba, emiatt nagyon lassan fog fogyni a termék annak, aki egyszerre csak egy-két színt használ és nem pompáztatja a kezeit minden héten más színekben.
A közepesen sűrű állag kifejezetten jó, ilyen szépen terülő lakkom kevés volt. A fedése két rétegben elképesztő, mert még ez a világos szín is tökéletesen élénk volt.
Alapvetően nagyon kis szimpatikusak ezek a lakkok nagyon örülök, hogy kipróbáltam őket, valószínűnek tartom, hogy beszerzek belőlük még néhány árnyalatot. Akik nem szeretnek gyakran lakkozni, és törekednek a „szalonok által nyújtott hatásra”, azoknak mindenképpen ajánlom.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is. A termékeket itt éritek el!