Annebelle Minerals Szemöldök paletta |TESZT

Pár hete érkezett az Annebelle Minerals-tól szemöldökformázó paletta tesztelésre, ami különlegessége, hogy ásványi smink. Előtte is használtam már ásványi alapú termékeket, szóval érdekesnek ígérkezett a használatuk.

A szemökdök nagyon fontos része a sminkelésnek, tulajdonképpen az arc éke, a szemek kiemelője… Van akinek a természetes, van akinek a tetovált, másnak pedig a szépen megformázott szemöldökök tetszenek. Én alapvetően a szépen, nem túl vastagon, de mégis kicsit erőteljesebben megformázott változat híve vagyok. A mai bejegyzésben a szemöldök formázásához tesztelt termékekről szeretnék írni Nektek.

BROW LIKE WOW szemöldök paletta
A termék csomagolása letisztult, egyszerű, ami engem magával is ragadt. Kicsit óckodtam a szemöldökformázó palettától, mert én a ceruza és pomádé híve vagyok, de természetesen kipróbáltam. Maga a púder egy jó minőségű szemöldökecsettel nagyon szépen működik. Ebben nagy segítségemre volt az ecset, amit a készlethez kaptam.

Tulajdonképpen nem is értem miért vártam ennyit vele, szerintem ezzel a legegyszerűbb szép szemöldököt csinálni, és a színválaszték is szélesebb, vagy könnyen kikeverhető a megfelelő szín. A palettában a világosabb szín kevésbé, a sötétebb teljesen jól pigmentált, tartós és nagyon jól tapad, minimálisan porzik csak. Szép, természetes hatást lehet vele elérni, nyilván, aki az erősebb, majdnem tetovált stílusú szemöldököt szereti, az maradjon inkább a pomádénál, ez nem arra való. Bár személyes véleményem, hogy a mostanában „divatos” ősember szemöldök nekem amúgy sem tetszik.

A paletta hétköznapokra és alkalami sminkekhez remek, magában is egész tartós, nem kenődik, nem potyog, nem maszatolódik. Amikor egy kicsit hangsúlyosabb szemöldökre vágyok, akkor egyszerűen vegyítem a technikákat, vagy előre kiemelem ceruzával és úgy teszem fel a port, vagy egyszerűen áthúzom egy szemöldökspirállal és tádá, úgyis működik.
Hasznos darbaja lett sminkelésben a mindennapjaimnak, nagyon kevés kell belőle, így sokáig elég lesz.