ANNABELLE MINERALS ÁSVÁNYI PIROSÍTÓK | TESZT

Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódítanak az ásványi sminkek, amikben az e legjobb, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, mint parabéneket, alkoholt, parfümöt, és egyéb vegyszereket ami allergizálhatná a bőrt, emellett mentesek mindenféle állati eredetű összetevőtől. Aki lelkiismeretfurdalás nélkül szeretne sminkelni, ma már egyre több ásványi eredetű termékek közül választhat a pirosítók terén is.

Az Annabelle highlighterei 8 féle változatban érhetőek el, A 15-ös védőfaktorú UVA/UVB védelmet biztosító titán-dioxidnak köszönhetően hosszantartó hatást biztosítanak. Én most 4 pirosítót teszteltem, maradéktalanul meg vagyok velük elégedve. Az Annabelle Minerals termékeiről már régebben írtam bejegyzést, ezt itt olvashatjátok el.

A termékek az Annabelle Minerals-tól már megszokott, elegáns és praktikus ásványi sminkes tégelyben érkeztek. Belül egy elfordítható kis biztonsági zár található, amit nagyon szeretek, mert megakadályozza a por kiszóródását. A pirosítóban kis lyukakon keresztül adagolhatjuk a terméket, én egy keveset ki szoktam szórni a kupakba és onnan viszem fel az arcomra egy erre alkalmas ferde ecsettel. Négy színt teszteltem, ezek pedig a következők:

Honey
Lily Glow
Diamond Glow
Peach Glow

Mind a négy szín telitalálat, értékes és minőségi összetevőikkel selymes csillogást és lágyságot varázsolnak arcunkra. Apró csillámokat tartalmaznak, ami egyáltalán nem zavaró, viszont pont ennek köszönhetően igazány gyönyörű ragyogást kölcsönöz az orcánknak. Szinte egyáltalán nem porzik, tapintásra selymes, és könnyen eldolgozható. Szépen pigmentált, de nem kell túl óvatosan bánni vele, mert első rétegben nem egy harsány színt kapunk. Aki erősebb hatást szeretne, annak érdemes rétegeznie, de ezt én már csak alkalmi sminkhez tudom elképzelni.
Amit még mindenképpen szeretnék megemlíteni a pirosítokkal kapcsolatban, hogy a Diamond Glow és Honey árnyalat zseniálisan használható a szemhéj felső részének kiemelésére. Eszméletlenül jól mutat, és a tapadása is tökéletes. Egész nap fennmarad, nem kezd el leperegni.
Összességében az a tapasztalatom, hogy számomra még szimpatikusabb lett ez a márka, nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fognak a pirosítójaik is és gyakorlatilag beépítem őket a mindennapi használatba. Semmilyen hátrányt nem tapasztaltam a normál pirosítókhoz képest, sőt! Mennyiségükből adódóan nagyon sokáig ki fognak tartani, ár/érték arányban tökéletes. Egy szó, mint száz, az ásványi sminkek ideje nem hogy leáldozóban lenne, reneszánszukat élik.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastad, gyere legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!