Cherry Garden – M.Micallef bemutató

Sziasztok!
Ismét meghívást kaptam egy neves parfümház bemutatójára, így április 6-án a Cherry Garden parfüméria rendezvényén volt szerencsém résztvenni, ahol is Charbel Asmar kereskedelmi igazgató az M.Micallef Parfümház kollekcióit mutatta be.

M.Micallef Parfümház
kereskedelmi igazgatójával Charbel Asmarral

Az M. Micallef egy francia niche parfüm márka, a parfümház pedig Martine Micallef, és férje Geoffrey Nejman szerelméből és művészet iránti szenvedélyéből született meg 1997-ben. Martine főként a festészetben volt sikeres, Geoffrey pedig az üzleti világban, így a parfümház a szenvedélyüket egyesítve jött létre Franciaország egyik legszebb vidékén, Grasse-ban.

Mára már több, mint 50 parfüm található meg a kínálatukban. A Micallef parfüm üvegcséinek legtöbbje kézzel készül és valódi  Swarovski kristállyal díszített. Az üvegek tervezésére nagy hangsúlyt fordítanak, így nagyon dekoratívak, mindez Martina Micallef művészet iránti szenvedélyének köszönhető.

A parfümkollekciók már közel 70 országban találhatóak meg. Nagyon népszerűek a keleti régiókban is, ugyanis a Micallef parfümök kellemesen fűszeresek, aromájukban felfedezhetjük a kelet izgalmas világát is.

A kollekcióból az én személyes kedvencem a Secret Of Love Spiritual parfüm lett, egy kifinomult és váratlan karakterekkel teli bensőséges friss illat, melyben az illatjegyek tökéletes harmóniát alkotnak. A jázmin tisztasága és a cédrus frissesége megnyugtatja az érzékeket és fokozza az érzékiséget. A legtisztább összetevők gondoskodnak a szenvedélyes illatról, megteremtik a vágyat, amiben a szerelem kopogtat a lélek kapujában. Mind a férfiak, mind pedig a nők részére elhozza a lelki szenvedélyt, ami a megújulásról, érzékiségről, a vágyak fokozásáról és a szeretet fúziójáról szól. Az a fajta illat, ami lágyan körbeölel, finom fátyolként ereszkedik ránk, mégis elképesztően tartós és kortalan.

Magyarországon a Cherry Garden polcain találhatjuk meg ezeket a remek parfümöket. Érdemes ellátogatni a parfümériába, ott ki tudjátok próbálni a bőrötökön a parfümöket, illetve minden látogatót szeretettel várnak, és nagy szakértelemmel segítenek megtalálni a hozzátok leginkább passzoló illatot.

Itt is szeretném megköszönni a Cherry Garden csapatának, hogy meghívást kaptam erre a rendezvényre, ahol ismét sok újdonsággal ismerkedhettem meg.

A Cherry Garden-t Budapesten a 6. kerületben a Nagymező utca 47-ben találjátok.