Victoria Zotti | Stílus megfizethető áron

Amikor körbenézünk az utcán, rögtön észrevehető, hogy nagyon kevés NŐ tűnik ki a tömegből ami az öltözködést illeti. Persze ez igaz a férfiakra is, de most nem erről fog szólni ez a bejegyzés.  Ami nagyon hiányzik az öltözködés területén, az az egyediség, és a kifinomultság. Biztosan ti is elgondolkodtatok már rajta, hogy mennyi, de mennyi NŐT látni, akik egyformán, esetlegesen előnytelen szettekben lépnek az utcára nap, mint nap. Nagyon jó példái a tömegöltözködésnek az ultra skinny nadrágfazonok, oversize fazonok, a tipikus sötétzöld „Zara kabátok”, amikből még mindig rengeteget látni. Ennek az egyik fő oka, hogy a legtöbb üzlet a tömegtermékekre megy rá, és úgy reklámozzák a ruhákat, mintha mindenkinek jól állnának, holott mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van.

A másik tipikus verzió, amikor igyekeznek a profit érdekében a nőkre teljesen előnytelen fazonokat, és érthetetlen kombinációkat rátukmálni. Biztos vagyok benne, hogy ti is hallottátok már vásárláskor ezeket: “ez a divat”, “most mindenki ezt viszi”, “ez mindenkinek jól áll”, vagy éppen “ez most a legtrendibb”. Na most ezzel az a baj, hogy annyiszor ismételgetik és mindenhonnan ez folyik, hogy a NŐK egy idő után már el is hiszik, hogy ez a jó és ez a normális. Éppen ez az oka, amiért legtöbbször hiányzik az összképből a báj, az elegancia, a tartás, az egyediség és a nőiesség. Nem ügyelünk a részletekre, nem választunk minőségi darabokat, nem merünk színesen öltözni, kreatívak lenni. A másik buktató pedig az anyagi rész. Nagyon sokaktól hallom, hogy csak drága ruhákból lehet stílusosan öltözködni. Ez nem igaz! Kevésből is öltözködhetünk igényesen és egyedien. Az öltözködésnek rengeteg olyan momentuma van, ami csakis a saját kreativitásunkon múlik. Érdemes kísérletezni a meglévő darabokkal és ezekbe próbáljunk kiegészítők segítségével egyéniséget csempészni. Néha viszont nagyon nehéz megtalálni, hogy mi is a saját stílusunk, és ebben lehet segítségünkre egy stílustanácsadó.

Amint ezt a szót meghalljuk, valljuk be azonnal az jut eszünkbe, hogy ezt mi nem engedhetjük meg magunknak, mert pár óráért csillagászati összegeket kérnek el. Nos ehhez hoztam nektek egy kis segítséget. Szeretném nektek bemutatni a Victoria Zotti Showroom-ot, ahol a gyönyörű ruhák mellett stílustanácsadás is rendelkezésetekre áll.

Mi is az a showroom?
A bemutatótermekben vagy „showroomokban”, ahogyan Magyarországon is hívják őket, közvetlenül egy gyár, egy cég vagy éppen divattervezők kreációit lehet megvásárolni. A személyre szabott bemutatótermekben főként egyedi darabokat lehet megtalálni.  Olaszországban például rengeteg showroom található, ahol a vásárlás mellé személyre szabottan adnak stílustanácsadást is. Hazánkban még elég kevés ilyen hellyel találkozhatunk és sajnos a köztudatban az él, hogy nagyon drágák, ezért sokan be sem mernek menni. Természetesen van ilyen is, de nyugodtan kísérletezzetek, mert vannak olyan showroomok, mint amilyen a Victoria Zotti is, ahol olyan ruhákat és kiegészítőket találhattok, amelyeket a szokásos üzletekben nem lehet megtalálni.

Amikor Viktóriáéknál jártam, engem is meglepett, hogy a ruháik 3000-15.000 forint között mozognak. Ugye milyen meglepő? De akkor hogyan lehet egyedi? Erre is egyszerű a válasz: a showroomok leggyakrabban nem egy bevásárlóközpontban helyezkednek el, hanem lakásokban, stúdiókban stb. Az ügyfelek általában a közösségi média által, vagy szájról szájra ismerik meg, ezért nincs reklámköltség, nincsenek csillagászati bérleti árak, így sokkal könnyebb a minőségi darabokat elérhető áron biztosítani a vevők számára. Emellett Viktóriáéknál minden egyes látogatás alkalmával olyan érzésem van, mintha hazaérkeztem volna.

A gyönyörű ruhák mellett, egy kellemes beszélgetés, egy finom kávé, gyönyörű környezet, és végtelen kedvességgel párosult szakértelem fogad. Ami pedig a legjobb, hogy semmit, de tényleg semmit sem akarnak rám tukmálni. Ezzel szemben viszont segítenek megtalálni és tanácsot adni, hogy mi az ami jól áll, mely színeket érdemes választanom, vagy éppen elkerülnöm.

A Victori Zotti-ról
Sarkadi Viktória stílustanácsadó és stylest, az üzlet megálmodója, akihez az olasz divat áll a legközelebb. Célja, hogy bárki számára könnyen elérhetővé és megfizethetővé tegye a legújabb olasz divatot, ugyanis ruháik egyenesen Olaszországból érkeznek. Minden fazonból csak 1-2 darab áll rendelkezésre, így biztosítva, hogy  sosem fog szembejönni az utcán ugyanaz a darab. A ruhák mellett egyaránt megtalálhatóak táskák és kiegészítők is, az elegánstól az exkluzív daraboktól az utcai viseletig minden. Így komplett szettek összeállítása sem okozhat gondot.

Ha tehát szeretnétek egyediek lenni és egy kis eleganciát, és valami nem megszokottat csempészni az  utcai viseletetekbe, akkor mindenképpen látogassatok el Vikiékhez. Rengeteg szolgáltatással várnak benneteket, mint egyéni stílustanácsadás, gardróbrendezés és csoportos stílustanácsadás is. Például egy jó kis leánybúcsú, vagy egy jó kis szülinapi meglepetés keretében nagyon kellemes időtöltés lehet, ha együtt a barátnőiddel egy igazi csajos napot vagy délutánt tölthettek el. Vagy akár az esti bulira a profi stylistok segítségével meg is találhatjátok a tökéletes darabokat. Ugye milyen jól hangzik? Egy életre szóló, emellett hasznos élményt szerezhettek ezzel magatoknak, és a menyasszonynak is.

A Victoria Zotti oldalát itt éritek el!
Érdemes ellátogatni a facebook oldalra is, ahol csatlakozhattok a facebook csoportjukhoz, ahol egy szűkebb de nagyon aktív közösség jött össze. Én ezt egy nagyon jó ötletnek tartom, mert így elsőként értesülhettek az újdonságokról, akciókról, eseményekről, divatbemutatókról.